Dodaj do ulubionych

Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA

IP: 212.160.172.* 03.11.04, 17:54
Czy ktoś był w hotelu TROPICANA ROSETTA. Proszę o info na jego temat.....
Obserwuj wątek
    • beata_blue Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA 03.11.04, 17:57
      (cyt.: ostry1908 17.10.2004 15:24)

"Polecam każdemu ten hotel.Jest on może położony troszkę dalej od plaży,ale ma
      kilka naprawdę fajnych basenów co nam to rekompensuje.Obsługa super,jedzenie
      wyśmienite.Taki wybór,że nie mozna po troszku popróbować wszystkiego,bo nie da
      się rady wszystkiego przejeść.Jeśli będę następnym razem jechał do Egiptu,a
      jadę w styczniu lub w lutym to na pewno wybiorę ten hotel.Pozdrawiam."

To z forum-hotele, pozdro.

• Gość: jarek Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA IP: *.torun.mm.pl 04.11.04, 18:24
        Potwierdzam, hotel bardzo ładny, no może baseny niezbyt wielkie, ale jest ich
        kilka. Warto też skorzystać z bezpłatnego połączenia busikiem na plażę hotelu
        Tropicana Grand Oasis gdzie jest przepiękna rafa. Duży plus to mala odległość
        do centrum Naama Bay - akurat na przyjemny spacer szczególnie po kolacji. Mam
        kilka zdjęć - jeżeli chcesz mogę podesłać
        Pozdrowienia
        Jarek
        • Gość: Ewik Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:37
          w 100% potwierdzam, to świetny hotel...... życzę miłego wypoczynku
          • Gość: mariusz Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA IP: *.wroclaw.mm.pl 05.11.04, 23:21
            hej!
            A jak tam wyglądają pokoje-słyszałem, że troszke przestarzałe-ale tak tylko
            słyszałem, sta moje pytanie i drugie wyżywienia-będę wdzieczny za odpowiedź!
            Pozd1M
            • Gość: Bleeeee Nie macie forum o hotelach, że tu gadacie? IP: 81.219.125.* 05.11.04, 23:36
              Potrzebne jeszcze jedno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka