Dodaj do ulubionych

Łóżeczko dla dziecka

07.11.17, 11:10
Mam pytanko czy ktoś się orientuje jak wygląda kwestia pościeli w łóżeczku dziecięcym. U nas jak jeździmy przeważnie dostajemy łóżeczko z pościelą jesli nie zabieramy swojego. Do Egiptu swojego taszczyć nie będziemy więc się zastanawiam czy tam również możemy spodziewać się lozeczka kompletnego czy tylko tzw wersja bez pościeli?

Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Łóżeczko dla dziecka 07.11.17, 18:22
      tego nie wiem, ale na zdrowy rozsądek pościel powinna być.
      • aga8207 Re: Łóżeczko dla dziecka 07.11.17, 20:25
        Na zdrowy rozsądek tak ale wolałabym się nie przekonać na miejscu, że myślą inaczej niż my. Jadąc samochodem gdziekolwiek autem pewnie zapakowałabym na wszelki wypadek komplet pościeli we samolotem wiadomo bagaż jest ograniczony 😞
        • dziadzio Re: Łóżeczko dla dziecka 08.11.17, 09:00
          Co prawda ten temat jest poza moimi zainteresowaniami, ale w Elphistone widziałem łóżeczka z pościelą, Być może zależeć to od hotelu... na 100% powinni wiedzieć w Biurze Podróży, pytałaś?
        • doral2 Re: Łóżeczko dla dziecka 08.11.17, 19:16
          po prostu napisz maila do hotelu i zapytaj wprost.
          jak powiedzą że jest, a nie będzie, to masz na piśmie i można się chandryczyć.
          • dziadzio Re: Łóżeczko dla dziecka 09.11.17, 09:02
            @ doral2
            nie sądzisz, że Biuro Podróży ma po to rezydentów, aby ci się dowiadywali takich szczegółów? Ostatecznie za coś im (rezydentom) płaci, a pieniądze na te opłaty ma od nas - klientów.
            • doral2 Re: Łóżeczko dla dziecka 09.11.17, 18:40
              to po co pytanie na forum? nie sądzisz?
              • dziadzio Re: Łóżeczko dla dziecka 09.11.17, 20:26
                Pytanie na forum jest najłatwiejsze. Siada się przed kompem i pisze pytanie. Inna forma uzyskania odpowiedzi wymaga większego wysiłku, a już np. przeszukanie archiwum jest zajęciem zbyt skomplikowanym. Pogonienie Biura Podróży do odpowiedzi ma na tyle sens, że tam można potem składać ewentualne reklamacje.
    • ucho03 Re: Łóżeczko dla dziecka 10.11.17, 10:15
      Nie musisz do Egiptu taszczyć ani dziecka ani poscieli,tylko gorzałe z bezcłowego.
      • uchoo3 Re: Łóżeczko dla dziecka 10.11.17, 10:54
        Witaj kuzynie! A więc znów przytaszczyłeś tutaj swoją mumię janie :)
    • niiktos Re: Łóżeczko dla dziecka 10.11.17, 17:34
      szanujace sie oraz klienta hotele maja w standardzie i lozeczka i posciel ("szanujace" czyli lepsze niz np Bejrut w Hrg ;) a i teraz turystow malo wiec tym bardziej sie o nich dba)
      w hotelu 5* lozeczko i posciel to oczywista oczywistosc
      wystarczy na miejscu poprosic w recepcji, u bagazowego lub sprzatacza (przekazywanie informacji przez BP z Polski do hotelu w EG dziala bardzo rzadko)
      • aga8207 Re: Łóżeczko dla dziecka 10.11.17, 20:45
        Właśnie sądzę podobnie, że mimo iż biuro może zapewniać iż łóżeczko jest kompletne nie daje mi to gwarancji, że tak sami będzie na miejscu. O dochodzenie odszkodowania lub obniżenie ceny mi nie chodzi. Wolałabym w zamian za to zaoszczędzić sobie rozczarowania na miejscu i cieszyć się urlopem. Jedziemy do hotelu 5 gniazdkowego Albatros Palace opinie raczej bardzo dobre ale nigdzie nie znalazłam niczyjej wzmianki ta temat łóżeczka.
        • uchoo3 Re: Łóżeczko dla dziecka 11.11.17, 01:19
          aga8207, przestań się wreszcie upierdliwiać. Robisz to na złość, jak kuzyn jan vel ucho. Dla pewności weź łóżeczko. Bez pościeli. Bo jak już masz łóżeczko, to dorosłą pościelą można zasłać łóżeczko.
          Uwaga, "r" wymawiam "ł" . Jak HGW .
        • jan003 Re: Łóżeczko dla dziecka 12.11.17, 11:45
          aga8207 napisała:

> Właśnie sądzę podobnie, że mimo iż biuro może zapewniać iż łóżeczko jest komple
          > tne nie daje mi to gwarancji, że tak sami będzie na miejscu. O dochodzenie odsz
          > kodowania lub obniżenie ceny mi nie chodzi. Wolałabym w zamian za to zaoszczędz
          > ić sobie rozczarowania na miejscu i cieszyć się urlopem. Jedziemy do hotelu 5 g
          > niazdkowego Albatros Palace opinie raczej bardzo dobre ale nigdzie nie znalazła
          > m niczyjej wzmianki ta temat łóżeczka.

Ja byłem w pazdzierniku 13-19 w Pickalbatros aqua park i były tam dwie pary z małym dzieckiem i jedna z nich wspominała ze było kompletne łóżeczko.A to w Albatros palace też powinno byc bo to jedna sieć.
          • aga8207 Re: Łóżeczko dla dziecka 12.11.17, 12:45
            Jan003 dziękuję serdecznie za informację 😊 a ucho003 machyva gorsze dni😂
            • jan003 Re: Łóżeczko dla dziecka 12.11.17, 19:17
              aga8207 napisała:

> Jan003 dziękuję serdecznie za informację 😊 a ucho003 machyva gorsze dni😂
              >
              Jest tutaj paru frustratów co nie stać ich nawet na piwo w kraju,więc wyżywają się tutaj.Nie zwracaj na nich uwagi.
              • aga8207 Re: Łóżeczko dla dziecka 16.03.18, 18:45
                Wracając do wątku. Zabrałam ostatecznie poduszkę i kocyk. Łóżeczko dostaliśmy było prześcieradło ale i drugie do przykrycia ale poduszka jak da dorosłego więc dobrze, że zabrałam z domu. Dużo miejsca nie zajęła a i w samolocie się przydała małemu bo w nocy lecieliśmy.
                • dziadzio Re: Łóżeczko dla dziecka 16.03.18, 21:32
                  W końcu jedno z nielicznych doprowadzeń wątku do końca. Gdybyś jeszcze przypomniała jaki to hotel....
                  • aga8207 Re: Łóżeczko dla dziecka 30.04.18, 09:59
                    Albatros Palace. Polecam w 100% ")

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka