Dodaj do ulubionych

rejs po Nilu

IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 16:15
witam, czy ktoś z Was był w Egipcie z biurem podróży Sunfun? www.sunfun.pl na
rejsie po Nilu? zbieram wszelkie cenne informacje, wybieram się już w marcu w
okresie świątecznym, może skapnie mi troszke Waszych opinii pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • mzyczek Re: rejs po Nilu 01.03.05, 13:24
      Cześć , wprawdzie byłam z innym biurem podróży ale rejs po Nilu naprawdę
      polecam. Kapitalna sprawa zwiedzanie super , na statku podają herbatke po
      angielsku o 17 godz. Wszyscy obsługujacy są naprawdę uprzejmi . Nie jedz owoców
      w Egipcie poto aby się ustrzec " zemsty faraona " czyli biegunki ale najlepiej
      kup sobie już po przyjeżdzie w aptece lek przeciw biegunkowy /o nazwę spytaj
      rezydenta / nie bierz żadnych polskich leków przeciwbiegunkowych bo nie
      działają .
      • Gość: Jaro Re: rejs po Nilu IP: 213.77.45.* 01.03.05, 13:39
        Mój przedmówca pisze bzdury. Spokojnie z Polski weź nifuroksazyd ponieważ
        dostępne wEgipcie tableki na "zemstę" różnią się od nifuroksazydu nazwą a
        tabletka ma gramaturę x2. Nifuroksazyd na pewno działa w Egipcie - sprawdziłem
        to na sobie i mojej rodzinie w ubiegłe wakacje w Egipcie. Ale przede wszystkim
        zachowaj środki ostrożności w stosunku do wody w Egipcie tj. zero surówek, zero
        płukanych wodą owoców, zero drinków (kostki lodu z kranówy!!!) no i oczywiście
        mycie ząbków mineralką. Co do rejsu: jest to tak wspaniałe przeżycie że pomimo
        że byłem na nim w ub. roku to cholernie Ci zazdroszczę, że Ty będziesz na nim w
        tym roku. Życzę wielu wrażeń w magnetycznym Egipcie!!!
      • metalmax Re: rejs po Nilu 01.03.05, 18:40
        no i na temat lekarstw będzie dyskusja,???przecież wiadomo, nie od dzisiaj, że polskie lekarstwa są do niczego, katowałem się nimi przez 2 dni, wystarczyło w aprece kupić antinal i po 4 godzinach do czegoś się nadawałem,po prostu na większość ludzi europesjskie leki sa za słabe w sytuacj kiedy zemsta dopada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka