IP: *.veranet.pl 10.02.05, 18:51
Czy ma może ktoś kontakt (numer komórki) z Ramzim, rezydentem z biura
Selectours w Sharmie? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Ramzi IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 10.02.05, 20:04
      Niestety nie mam,pozostaly tylko zdjecia.Bylam w Egipcie z Selectours w zeszlym
      roku i mialam okazje pojechac z nim na wycieczke. Mam nadzieje, ze teraz bedzie
      rownie mily pan przewodnik :] ( lece w srode )
      • madzia112 Re: Ramzi 10.02.05, 20:18
        Ramzi to całkiem sympatyczny rezydent... A może ty jesteś Ada a nie Adamo ;-)
        • Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 10.02.05, 21:24
          Madziu112 jestem z krwi i kości adamo, a kontakt do Ramziego chciałem z czysto
          turystycznego powodu tj. zeszłego roku będąc w Sharmie skorzystałem z kilku
          wycieczek, które mi zaoferował i było ok! Pozdrawiam Adam-o!
          • madzia112 Re: Ramzi 10.02.05, 21:46
            Nie przejmuj się, poprostu czasem mam trochę zakręcone poczucie humoru ;-)
            • obser Re: Ramzi 10.02.05, 21:53
              Madzia chyba poczuła się zagrożona :)
              • madzia112 Re: Ramzi 10.02.05, 22:41
                Obser, a to chyba za z daleko idące wnioski ;-))) ...
            • Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 11.02.05, 08:04
              madziu112 kiedyż ja się nie przejmuję, jest mi miło że mi odpowiedziałaś. Życzę
              całemu narodowi zakręconego poczucia humoru, a wtedy napewno w kraju lepiej by
              się działo. (nie traktuj teko jako kampanii przedwyborczej):-)
              • Gość: mała Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 22:07
                forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=148154&t=148154&dest=&id_oferty=
      • Gość: ČEŠI Re: Ramzi IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 16:31
        NEJEZDĚTE S EXIMEM!!!TO JSOU NEJVĚTŠÍ PODVODNÍCI A NEJHORŠÍ CESTOVNÍ KANCELÁŘ V
        ČESKÉ REPUBLICE!!!!!DAJÍ VÁS DO JINÝCH HOTELŮ, NEŽ JSTE SI OBJEDNALI!!!

• Gość: ziuta1 Re: Ramzi IP: 213.77.27.* 11.02.05, 07:18
      Chyba mam gdzieś jego numer.Mam też numer do rezydentki Selectours Anety.Jakos
      go znajdziemy.
      Do poniedziałku znajdę i napiszę.
      Pozdrawiam
      • Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 11.02.05, 08:08
        Ziuta1 bardzo dziękuję za pomoc, ale jeżeli ten kontakt znalazłby się wcześniej
        to byłoby super, ponieważ osoby dla których go potrzebuję wylatują z Sharmu we
        wtorek. Pozdrawiam.
        • Gość: Cleo Re: Ramzi IP: *.echostar.pl 11.02.05, 22:19
          podaj maila to co podesle!!!
          • Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 12.02.05, 07:43
            billko@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam.
        • Gość: meee Re: Ramzi IP: 212.122.233.* 12.02.05, 13:27
          Hej dla wszystkich zainteresowanych
          Ramzi jest teraz w Tunezji polecial na przymusowy urlop
          pozdrawia
    • Gość: RAMZI SIEMA ! IP: 5.5R6D* / 196.203.26.* 14.02.05, 12:43
      Witam ukochanych. Jestem w Tunezji na urlopie prawie prwymusowym :-) nie
      chcialem skorzystac z urlopu natomiast Moj Szef nalegal bym odpoczal zgodnie z
      kodeksem pracy doplacajac mi dodatkowa ( pieniezna i wycieczkowa ) premie poza
      pensji; Pozdrawiam Was. Swieta swietami ale Sharm jest najpieknieszy ! W ciagu
      é tygodni spotkamy sie w Naamie Bay - InshAllah ;-)
      • Gość: crazy Re: SIEMA ! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 12:22
        Też się zgadzam, że Sharm jest najpiękniejszy! Szczególnie, gdy Ty jesteś w
        zasięgu wzroku...
    • Gość: RAMZI SIEMA ! zobaczymy sie za 2 tygodnie IP: 5.5R6D* / 196.203.26.* 14.02.05, 12:44
    • Gość: RAMZI Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl IP: 5.5R6D* / 196.203.26.* 14.02.05, 12:51
      Ukochani ! oto moj mail:
      connectnews@go2.pl

napiszcie a podam Wam moje numery w Egipcie Tunezji i Polsce.
