Dodaj do ulubionych

Last minute lotniskowe

IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:31
Czy ktos ma jakies doswiadczenia w czatowaniu na okazje na lotnisku? Jakie sa
w ogole zasady sprzedazy wycieczek w ostatniej chwili? Kiedy zapada decyzja,
ze ten kto wykupil wycieczke juz sie nie zjawi i mozna ja sprzedac komus
innemu? Myslicie, ze sa szanse zlapac teraz jakas super okazje prosto z
lotniska do Egiptu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Last minute lotniskowe IP: *.bb.online.no 11.07.05, 15:52
      Ja tak próbowałam wylecieć na wczasy zeszłego lata... Spędziłam cały dzień na
      Teglu w Berlinie ale niestety nie miałam szczęścia... Nie wiem czy powodem była
      beznadziejna pogoda w naszej części Europy czy po prostu nie miałam szczęścia
      ale nawet niezbyt ciekawe oferty zaczynały się od 800euro... Wróciłam do
      Szczecina i kupiłam last minute w biurze ale może ktoś ma inne doświadczenia...
      • dunia77 Re: Last minute lotniskowe 11.07.05, 16:11
        W lipcu - sierpniu w Niemczech rzadko sa jakies ciekawe oferty last minute.
        Powod jest prosty - samoloty sa zabukowane prawie do ostatniego miejsca...
        • Gość: Gosciowa Re: Last minute lotniskowe IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:08
          Hmm, ale czy nie o to chodzi w lotniskowych lastach, ze wycieczki sprzedaje sie
          w ostatniej chwili, jak ktos nie zdazy przyjechac na czas?
          • dunia77 Re: Last minute lotniskowe 15.07.05, 09:06
            Wiesz co, bywam na niemieckich lotniskach czasem nawet kilka razy w miesiacu i
            nie widzialam jeszcze nigdy zadnej megaokazji. Zwykle sprzedaja to samo, co w
            internecie. Na Twoim miejscu nie zawracalabym sobie glowy, zwlaszcza przy tak
            niskich cenach jakie mozna dostac w internecie (np. Majorka lub Kanary w ta i z
            powrotem za 58 euro).
            • Gość: Gosciowa Re: Last minute lotniskowe IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:16
              Dzieki, tak wlasnie mysle, ze chyba jednak szkoda czasu; poza tym interesuje
              mnie wylacznie Egipt, i nie sadze, zeby na Okeciu trafila mi sie taka okazja :(
            • Gość: zruc Re: Last minute lotniskowe IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 18:24
              Dunia gdzie można znależć takie ceny?
              • Gość: Raffff Re: Last minute lotniskowe IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 19:31
                Na przykład na www.lotniskalastminute.pl - <a
                href="http://www.lotniskalastminute.pl">last minute</a>
    • Gość: Rdrek Re: Last minute lotniskowe IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 19:30
      Najlepiej sprawdź lotniska lastminute - mają oferty w internecie oraz na lotniskach w Warszawie, Krakowie i
      Poznaniu. Czasem można trafić na na prawdę niezłe okazje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka