Gość: MICHAL IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 11:44 Wylatujemy 30.06. nic nie wiem o Sun& Fun, jesli ktoś może dobrego lub złego powiedzieć b.proszę. Jestem ogromnym sceptykiem jesli chodzi o wyjazdy zorganizowane. Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: TUNEZJA Z SUN&FUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:53 chyba Ci sie fora pomylily. Koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek27 Re: TUNEZJA Z SUN&FUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:08 Ja z nimi byłam w maju br. i wszysko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszaka Re: TUNEZJA Z SUN&FUN IP: *.tvp.pl 10.06.05, 10:24 Nie wiesz, że to biuro to dawne El Greco, które upadło a teraz naciąga ludzi. Tylko czekać jak znowu Upadnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaC Re: TUNEZJA Z SUN&FUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:12 Na pewno? Bo jak tak czytam na forach, to każdy uważa, że sun & fun powstało z innego bióra. Nie wiem co jest prawdą, ale czytam o nich już ze 4 miesiące i wiem, że działają od ponad roku, są zrzeszeni w Izbie Turystyki i mają fajną ofertę. Za sprawą mojej sugestii wyjechała z nimi moja bratowa. Przedwczoraj wróciła i jest zadowolona. Ja też z nimi jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina19751 Re: TUNEZJA Z SUN&FUN 13.06.05, 10:39 ja też z nimi jadę co prawda nie do Tunezji ale do Egiptu. Słyszałam że powstali nie z El Gr ale z Big Blue. Domysły są więc różne i myślę że nie należy się nimi przejmować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozek20 Re: TUNEZJA Z SUN&FUN IP: *.plwaw.energis.pl 15.06.05, 09:52 bylem z nimi w egipcie i wzsytko ok. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś