Gość: sia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.05, 15:08 Hej! Kilka dni temu wróciłam z Hurghady. Możecie pytać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koczki Re: Wróciłam Hurhady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:48 czy byłaś w aqvaparku- jakie ceny wstępu czy daleko od centrum, jaka woda w morzu jakie ceny w sklepach ile wziąść dolarów (2+2),2 tyg.pisz tu lub adamss6@tlen.pl dzięki z góry jade 30.06.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia Re: Wróciłam Hurhady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 14:26 W aquaparku nie byłam, więc nie wiem ile kosztuje wstęp. Woda w morzu cieplutka, czyściutka, dużo meduz, ale raczej nie są szkodliwe. Jeśli chodzi o odległośc od centrum, to wszystko zależy od tego w którym miejscu położony jest hotel. Ceny w sklepach są niskie, natomiast w hotelach kilka razy wyższe. Zyczę udanego pobytu :). Odpowiedz Link Zgłoś
apia2 Re: Wróciłam Hurhady 15.06.05, 15:27 W Aqua Parku ceny są następujące. Cały dzień 20$ można też płacić w EURO lub funtach egipskich. Od 14 10$. Dzici do 6 lat za darmo. Reszta ( dzieci) płaci 10 $ o ile pamiętach bez względu o której wchodzą godzinie. Apia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Wróciłam Hurhady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:00 w jakim hotelu byłaś --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia Re: Wróciłam Hurhady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 14:19 My byliśmy w Hilton Plaza. Mogę polecić z ręką na sercu i potweirdzam to co wiele osób mówi: jeśli do Egiptu, to tylko do bardzo dobrego hotelu min. cztery gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Wróciłam Hurhady 15.06.05, 14:35 ja sie zastanawiam nad wyjazdem ale dopiero w 2giej polowie lipca do Beach Albatros Hotel w Hurghadzie. Boje sie o upały. Poza tym czy znasz moze temat kortów do squash'a ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia Re: Wróciłam Hurhady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 15:04 ja chyba nie odważyłabym się na wyjazd do Egiptu w lipcu. Byłam na przełomie maja i czerwca i upały już były ciężkie do wytrzymania, dobrze że czasem powiewał wiaterek. Co do kortów, to nie bardzo ci pomogę. W tym hotelu, w którym my byliśmy kort był. Oczywiście odpłatny. Cena 10 euro/godz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Wróciłam Hurhady 15.06.05, 15:17 hmm więc moze nie pojadę do Egiptu w lipcu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Wróciłam Hurhady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:21 Fabiani - to kwestia gustu-byłam w zeszłym roku w sierpni- sam szczyt wysokich temperatur- i przezyłam. Co wiecej nawet bylo fajnie, a dodam ze w Polsce nie znosze temperatury powyzej 28. Jesli jestes zdrowa osobą-bez problemów zdrowotnych znaczy sie ;) to jedz - poczujesz prawdziwy oddech Egiptu jak mawia mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Wróciłam Hurhady 15.06.05, 15:32 dziękuję za radę.... wciąż też zastanawaim się w kt miejsce Hurghada czy Sharm.. ? Planuję kilka standardowych wycieczek (kair luksor ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka Re: Wróciłam Hurhady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:44 Jeśli w lipcu czy sierpniu to tylko wypoczynek. Odradzam wycieczki w/w miesiacach.Poprostu sie ugotujesz. W zeszłym roku byłam w Hurghadzie w sierpniu i zaliczyłam tylko Kair. Z Luksoru zrezygnowałam jak zobaczyłam powracających stamtad ludzi.Umordowani na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Do Violki 15.06.05, 16:57 Gość portalu: violka napisał(a): > Jeśli w lipcu czy sierpniu to tylko wypoczynek. Odradzam wycieczki w/w > miesiacach.Poprostu sie ugotujesz. W zeszłym roku byłam w Hurghadzie w sierpniu > > i zaliczyłam tylko Kair. Z Luksoru zrezygnowałam jak zobaczyłam powracających > stamtad ludzi.Umordowani na maxa. Jeśli zastanawiasz się nad Luksorem, to Sharm bezwzględnie odpada, no chyba, że zafundujesz sobie taką samolotem. Wyobraź sobie, że Sharm od Luksoru leży mniej więcej tak jak z Gdańska do Sztokcholmu. Tyle, że jechałabyś autokarem wokół Morza Czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
apia2 Re: Wróciłam Hurhady 15.06.05, 18:10 W Hilton Long Beach. Polecam jeżeli szukasz hotelu gdzie jest co robić. Odpowiedz Link Zgłoś