apia2 20.04.05, 14:53 Bardzo proszę o informacje kogoś kto był i widział, jak można się z Hurgady dostać do Sharm el Naga i ile kosztuje wstęp. Przede wszystkim czy warto? Nie nurkujemy pływamy jedynie z fajką, czy rafy sa przy samym brzegu? Apia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunia77 Re: Sharm el Naga 20.04.05, 15:33 > Bardzo proszę o informacje kogoś kto był i widział, jak można się z Hurgady > dostać do Sharm el Naga i ile kosztuje wstęp. Ja bylam tam nurkowac, ale mialam wszystko zalatwione przez Krzyska z www.morzeczerwone.com, wiec nie znam szczegolow technicznych. > Przede wszystkim czy warto? Tak ! Nie tylko ze wzgledu na rafy, ale i na atmosfere tam panujaca - super ! Rafy sa moim zdaniem w b.dobrej kondycji, mniej ryb niz w Hurghadzie (przynajmniej zima), ale koralowce o wiele ciekawsze. > czy rafy sa przy samym brzegu? Tak, widzialam, ze troche ludzi snurkowalo. Ale jest tez lagodne zejscie do morza i calkiem przyjemny piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
apia2 Re: Sharm el Naga 20.04.05, 15:53 Jak mam się tam dostać? Ile kosztuje wejście? Czy można tam spędzić cały dzień coś zjeść, a wieczorem wrócić doo hotelu? Apia Odpowiedz Link Zgłoś
dunia77 Re: Sharm el Naga 20.04.05, 16:57 Nie wiem, ile kosztuje wejscie, bo jak mowilam placilam za calosc. Jedzie sie busem, choc teraz ponoc czesto na rogatkach robia problemy jak sie zwyklym busem wyjezdza z HRG. Mozna siedziec caly dzien, jest restauracja, parasolki, a nawet basen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Sharm el Naga IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 20.04.05, 18:56 Bylam w Sharm el naga na wycieczce z lokalnego biura podrozy. Za 20 usd, w cenie byl przejazd, obiad, instruktor oraz wypozyczenie maski i pletw. Bylo super, naprawde warto. Niezapomniane przezycie, a rafy cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
apia2 Re: Sharm el Naga 21.04.05, 10:48 A jak się to biuro nazywało? Masz może jakieś namiary? A może ktoś był samodzielnie? Przecież można wynając taksówke i po prostu tam pojechać. Exim chce za ta przyjemność 40 $ to chyba jakieś nieporozumienie. Apia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Sharm el Naga IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 21.04.05, 19:07 Biuro nazywa sie discovery tours i jest w poblizu hotelu Empire, ale mysle, ze taka wycieczke mozna wykupic w kazdym lokalnym biurze podrozy Odpowiedz Link Zgłoś