      Jesli macie jakies wsoplne zdjecia bardzo bardzo bardzo chetnie poogladam ;
      Dzieki z gory
      Pozrdawiam
      • Gość: Adamo Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl IP: *.veranet.pl 14.02.05, 18:01
        Dzięki Ramzi za odpowiedź. Wieczorem prześlę Ci nasze wspólne zdjęcia.
        Pozdrawiam.
        • scorpio1956 Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl 14.02.05, 19:41
          Dla niewtajemniczonych.Ramzi jest SUPER przewodnikiem.Takiego bym sobie zawsze
          życzył.Widać,że to co robi to bardzo lubi.Byłem 3razy w Egipcie z różnych biur
          turystycznych i miałem to szczęście,że zawsze miałem i przewodników i
          rezydentów O.K. Ale Ramzi był najlepszy. Jak traficie na niego będziecie
          baaaardzo zadowoleni.
          P.S
          Pozdrowienia dla Ciebie Ramzi i wypoczywaj ,w maju będę w Sharmie. Mam
          nadzieję,że ząb jest juz wyleczony.
          Zbyszek i Ula
          • madzia112 Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl 14.02.05, 20:00
            Ramzi, serdeczne pozdrowienia, właśnie szukam zdjęć do wysłania :-)
            • mala695 Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl 17.02.05, 15:25
              komu sprawia przyjemnosc usuwania kogos wiadomosci zale ci dupe sciska
    • Gość: ČEŠI Re: Ramzi IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 19:03
      THE WORST TRAVEL AGENCY IS´EXIM TOUR´DONT CHOOSE THEM!!!!!
    • Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 21:32
      i w ten sposób umarł wątek...
      • Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 04.03.05, 13:05
        może i umarł wątek, ale cel został osiągnięty. Dzięki pomocy forumowiczów
        dostałem kontakt do Ramziego, i sam Ramzi się odezwał.
        • Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 19:28
          Tak? A co u Niego słychać? Jest już w Polsce czy nadal w Tunezji?
          Pozdrawiam :)
          • Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 05.03.05, 07:36
            Hey. Z maila, którego dostałem od Ramziego wynika że jest jeszcze w Tunezji. Ale
            maila dostałem 19-lutego więc już może go tam nie być. Pozdrawiam.
            • Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 20:20
              Dziękuję :)
              A Ty kim jesteś? Bywasz często w Sharm? Jak wrażenia?
              Pozdrawiam
              • Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 11.03.05, 23:56
                Witam, sorki że dopiero po 5 dniach odpisuję ale dzisiaj dopiero dostałem nowego
                laptopa i znowu jestem w necie. A teraz postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania:
                A Ty kim jesteś? - tu może nie będę zanudzał.
                Bywasz często w Sharm? - dotychczas rzadko, tylko 2 razy, ale się poprawie.
                Jak wrażenia? - zaraziłem się tym krajem i przenoszę tą chorobę dalej, tak że
                kilku znajomych tam pojechało i dalej się do mnie odzywają.
                Serdecznie pozdrawiam
                • Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 22:37
                  :) Też się zaraziłam tą chorobą, o której mówisz. Byłam tam na razie tylko raz,
                  ale zamierzam to nadrobić. Byłeś tylko w Sharm? Ja chciałabym zobaczyć Kair,
                  Hurgadę, Luxor... a zresztą - cały Egipt. Zjeździć wzdłuż i wszerz, poznać tą
                  kulturę, ludzi, obyczaje, język! Jestem tym zafascynowana! Pozdrawiam! :)
                  • Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 13.03.05, 00:03
                    Heyah:)
                    Docelowym miastem do którego przyleciałem był Sharm a co do wypadów wgłąb kraju
                    to wstyd się przyznać ale byłem tylko w Kairze. Ale miałem to szczęscie, że
                    razem z naszą rezydentką było nas tylko 6 osób małym busem i spokojnie mogliśmy
                    chłonąć jej opowiadania.
                    Mój wyjazd do Egiptu potraktowałem zupelnie turystycznie, by odpocząć, popływać
                    i wieczorami oddać się klimatowi wody ognistej. Rok wcześniej w styczniu miałem
                    okazję przez 1,5 miesiąca podróżować po Indiach, po których zrobiłem 8 tys.
                    kilometrów i dlatego Egipt miał być miejscem bez zwiedzania świątyń których w
                    Indiach widziałem tyle, że dzisiaj gdyby nie zdjęcia to nie byłbym w stanie ich
                    odróżnić.
