Dodaj do ulubionych

czy ktoś wrócił z hotelu Pyramisa Resort?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:19
Czy ktoś może już wrócił w tym roku z tego hotelu i może napisać świeże
informacje o hotelu (W ofercie Triady został bardzo szybko sprzedany)
Dziękuję za wszelkie informacje. Ja lęcę 9 września do tego hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zorientowany Nie IP: *.astral.lodz.pl 11.05.05, 19:58
      Nikt kto tam pojechał już nie wrócił :-)

Ps. Wybacz, zartowalem bo tytuł wątku jest zabawny....
      • Gość: ania Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:17
        no chyba nie przemyślany ten tytuł ale myślę że ktoś może odpowie.
        • madzia112 Re: Nie 12.05.05, 19:39
          Wprawdzie ja byłam tam w lipcu, ale moja znajoma była tam w kwietniu tego roku.
          Nic się nie zmieniło - hotel stoi jak stał ;), rafy nadal piękne. Co więcej
          chcesz wiedzieć ?
        • pc_maniac Re: Nie 12.05.05, 19:40
          Większość forumowiczów opisuje hotele w których byli na forum Egipt-hotele.
          Czemu? To proste, każda opinia zamieszczona tutaj już po tygodniu znajduje się
          na następnej stronie i forumowicz musiałby mniej więcej co 2 tygodnie w kółko
          odpowiadać na te same pytania o hotel.
          Nieco się dziwię, że najpierw nie weszłaś właśnie na forum Hotele, a później
          zadałaś pytanie. Może właśnie to co Cię interesuje już dawno tam zostało
          opisane. Jeśli nie, zadaj tam pytanie, a na pewno otrzymasz odpowiedź, choć
          czasem trzeba poczekać, gdyż może się zdarzyć, że przez pewien czas nie ma na
          forum osoby, która była w tym obiekcie.

Z poważaniem
          PC_Maniac

P.S. Pod spodem link do wątku o tym hotelu:
          =================================================
          Pyramisa - Sharm El Sheikh (5*)
          • Gość: Ewa Re: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:07
            Zastanawiam się nad tym hotelem, napiszcie o nim coś wiecej zannim podejmę
            decyzję dokąd jechać?
            • dzieciaczek5 Re: Nie 15.05.05, 23:59
              Kompleks hotelowy polozony jest poza miastem, co nie jest jakas wielka
              przeszkoda - do plazy dowozi cie bezplatny busik hotelowy, wieczorami kursuje do
              i z centrum naama bay; przynajmniej mnie, bardziej to odpowiadalo, anizeli
              mieszkanie w dusznym i tlocznym miescie

polozenie: z jednej strony widac na horyzoncie gory, z drugiej widac morze;
              mankamentem moze byc polozenie pod korytarzem lotniczym - w ciagu tygodnia nie
              jest to bardzo zauwazalne, w weekendy natomiast lata sporo samolotow; ja na
              szczescie przebywalem raczej poza hotelem :)
              Hotel sie rozbudowuje, ale nie jest to bardzo widoczne i uciazliwe, nawet gdy
              spedzalem caly dzien na terenie hotelu: to samo zreszta mozna powiedziec o calym
              sharm el sheikh - miasto sie rozbudowuje bardzo intensywnie
              sam hotel sklada sie z kilka budynkow mieszkalnych, budynku recepcji i stolowki,
              ma 3 ladne baseny - jeden z barkiem wodnym, calkiem przyzwoity, mnostwo zieleni,
              bardzo czysto; obsluga, oprocz barmanow w obydwu barach - w porzadku,
              nienachalna, barmani jacys, za przeproszeniem - autystyczni, zyja chyba w innym
              swiecie :/
              pokoje hotelowe: sa na przyzwoitym poziomie oraz na poziomie do d...
              jesli wrzuca cie do tej drugiej kategorii, kloc sie o swoje, zmieniaja bez problemu;
              jedzenie: M-O-N-O-T-O-N-I-A !!!! niby spory wybor, ale tak naprawde, trzeciego
              dnia zauwazasz, ze jesz w kolko te same skladniki; wybaczcie, jesli sie czepiam,
              ale widoczne bylo doskonale, ze nadmiar produktow niecieszacych sie powodzeniem
              jednego wieczoru, znajdowal sie w jakims wynalazku zmiksowany w dziwny sposob w
              nastepnym posilku ... w kompozycji niekoniecznie akceptowalnej przez polaka;
              do picia w wersji all inclusive bezplatne w zasadzie tylko pepsi, mirinda, 7up
              oraz woda;
              drinki serwowane przez barmanow ze spora dowolnoscia: zdarzalo mi sie dostac
              drinka zwalajacego z nog, potem tego samego w wersji alcohol free ;-)

Aha, WAZNE !!! w hotelu akceptuja tylko karty VISA, Maestro, Master Card i inne
              sa traktowane jako wynalazki

Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania, prosze z sensownym wyprzedzeniem pisac na
              poczte atwp@wp.pl, bo ostatnio poczta "gazetowa" dziala gorzej niz katastrofalnie
              Pozdrawiam wszystkich :)
              • madzia112 Re: Nie 16.05.05, 20:32
                Zapraszam do czytania :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8571253
              • Gość: ania Re: do dzieciaczek 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:52
                chyba pomyliłeś hotele Palmiyra resort z Pyramisa Resort
                • Gość: dzieciaczek5 Re: do dzieciaczek 5 IP: 212.14.53.* 17.05.05, 10:18
                  Ojej, masz racje, plone ze wstydu. Jednak pisanie o polnocy deformuje procesy
                  intelektualne, niechaj bedzie mi wybaczone wprowadzenie zamieszania na tym watku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka