Dodaj do ulubionych

Bezpieczenstwo

02.07.17, 10:29
Czy w Egipcie teraz jest już bezpiecznie czy nadal istnieje niebezpieczenstwo krwawych zamachów takich jak w Londynie czy Paryżu.Poproszę o informacje
Obserwuj wątek
    • sobol74 Re: Bezpieczenstwo 03.07.17, 14:06
      To forum umiera - niestety.
      Nie odnajdziesz tu odpowiedzi.

Pozdrawiam
      sobol74
      • jan003 Re: Bezpieczenstwo 05.07.17, 16:24
        sobol74 napisał:

> To forum umiera - niestety.
        > Nie odnajdziesz tu odpowiedzi.
        >
        > Pozdrawiam
        > sobol74

Szkoda ,ale nie ma się co dziwić ludzie zmądrzeli może i nie jezdzą do Egiptu,no ale zawsze jakaś garstka się znajdzie.
        • doral2 Re: Bezpieczenstwo 05.07.17, 18:10
          niedługo samo będzie się mówić o tych, co do polski na wakacje przyjeżdżają.
          można być śmiertelnie potraktowanym paralizatorem, oplutym, pobitym, skopanym...
          polska to też już bardzo niebezpieczny kraj.
    • gladi3 Re: Bezpieczenstwo 03.07.17, 18:40
      a kto jest wrozka co sie moze stac? gdyby ktos wiedzial o zamachu w dniu dzisiejszym wyszedlby z domu? czy jadac samochodem w Polsce jestes pewien ze dojedziesz zywy?
    • dziadzio Re: Bezpieczenstwo 05.07.17, 08:49
      Gladi ma racje. Na tak postawione pytanie nie ma odpowiedzi. Osobiście na Synaj bym nie pojechał, Kair i Aleksandrię też bym sobie darował, zastanowiłbym się nad rejsem po Nilu (a wierzcie mi, że warto), ale do Marsa Alam jeżdżę co roku i jakoś się nie boję. Co roku do innego hotelu, z inną rafą.
    • delfina77 Re: Bezpieczenstwo 09.08.17, 20:55
      W każdym kraju muzułmańskim taka groźba istnieje. Ja bym nie pojechała do Egiptu nie tylko z powodu ewentualnych zamachów, dla mnie to po prostu trzeci świat
      • gladi3 Re: Bezpieczenstwo 11.08.17, 11:27
        w hotelach to juz na pewno 1 swiat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka