Dodaj do ulubionych

Radisson Sas, a może Hilton Dreams?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 00:28
Czytałam na forum hotele o obu ośrodkach- i nie umiem wybrać! Tu kusi a tu nęci!
Proszę pomóżcie- gdzie są ładniejsze rafy, a gdzie baseny? Czy w morzu przy
Radissonie stale kąpia się worki foliowe, a baseny w Hiltonie to brodziki do
taplania/czyli- jak są głebokie?/? Muszę zdecydować sie do 31.03.Radisson jest
tańszy, a Hilton droższy... i tak mogłabym wymieniać bez końca.
Wielkie dzięki za zrozumienie i pomoc!
Pozdrawiam
Gaja
Obserwuj wątek
    • puma1 Re: Radisson Sas, a może Hilton Dreams? 31.03.05, 09:12
      Byłam w Radissonie w ubiegłym roku opis hotelu masz w forum hotele.Podczas
      mojego pobytu był remont ale pewnie już dawno się skończył.różnica w cenie
      Radissona i Hiltona też mówi sama za siebie.Plaża w Radissonie z piaskiem nie
      ma nic wspólnego.Choć sam teren na 5.Poczytaj opinie i zdecyduj.Ja do Radissona
      tego w Sharm już bym nie pojechałą.
    • puma1 Re: Radisson Sas, a może Hilton Dreams? 31.03.05, 09:16
      Acha pytałąś o basen nie wiem jaki jest w Hiltonie,ale w Radissonie są
      dwa,jeden bardzo duzy,ciekawie położony z wysepką pośrodku.I drugi mniejszy
      przy plaży.Co do basenów nie mam uwag,czysto tylko na tym dużym dość
      hałąśliwie.Natomiast reklamówek w morzu nie pamiętam ,rafa piękna,ryb mnóstwo
      choć podczas mojego pobytu popołudniu nieżle rzucało(czytaj wzburzone morze) bo
      dość wiało.Zyczę udanych wyborów.
    • Gość: mariusz Re: Radisson Sas, a może Hilton Dreams? IP: *.wroclaw.mm.pl 31.03.05, 12:10
      Hej!
      NIe byłem w Radisonioe, ale byłem w Hiltonie i to 3 razy-polecam-super hotel
      pod każdym względem.Na terenie 9 basenow, w tym 1 (Duży!) z podgrzewana
      wodą.Super posiłki-do sniadania sok z wyciskanych pomarańczy i marchewek za free
      (!), w pokojach czjanik + kawa+herbata tez za free. Duże i czyste pokoje.Super
      plaża-b. ladna, piaszczysta , szeroka, dużo leżaków-nigdy nie brakuje, nawet w
      sezonie.Jedyny MAŁY(!) minusik, to to, ze do plaży trzeba przejśc przez innego
      Hiltona.Ale na[prawdę polecam!Ni i ta lokalizacja- w centrum Naama Bay-super!
      Pozd!M
    • Gość: gaja Re: Radisson Sas, a może Hilton Dreams? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:47
      Wielkie dzięki! Dzięki Waszym radom wybrałam Hiltona! Dziś już wszystko
      załatwiłam- ostatni dzień promocji w Eximie. Wylatujemy 24.05. Tak strasznie się
      cieszę.
      Mam jeszcze jedno pytanie- które wycieczki polecacie?
      Pozdrowionka
      -Gaja :-)
    • Gość: Moby Re: Radisson Sas, a może Hilton Dreams? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 12.04.05, 14:54
      Wróciłem w zeszłym tygodniu z Radissona, było ok, super jedzenie, piękny ogód z
      basenami, wypas !!!
      Tylko sierota z Alfa Star nie zabukowała nam pokoi obok siebie

pozdr.
      • Gość: Franczesko Re: Radisson Sas, a może Hilton Dreams? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:30
        > Wróciłem w zeszłym tygodniu z Radissona, było ok, super jedzenie, piękny ogód
        z
        >
        > basenami, wypas !!!
        > Tylko sierota z Alfa Star nie zabukowała nam pokoi obok siebie

to wy jestescie sierotki
        my w zeszlym roku w Radissonie sami sobie pokoje wybralismy i nie czekalismy na
        rezydente bo ona czy tak czy inaczej ma wszystko w d...
        a po 2 dniach bezproblemowo zmienilismy pokoje na te bezposrednio kolo duzego
        basenu
    • Gość: ErykMierzejewski Re: Radisson Sas, a może Hilton Dreams? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:03
      Sonesta beach resort (Sharm el Shiekh).Resort jest nieporównywalny ze zwykłym
      hotelem.W sonescie panuje pełen luz, znajduje się tam ok.3500 tyś. pokoi.Każdy
      pokój to tak naprawde małe mieszkanie z osbnym wejście.Kilka basenów gdzie
      zawsze znajduje się wolny leżak, nigdy nie ma tłumów.Każdego wieczoru imprezka
      i występy na terenie ośrodka.Leciałem w lipcu 2004 z włoskim biurem podróż
      Bluvacanze. (www.bluvacanze.it)
      erykmierzejewski@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka