Dodaj do ulubionych

Ramadan a termin wyjazdu

IP: *.laczpol.net.pl 22.10.04, 15:44
Czy ramadan może wpłynąć na przesunięcie terminu wylotu i to na 2 tygodnie
przed opłaconym turnusem.Jakoś to malo mnie przerkonuje,ale nie mam wyjścia
jak słuchać tłumaczeń biura.Może ktoś wie coś na ten temat.
Obserwuj wątek
    • anuulka Re: Ramadan a termin wyjazdu 22.10.04, 15:46
      jak dla mnie to tlumaczenie jest troche bez sensu. przeciez Ramadan nie
      wyskoczyl ot tak nagle tylko wszyscy wiedzieli kiedy bedzie. A nawet jesli to w
      czym problem? Co konkretnie tlumacza?
      • Gość: ulka Re: Ramadan a termin wyjazdu IP: *.laczpol.net.pl 22.10.04, 15:52
        właśnie o to chodzi że nic konkretnego nie mówią,tylko to że loty przesunęły
        sie w związku z tym o 2 dni.
        • Gość: Agnieszka Re: Ramadan a termin wyjazdu IP: *.inetia.pl 22.10.04, 16:06
          Nie znam szczegółów powodu takich przesunięć, ale mój wylot też został
          przesunięty o 2 dni z 30.09. na 2.10, podobno są to decyzje przewoźnika, w moim
          przypadku Air Polonii. Nie martw się, jeśli możesz, po prostu zaakceptuj i
          ciesz się wyjazdem. Pozdrawiam :)
          • Gość: ulka Re: Ramadan a termin wyjazdu IP: *.laczpol.net.pl 22.10.04, 16:12
            Cieszę się bardzo z wyjazdu,a tak w ogóle w tak zwanym międzzyczasie
            zadzwoniłam na infolinie biura podrózy i otrztmałam właśnie taką informację o
            zmianie przewoźnika etc.Aten ramadan to była niezła podpierducha jak mniemam,no
            nie?
            • Gość: Tomek242 Re: Ramadan a termin wyjazdu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 17:46
              Ciekawe, co jeszcze takie biuro może wymyśleć?:)) Lepiej uważaj, hotele też
              pewnie zmieniają z powodu Ramadanu.
        • anuulka Re: Ramadan a termin wyjazdu 23.10.04, 15:53
          rozumiem ze rowniez o 2 dni przedluza ? Ciekawa jestem co jesli ktos nie moze
          sobie przesunac urlopu?
    • Gość: Magda Re: Ramadan a termin wyjazdu IP: 62.135.35.* 23.10.04, 13:19
      ramadan nie ma wpływu na przyjazdy turystów do Egiptu. Nie ma żadnych
      ograniczeń, trzeba tylko pamiętać, że niektóre zabytki są zamykane wcześniej i
      trzeba wtedy na zwiedzanie wyjezdzac również troszkę wczesniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka