Dodaj do ulubionych

HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto jedzie

29.09.04, 09:34
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.09.04, 12:35
      Jadę razem z chłopakiem, z jakiego miasta wyruszacie, bo my z Wrocławia i nie
      bardzo wiem, jak się dostać na to cholerne lotnisko w Pyrzowicach...
      • iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 29.09.04, 13:04
        Ja jadę z mężem, z Krakowa. Niestety nie poradzę Ci jak dojechać z Wrocławia,
        ale napewno jakoś sobie poradzicie.
        Ja dopiero wczoraj podpisałam umowę. Czy masz jakieś ciekawe informacje na
        temat tej wycieczki? Jaką wersję hotelową wybrałaś, ile gwiazdek?
        • Gość: Aga Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: 194.146.120.* 29.09.04, 18:21
          wybrałam opcję *3, mam nadzieję na dobrą zabawę..:))
          • iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 30.09.04, 10:37
            Czyli spotkamy się na lotnisku i oczywiście na części objazdowej. Ja też liczę
            na dobrą zabawę. Pozdrawiam,jeśli chcesz, odezwij się jeszcze
      • krispie Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 29.09.04, 13:11
        Te lotnisko wcale nie jest cholerne :)Kierujcie się wpierw na Gliwice,później
        na Tarnowskie Góry,a następnie na Siewierz:) Dojazd jest oznakowany więc dacie
        sobie radę :)
        Życzę udanych wakacji :)
        • Gość: alek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 11:36
          My też tam jedziemy 3.10.ale z Poznania.co to za hotel ten Horus?
          Pozdrawiamy,do zobaczenia Alek i Kamila
          • iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 30.09.04, 14:34
            Horus to nazwa wycieczki pobytowo - objazdowej organizowanej właśnie przez
            Selectours. Ja jadę do jakiegoś hotelu 4*. Czy może znajdzie się ktoś jeszcze?
    • iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 01.10.04, 09:14
      Czy naprawdę nie ma już nikogo innego kto jechałby na tą wycieczkę? Ludzie
      odezwijcie się!!! :-)
      Iza
      • iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 01.10.04, 13:58
        ??????????????
        • Gość: Alek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:20
          Iza, znalazłem jak widzisz to forum.Nie będę się rozpisywał nt
          pobytu.Wspominałaś, że zrobisz to po powrocie, wiec pozostawiam to Tobie.Ze
          swojej strony dodam tylko,że dwa albo trzy dni szukaliśmy lokalu gdzie można
          potańczyć.Nie znaleźliśmy...:-(
          Pozadrawiam
          A
          • Gość: Alek hotel panorama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:25

To link do strony hotelu Panorama w El Gounie
            www.panoramabungalows.com/hotel.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka