Gość: Marta IP: 212.160.172.* 03.11.04, 17:54 Czy ktoś był w hotelu TROPICANA ROSETTA. Proszę o info na jego temat..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_blue Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA 03.11.04, 17:57 (cyt.: ostry1908 17.10.2004 15:24) "Polecam każdemu ten hotel.Jest on może położony troszkę dalej od plaży,ale ma kilka naprawdę fajnych basenów co nam to rekompensuje.Obsługa super,jedzenie wyśmienite.Taki wybór,że nie mozna po troszku popróbować wszystkiego,bo nie da się rady wszystkiego przejeść.Jeśli będę następnym razem jechał do Egiptu,a jadę w styczniu lub w lutym to na pewno wybiorę ten hotel.Pozdrawiam." To z forum-hotele, pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA IP: *.torun.mm.pl 04.11.04, 18:24 Potwierdzam, hotel bardzo ładny, no może baseny niezbyt wielkie, ale jest ich kilka. Warto też skorzystać z bezpłatnego połączenia busikiem na plażę hotelu Tropicana Grand Oasis gdzie jest przepiękna rafa. Duży plus to mala odległość do centrum Naama Bay - akurat na przyjemny spacer szczególnie po kolacji. Mam kilka zdjęć - jeżeli chcesz mogę podesłać Pozdrowienia Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewik Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:37 w 100% potwierdzam, to świetny hotel...... życzę miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Sharm El Sheikh - TROPICANA ROSETTA IP: *.wroclaw.mm.pl 05.11.04, 23:21 hej! A jak tam wyglądają pokoje-słyszałem, że troszke przestarzałe-ale tak tylko słyszałem, sta moje pytanie i drugie wyżywienia-będę wdzieczny za odpowiedź! Pozd1M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeee Nie macie forum o hotelach, że tu gadacie? IP: 81.219.125.* 05.11.04, 23:36 Potrzebne jeszcze jedno? Odpowiedz Link Zgłoś