Dodaj do ulubionych

Rozstania i powroty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:04
Po kilku miesiącach bycia razem rozstalismy sie z jego inicjatywy. Teraz chce
rozpocząć wszystko od nowa. Nadal mi na nim zalezy więc się zgodziłam. Boje
sie jak to będzie, czy tym razem bedzie lepiej? Z jednej strony jest radość z
drugiej obawa. Czy ktos ma podobne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarnulka21 Re: Rozstania i powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:26
      Obawy i strach są normalne.A na pytanie czy będzie lepiej odpowiedz znasz,albo
      będziesz znala tylko ty...
    • Gość: znudzony Re: Rozstania i powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:39
      A czemu Cię porzucił? Bo toż samo znów was może od siebie odsunąć.
    • Gość: Malwina Re: Rozstania i powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:51
      Nie był pewien,jak twierdził, czy chce się z kims wiązac i pewnie też przez
      odległość, chociaż nie jest duża.
      • Gość: znudzony Re: Rozstania i powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:55
        A to spoko, powodzenia.
    • Gość: złośnic@ Re: Rozstania i powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:07
      miałam taką samą sytuację:)
      ale to dużo opisywania.
    • bajka228 Re: Rozstania i powroty 20.03.05, 21:55
      sprobuj... co Ci szkodzi? powody dla ktorych sie rozstalisnie nie sa jakas
      przeszkoda w rozpoczeciu tego zwiazku na nowo. mysle , ze sie uda. poprzednio
      widocznie Twoj chlopak nie byl jeszcze gotowy wiazac sie <<na powarznie>> a
      teraz przemyslal, minal jakis czas i zrozumial, ze jednak chce z Toba byc.
      powodzenia...
      • Gość: puszczykowo Re: Rozstania i powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:27
        NIE WCHODZI SIĘ DWA RAZY DO TEJ SAMEJ......
        • Gość: puszczykowo Re: Rozstania i powroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:27
          rzeki-zeby nie było....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka