gladi3 31.03.18, 08:09 Witam w Sharm ostatnio bylem w 2010 roku choc w Egipcie z 10 razy glownie Hurghada pytam o wycieczki do Izraela dalej sie odbywaja bez problemow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan003 Re: Izralel 03.04.18, 18:24 Ja bardzo dużo razy wszędzie i w Polsce i za granicami naszego kraju bylem tez na Santorini ale to było dawno temu kupowałem tez samochody na aukcjach w Stanach zjednoczonych i raz byłem w Japonii oraz mile wspominam wycieczke do Chin. Wycieczki odbywają się do Izraela bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio Re: Izralel 03.04.18, 19:56 ...Wycieczki odbywają się do Izraela bez problemów... wpłaty przyjmowane są bez zbędnej opieszałości, autokary kursują płynnie, w końcu następuje moment przekraczania granicy, kiedy może, ale nie musi, zrobić się zatwardzenie trwające kilka godzin. Po przekroczeniu granicy znowu jest bez problemów. Pocieszającym jest fakt, że przy powrocie przekraczanie granicy jest znacznie szybsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Izralel 04.04.18, 09:43 Jaka jest teraz cena w usd? W nama bay? Lub od rezydentow? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Izralel 12.09.18, 21:06 podbijam pytanie ile teraz kosztuje fakultet do Jerozolimy z Sharm? Odpowiedz Link Zgłoś
tamsin Re: Izralel 02.11.18, 14:28 czy ktos moze wybral sie na zobaczenie piramid w Egipcie z Izraela? Wybieramy sie do Izraela i chcielibysmy zobaczyc piramidy, czy ktos to zrobil i moze mi podpowiedziec plan? Odpowiedz Link Zgłoś