                    Co do Egiptu to się przeliczyłem, pojechałm tam tylko by opalać się na plaży i
                    miło spędzić czas, ale jednak magia piramid, historia i cały ten zgiełk
                    wciągnęły mnie bez reszty.
                    Na tym forum wśród wielu wątków można znaleść sporo ciekawych informacji i
                    linków do ciekawych stron, po lekturze których dochodzę do wniosku, że zanim się
                    człowiek wybierze to powinien je przeczytać.
                    Co do następnego wyjazdu to jak wszystko dobrze pójdzie to w kwietniu się wybiorę.
                    Pozdrawiam:)
                    • Gość: Eljasz Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 11:43
                      Witaj Adamo!
                      Za tydzień jadę pierwszy raz do Egiptu i zależy mi, aby wykorzystać czas urlopu
                      maksymalnie - chcę zwiedzić ile się da. Oczywiście potrzebuję dobrego
                      przewodnika... Na forum (tym oraz wakacyjnym) przeczytałem wiele pochlebnych
                      informacji o "niejakim" Ramzim. Czy możesz mi coś więcej o nim powiedzieć?
                      I jeszcze jedna mała prośba - jeżeli możesz, bo z tego co zrozumiałem z Twoich
                      wypowiedzi masz numer komórki do niego, podaj mi jego namiary. Byłbym Ci bardzo
                      wdzięczny.
                      Pozdrawiam Cię Adamo i liczę na szybką odpowiedź, gdyż nie zostało mi już wiele
                      czasu...
                      Krzysztof
                      moj adres: Eljasz_OK@interia.pl
                      • scorpio1956 Re: Ramzi 13.03.05, 12:09
                        Gość portalu: Eljasz napisał(a):

> Witaj Adamo!
                        > Za tydzień jadę pierwszy raz do Egiptu i zależy mi, aby wykorzystać czas
                        urlopu
                        >
                        > maksymalnie - chcę zwiedzić ile się da. Oczywiście potrzebuję dobrego
                        > przewodnika... Na forum (tym oraz wakacyjnym) przeczytałem wiele pochlebnych
                        > informacji o "niejakim" Ramzim. Czy możesz mi coś więcej o nim powiedzieć?
                        > I jeszcze jedna mała prośba - jeżeli możesz, bo z tego co zrozumiałem z
                        Twoich
                        > wypowiedzi masz numer komórki do niego, podaj mi jego namiary. Byłbym Ci
                        bardzo
                        >
                        > wdzięczny.
                        > Pozdrawiam Cię Adamo i liczę na szybką odpowiedź, gdyż nie zostało mi już
                        wiele
                        >
                        > czasu...
                        > Krzysztof
                        > moj adres: Eljasz_OK@interia.pl
                        Ramzi pracuje dla egipskiego biura ,które współpracuje przede wszystkim ze
                        Selectoursem.Dlatego tez obsługuje wycieczki tego biura.Czasam wspólnie z
                        wycieczkami Eximu. Nr kom. egipskiej Ramziego przesyłam Ci na maila.
                        • Gość: Eljasz Re: Ramzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:00
                          scorpio1956 , dziękuję bardzo za nieocenioną pomoc. Pozdrawiam serdecznie!
                          Krzysztof
                      • Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 13.03.05, 15:19
                        Hey. Wyślę Ci numer do Ramziego na maila. Pozdrówko Adam-o:)
                        • Gość: Eljasz Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 15:25
                          Dziękuję - odpowiadam również drogą mailową :)
            • dorota-lis Re: Ramzi 11.03.05, 15:07
              Czy mogę dostać numer telefonu do Ramziego.
              Wybieramy się do Sharmu ale nie z Selectoursem. Natomiast planujemy by był
              naszym przewodnikiem na Górę Mojzesza.
              Pozdrawiam i dziękuję z góry
              • Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 22:42
                Dobry wybór :) Ale najfajniej opowiadał w Kolorowym Kanionie. Może dlatego, że
                w Kanionie cała grupa szła razem a na Górze Mojżesza każdy szedł swoim tempem i
                już po kilkuset metrach potworzyły się grupki. Ale i tak utrzymuję, że jest
                najlepszym przewodnikiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka