Gość: Aga Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.09.04, 12:35 Jadę razem z chłopakiem, z jakiego miasta wyruszacie, bo my z Wrocławia i nie bardzo wiem, jak się dostać na to cholerne lotnisko w Pyrzowicach... Odpowiedz Link Zgłoś
iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 29.09.04, 13:04 Ja jadę z mężem, z Krakowa. Niestety nie poradzę Ci jak dojechać z Wrocławia, ale napewno jakoś sobie poradzicie. Ja dopiero wczoraj podpisałam umowę. Czy masz jakieś ciekawe informacje na temat tej wycieczki? Jaką wersję hotelową wybrałaś, ile gwiazdek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: 194.146.120.* 29.09.04, 18:21 wybrałam opcję *3, mam nadzieję na dobrą zabawę..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 30.09.04, 10:37 Czyli spotkamy się na lotnisku i oczywiście na części objazdowej. Ja też liczę na dobrą zabawę. Pozdrawiam,jeśli chcesz, odezwij się jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
krispie Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 29.09.04, 13:11 Te lotnisko wcale nie jest cholerne :)Kierujcie się wpierw na Gliwice,później na Tarnowskie Góry,a następnie na Siewierz:) Dojazd jest oznakowany więc dacie sobie radę :) Życzę udanych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 11:36 My też tam jedziemy 3.10.ale z Poznania.co to za hotel ten Horus? Pozdrawiamy,do zobaczenia Alek i Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 30.09.04, 14:34 Horus to nazwa wycieczki pobytowo - objazdowej organizowanej właśnie przez Selectours. Ja jadę do jakiegoś hotelu 4*. Czy może znajdzie się ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 01.10.04, 09:14 Czy naprawdę nie ma już nikogo innego kto jechałby na tą wycieczkę? Ludzie odezwijcie się!!! :-) Iza Odpowiedz Link Zgłoś
iziek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j 01.10.04, 13:58 ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: HORUS z Selectours 3.10,wylot z Katowic,kto j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:20 Iza, znalazłem jak widzisz to forum.Nie będę się rozpisywał nt pobytu.Wspominałaś, że zrobisz to po powrocie, wiec pozostawiam to Tobie.Ze swojej strony dodam tylko,że dwa albo trzy dni szukaliśmy lokalu gdzie można potańczyć.Nie znaleźliśmy...:-( Pozadrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek hotel panorama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:25 To link do strony hotelu Panorama w El Gounie www.panoramabungalows.com/hotel.php Odpowiedz Link Zgłoś