Dodaj do ulubionych

informacja dla turystow Orbit-tours

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:47
pozdrawiam wszystkich turystow ktorzy korzystali z wycieczek biura Orbit-
tours i tych ktorzy wybieraja sie do Hurghady.to ja Diana jestem w Polsce na
urlopie ale zapraszam do korzystania z uslug Orbit-tours. o ile macie jakies
zapytania .piszcie do mnie, buziaki
Obserwuj wątek
    • Gość: anuulka Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:17
      korzystalysmy i bylysmy zadowolone :) na pewno nastepnym razem w Hurghadzie
      znow skorzystam. pozdrawiam Pania Diane i pozostalych pracownikow Orbit Tours :)
      • Gość: jaga Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:20
        Ja też byłam dopiero co na wycieczkach z orbit. W sumie jestem zadowolona
        (byłam na 4 wycieczkach) ale co do Luksoru to mogli by uprzedzac że zawiozą nas
        do doliny Królowych a nie królów. Osobiście wolałabym mieć wybór czy wolę
        zapłacić nawet 10 dolarów więcej ale obejrzeć te najważniejsze miejsca czyli
        dolinę Królów czy dać mniej i obejrzeć niewielki i nieciekawe grobowczyki np. 9
        miesiącznego dziecka.
        Resztę wycieczek polecam. Miła obsługa na wycieczkach, dobry autokar, a
        nawet... tu miłe zaskoczenie, śniadanie w formie suchego prowiantu wręczane w
        autokarze.
        • Gość: ewa Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:56
          Pani Diano korzystalam w tym roku dwa razy z Orbit-tours,bardzo dziekuje za
          zorganizowanie mi pobytu w Egipcie,bylam bardzo zadowolona ze wszystkich
          wypraw.Zycze Pani milego pobytu na urlopie i prosze wrocic do Hurghady ,chce
          wiosna ponownie odwiedzic Egipt i skorzystac z uslug Orbit-tours.Dozobaczenia
          • Gość: Foxy Ten sam adres??? IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:06
            Moze to spiskowa teoria dziejow ale czy te posty nie sa wysylane z tego samego
            adresu???
            • anuulka Re: Ten sam adres??? 12.11.04, 00:06
              przypadkiem chyba nie myslisz ze w Polsce tylko jedna osoba posiada
              neostrade? :) moj post powyzej jest jeden a czyje sa pozostale pojecia nie
              mam :)
          • Gość: jaga Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:11
            Pytanie do osób w pełni zadowolonych z wycieczek. Czy byłyście w Dolinie
            Królów?
            • anuulka Re: informacja dla turystow Orbit-tours 12.11.04, 15:58
              ja bylam i bylam w pelni zadowolona.. jedyne co to w dolinie krolow zapomnieli
              wlaczyc klimatyzacje :)
        • Gość: elka Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:36
          Zgadzam się. Ta Dolina Królowych ( bez uprzedzenia) to już przegięcie na maksa.
      • Gość: Bebe Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.man.poznan.pl 12.11.04, 10:06
        Byłam na czterech wycieczkach organizowanych przez Orbit Tour i jestem
        zadowolona rozumiecie jestem zadowolona. Moj post jest dokładnie z Poznania. A
        szanowna Pani anullka niech przestanie wreszcie siac zamet na tym forum!!!!!
        Pani Diano polecam Pani biuro wszystkim ktorzy jada do Egiptu.
        • anuulka Re: informacja dla turystow Orbit-tours 12.11.04, 16:00
          niech szanowna bebe sie okresli co ma na mysli przez sianie zametu? to ze
          uwazam biuro Orbit Tours za dobre biuro czy to ze uwazam ze nie tylko ja mam
          neostrade?
          • Gość: diana Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:30
            Pani Anuulko!!!!!!! wiem ze pracujesz u Soni ,ja rozumiem ze walka o klijenta
            jest ostra,nie bede znizala sie do twojego poziomu aby oplowac waszych
            klijentow i krytykowac wasze wycieczki. Prosze abys nie wchodzila wiecej na te
            strone. z gory dziekuje Diana
            • Gość: diana Re: informacja dla turystow Orbit-tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:15
              Anuulko!!!!!!!sorry sorry zle Cie zrozumialam, chcialam wykasowac swoja
              ostatnia wypowiedz ale nie potrafie bardzo Cie przepraszam.Sa to moje pierwsze
              kroki na intwrnecie .
              • anuulka Re: informacja dla turystow Orbit-tours 12.11.04, 22:33
                aha nic nie szkodzi :) nieporozumienia sie zdarzaja. kasowac watkow sie nie
                da :) Pozdrawiam Orbit caly :)
            • anuulka Re: informacja dla turystow Orbit-tours 12.11.04, 22:30
              hmm nie wiem czym sie narazilam :( nie znam Sonii i nie pracuje dla zadnego
              biura podrozy. Poprostu bylam sobie najzwyklejsza turystka ktora raz pojechala
              do Egiptu i z biurem Orbit Tours bylam na dwoch wycieczkach. Ponizej jest link
              do nowego portalu w ktorym wycieczki z Orbitem polecam..
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka