Dodaj do ulubionych

Z dziećmi do Hurghady

IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 21:49
W tym roku Hurghade zaliczyłam bez pociech.Chciałam spytać czy ktoś z Was
miał jakąś ciekawą ofertę dla rodziny 2+2(dzieci 13 i 10).Bo słyszałam, że
niektóre biura mają dobre oferty dla rodzin.Pozdrawiam.Hotel najlepiej 4*.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kicia Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 22:41
      Pewno jeszcze raz będzie mój wątek, bo przez 20 min nie było pierwszego listu,
      więc ten drugi pomincie.
    • Gość: Aga Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.acn.waw.pl 28.09.04, 23:11
      My z dwójką dzieci lecimy ze Scan Holiday. Hotel Coral Beach. To biuro jako
      jedno z nielicznych ma zakontraktowane pokoje rodzinne z oddzielną sypialnią.
      Nie tylko w tym hotelu, także w innych.
      Ten sam hotel mieliśmy zarezerwowany w Alfa Star (niestety nie potwierdzili
      rezerwacji i zmieili hotel), a potem w Sun&Fun (też nie potwierdzili
      rezerwacji) i w obu przypadkach musieliśmy brać dwójkę i jedynkę z
      zastrzezeniem, żeby były ze sobą połączone. Wychodziło jakieś 2 tys. drozej niż
      w Scan Holiday. W końcu tam wycofaliśmy pieniądze i poszliśmy do Scana. Niby
      droższe biuro, ale tak naprawdę nas wyszło dużo taniej w tym wariancie, który
      chcieliśmy, a poza tym chyba nam nie zmienią tej rezerwacji.

Jak robiłam rozeznanie, to widziałam dobre oferty dla rodzin 2+2 w Ecco
      Holiday. Interesował mnie hotel Menaville, ale tam niestety nie mieli suit w
      ofercie, a nas interesują tylko i wyłącznie apartamenty dwupokojowe. Ale
      zamianę można załatwić bezpośrednio z hotelem. W Menaville zgodzili się zmienić
      na miejscu, bo pisałam do nich maile. W końcu jednak zdecydowaliśmy się na
      Coral Beach. Myślę, ze to dobry wybór.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Kicia Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 09:07
        Aga a jakie tu ceny wchodzą w grę? Coral nie bardzo mi sie widzi bo
        jest .....na końcu świata.Najdalej od centrum.
        • Gość: Aga Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.acn.waw.pl 29.09.04, 19:08
          :-)))))
          Właśnie to akurat jest dla nas zaletą :-))) Poszukujemy ciszy, spokoju, ładnej
          plaży i pięknej rafy. W centrum podobno hałas, brud i smród :( Chociaż
          oczywiście to wszystko jest względne i zależy od indywidualnych oczekiwań i
          upodobań. No dla nas w każdym razie Coral Beach jest jak znalazł - dokładnie
          to, czego oczekujemy.
          Za 2 tyg. (wylot z Warszawy) płacimy 6400 - 2 osoby dorosłe i dwójka dzieci (w
          tym jeden infant), pokój F01, czyli z oddzielną sypialnią. Miało być 6700, ale
          Euro spadło i wyszło taniej :)))
          • Gość: Kicia Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 21:40
            Nie, ja nie w tym sensie.Po prostu byłam w tym hotelu i jest jak dla mnie za
            daleko od centrum.Ale jeśli chodzi o wypoczynek to sie zgadza-cisza, spokój,
            rafa ok.Cena jest ok.Dzięki Aga.Szkoda tylko, że dzień bedziecie mieli teraz
            taki krótki.
            • Gość: Aga Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.acn.waw.pl 29.09.04, 23:07
              O, byłaś tam? I jak, w porządku (no, nie licząc odległości)? Podobało ci się?
              Co z tym dniem? O której się robi ciemno w listopadzie? Chyba gdzieś około 18-
              19? czyli i tak później niż w Polse o tej porze? Jakoś przeżyjemy mam
              nadzieję ;) Za to nie będzie takich morderczych upałów, co przy wyjeździe z
              neimowlakiem ma znaczenie.
              • Gość: kicia Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 17:18
                Byłam zobaczyć ten hotel, bo znajomy mial do niego jechać , więc bedac w
                Hurghadzie w innym hotelu-Alf Leila, po prostu go zwiedziłam.Wróć do 18-19
                sierpnia.On tam pisze o hotelu niemal wszystko(Andysz-wróciłem z Coral Beach).
                Pozdrawiam.
    • Gość: MIKA Re: Z dziećmi do Hurghady IP: 217.153.131.* 30.09.04, 18:34
      Cześć, dobre biuro to GLOBETROTTERS
      ich strona to www.globetrotters.com.pl
      NAAAARKAAAAAA
      • Gość: Kicia Re: Z dziećmi do Hurghady IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 20:58
        Dzięki sprawdze.Paps.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka