Dodaj do ulubionych

Dobry Hotel Hurghada

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:39
czy mozecie mi polecic jakis dobry hotel w Hurghadzie z wyzywieniem HB, w
miare blisko centrum choc niekoniecznie w samym centrum, z plaza bezposrednio
przy hotelu i dobrze wygladajaca. Samn hotel zeby byl przede wszystim czysty,
z mila obsluga...
Planujemy wydac ok. 2500zl za 2 tyg., bedzie to podroz poslubna...
Co polecacie???
Obserwuj wątek
    • derduch Re: Dobry Hotel Hurghada 10.03.05, 13:44
      Sea Gull. Będziesz zadowolony w 100% Przy rezerwacji powiedz że chodzi o podróż
      poślubną i prosisz o pokój z bezpośrednim wyjściem na basen. Za 2500 powinieneś
      się załapać na ALL
    • Gość: Stiwi Re: Dobry Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:34
      W podróż poślubną wybierzcie się do Sharm El Sheikh i hotelu Hilton Dreams, a
      zapewniam, że będzie to Wasza niezapomniana podróż. Hilton jest nieco droższy
      niż podałeś budżet, w opcji HB kosztuje 3000-3200pln za dwa tygodnie, w opcji
      ze śniadaniem 2600, z tym że w Sharmie jest naprawdę wiele restauracji, więc ja
      jak będę wracał do Hiltona, możliwe, że rozważę opcje tylko z BB.

Polecam Sharm dlatego bo jest piękny, z Hurghadą jest różnie, jednym się
      podoba, drugim nie, nie słyszałem jeszcze by ktoś pisał, że w Sharmie jest syf,
      brud - a mnóstwo takich opinii o Hurghadzie i ja sam stwierdzam, że zbyt
      zadbana Hurghada to nie jest. Jeśli jednak uparłeś się na Hurghadę, to hotel
      Sea Gull, kapitalna lokalizacja w nowszej części centrum - tzw Sakalli,
      bezpośrednio przy plaży, nie warto brać w tym hotelu All Inklusiv, zresztą nie
      ma potrzeby będąc w centrum, masz tam sporo restauracji gdzie można dobrze
      zjeść niedrogo.
      • Gość: Dunia Re: Dobry Hotel Hurghada IP: *.kis.uni-freiburg.de 10.03.05, 14:52
        > podoba, drugim nie, nie słyszałem jeszcze by ktoś pisał, że w Sharmie jest
        syf, brud

Ja pisalam :)
        Jak dla mnie SSH i HRG to ta sama nedza, tyle ze w Sharm 5 swiecacych palemek na
        oslode ;) No, ale to morze...

Do autora watku: jesli droga do plazy moze wiesc przez ulice to goraco polecam:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8033951&a=21419810
        PS. Jakby Wyspy Kanaryjskie byly na Morzu Czerwonym, to bym nigdzie indziej nie
        jezdzila ;)
        • Gość: Stiwi Re: Dobry Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:21
          Autor też pisał "w miarę blisko centrum", 2km to jest blisko, ale 10km? :)
        • Gość: Sornat Re: Dobry Hotel Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:23
          do DUNI: pisalem maila do Ciebie w sprawie tego hotelu (Grand Resort), dzieki
          za info
          tylko ze w Polsce ten hotel ma tylko OASIS a duzo zlego sie o nich naczytalem,
          dlatego nie chce miec zepsutego wyjazdu (zamiana hotelu na miejscu na jakis syf)
    • Gość: eb Re: Dobry Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:56
      potwierdzam wczesniejsze opinie i rowniez polecilabym Ci SeaGull. W ubieglym
      roku bylismy tam z 1,5 rocznym dzieckiem i byly to nasze najlepsze wakacje!!!
      Zycze Wam udanej podrózy poslubnej:)))
      • Gość: renia Re: Dobry Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:57
        A ja z calego serduszka polecilabym Wam także Sharm, ktore po raz pierwszy w
        tym roku jest tansze od Hurghady - jesli chodzi o hotele, a jest naprawde
        jednym z najpiekniejszych miejsc na swiecie.Co do hoteli to polecam mniejsze
        hotele ale za to o wspanialym polozeniu jak Halomy czy Sharm Holiday, albo z 2
        strony Amar Sina czy chyba najladniejszy, ale ostatnio trudno go znalesc w
        ofercie naszych biur Amarein Sharm Inn.A jesli jednak mimo wszystko wolicie sie
        wybrac do Hurghady, to najbardziej polecam El Goune, zwlaszcza na podroz
        poslubna.To magiczne i cudowne miejsce, a sklepow, restauracji, dyskotek itp
        jest od licha, a do centrum Hurghady mozna szybko i bardzo tanio dojechac (
        ok.2 LE) np. hotel Panorama, albo Sultan Bay
    • Gość: mEwA Re: Dobry Hotel Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:46
      Sun Rise Palacio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka