rudzielec30 19.06.05, 19:11 Witam. Mam pytanie? Czy w Katowicach na strefie można kupić perfumy dla kobiet. Jaki jest wybór oraz czy ceny są konkurencyjne. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztark Re: strefa wolnocłowa w Katowicach 22.06.05, 13:04 Tydzień temu wróciłam z egiptu , nie leciałam z katowic tylko z warszawy ,ale wydaje mi się ,że to nie ma większego znaczenia.W strefie bezcłowej prerfumy są tańsze o około 40%.Ja kupiłam Amor,Amor(cacharel) za 200 zł , a widziałam po powrocie w Polsce za około 300zL.Ale w drodze powrotnej kupiłam za egipskiej strefie bezcłowej(hurgada)Armani (sensi)za 150 zł mniej niz u nas.Tam jest trochę taniej , ale jest mniejszy wybór.Jeśli chodzi o inne rzeczy to opłaca się tylko kupić drogie alkohole i nic więcej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: strefa wolnocłowa w Katowicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.05, 14:07 W Katowicach nz lotnisku perfumy są trochę tańsze niż normalnie w sklepie, ale wybór jest ograniczony.. Odpowiedz Link Zgłoś