Dodaj do ulubionych

Rainbow Tours ok?

IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.11.04, 12:32
Witam, lecę do Sharm z Rainbow Tours (liniami LOT) i zastanawiam się czy
wydają posiłki w samolocie. Jeśli ktoś korzystał z usług tego biura to bym
prosił również o opinię na jego temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: MMM Re: Rainbow Tours ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:37
      To nie biuro wydaje posiłki :) zamawiany jest standardowy sandwich ( bulka,
      ser , szynka ) do picia : kawa , herbata, sok pomarańczowy lub jabłkowy i jakiś
      wafelek lub owoc.
      • Gość: Aga Re: Rainbow Tours ok? IP: 193.29.205.* 26.11.04, 11:33
        Ale biuro zamawia posilki lub nie:)
    • Gość: Aleks Re: Rainbow Tours ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:45
      Rainbow Tours OK. Byłam z nimi 16/10 Egipt wzdłuz Nilu i bawiłam się świetnie.
      Ale to wszystko zależy od nastawienia...
    • Gość: Stavros Re: Rainbow Tours ok? IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 24.11.04, 13:37
      Super, ekstra ! Jedno z nielicznych biur które nie tylko realizują wszystko co
      założyły bez dodatkowych opłat, ale jeszcze przy okazji można zrobić dużo
      więcej. W samolocie wydawany jest zimny posiłek w postaci bułki, wafelka, soku,
      kawy, herbaty, koli itd.
      Absolutnie polecam to biuro
      Szkoda że pilotem już nie jest Włodek Skubisz. Z nim to była superprzyjemność.
      Życzę ci udanego wyjazdu
    • Gość: Marek Re: Rainbow Tours ok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 15:42
      Przychylam się do opinii moich przedmówców,że biuro jest ok.Byłem z nimi nie
      tylko w Egipcie,ale również w Maroku i było tak jak w opisach imprez. :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka