cairo7 26.03.16, 06:27 Wszystkim co lubia egipskie klimaty-zycze Wesolych Swiat.Sam ide na nura we mgle,zawsze mi sie podobala mgla nad morzem.Woda ciepla,az za bardzo,powietrze tez,ale slonka nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandrula33 Re: Wesolych Swiat 26.03.16, 09:30 Tak jakoś od kilku dni nad Hurghadą ta mgłą wisi, ale to fakt cieplutko, woda w morzu super cieplutka, Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: Wesolych Swiat 26.03.16, 15:17 Wesolych i cieplych Swiat Wielkanocnych dla tych ktorzy jeszcze zagladaja na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mklobusz Re: Wesolych Swiat 26.03.16, 16:15 Również wszystkim Egiptomianiakom życzę Wesołych Świąt! A co do mgieł i chmur nad Hurghadą to proszę to wszystko szybko rozgonić bo w czwartek przyjeżdżam i nie życzę sobie takich anomalii :) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Wesolych Swiat 26.03.16, 16:23 Tu wszystko jest super...kielbaski by przywiozl i zrobimy grila na plazy,gril mam akielbaska na moj rachunek...niezapomniane wrazenia....w Egipcie pachnie morzem i swinka...Jutro szukam jajek pod palmami....oby nie swoich:) Odpowiedz Link Zgłoś
mklobusz Re: Wesolych Swiat 26.03.16, 16:42 Spoko coś się przywiezie....grill z miłą chęcią, tym bardziej, że będziemy w tym samym hotelu. Powiedz mi jeszcze ile już się utrzymuje taka pogoda...nie ukrywam, że zależy na byczeniu się na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś