Dodaj do ulubionych

AA BA SHARM

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 14.07.05, 17:59
czy ktoś korzystał z tego biura w Sharm , proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Bożena & Karolina Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 19:51
      Byłyśmy z tym biurem na 2 wycieczkach i w delfinarium. Delfinarium najtaniej w
      Sharmie-12$. Wycieczki świetnie zorganizowane (wielkie safari_Abu Galum i
      Kair). Moi znajomi z hotelu Al Diwan korzystali z większej ilości imprez,bo
      byli tydzień dłużej. Wszyscy są bardzo zadowoleni. Szef biura - George -
      przywiazuje ogromną wagę do jakości świadczonych usług . Wielkie safari on
      prowadził. Podchodził w trakcie imprezy do każdego i pytał, czy wszystko w
      porządku, czy są jakieś zastrzeżenia. W trakcie wycieczki przekazywał nam wiele
      cennych informacji na temat Egiptu, a w szczególności obszaru na którym byliśmy
      czyli półwyspu Synaj. Dodam jeszcze, że George biegle włada językiem polskim.
      Egipcjanin, chrzescijanin , ozeniony z Polką. Ma iście polskie poczucie humoru.
      W safari oprócz Georga opiekował się nami Joseph (również chrześcijanin) -
      student filologii francuskiej na uniwersytecie w Kairze. (Tu mała dygresja-
      warto czasem spojrzeć na nadgarstki Egipcjan- jeżeli mają wytatuowany krzyż-
      znaczy to , że mamy do czynienia z chrześcijaninem - wyznawcą Kościoła
      Koptyjskiego lub katolikiem ).

Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że biuro jest profesjonalne i nie
      nastawione na skubanie klientów, o czym mogą świadczyć najniższe ceny .
      • Gość: ania Re: AA BA SHARM IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 14.07.05, 22:15
        bardzo dziękuję za informację , czy trudno do nich trafić może są koło jakiegoś
        charakterystycznego miejsca?
        • Gość: violka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:53
          Biuro AABA SHARM znajduje się na jednym z deptaków w centrum handlowym MINA
          MALL / duzy szyld/, pomiędzy sklepem MOBINIL i restauracją FAVANIS.Czynne do
          23.00. Wróciłam we wtorek i bardzo polecam to biuro. Sympatyczny egipcjanin
          mówiacy po polsku. Zadnych problemów i ceny bardzo przystepne.Jeśli masz wiecej
          pytań odnosnie cen i wycieczek - odpowiem.
          • Gość: poziomka Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl 15.07.05, 11:27
            Ja również korzystałam z dwóch wycieczek z tego biura w tym roku. Gorąąąco
            polecam. Profesjonalna organizacja, można się dogadać, bo na większości
            wycieczek jest przewodnik, mówiący po polsku.

Świetne przeżycia! Polecam szczególnie ABU GALUM, czyli Wielkie Safari.

Gorące pozdrowienia dla Geogrga!!!!
            • Gość: Kris z Radissonu Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:38
              Witam

Jeżeli chodzi o bióro ABBA SHARM- to jeszcze nigdy takiego nie spotkałem. Ceny
              były najniższe jakie mogłem znaleźć, George (szef) mówił perfekcyjnie po
              polsku, był niezwykle miły i dbał o każdego klienta, podchodził co jakiś czas
              do każdego, i tak jak już ktoś powiedział, pytał się czy wycieczka się nam
              podobała. Na wycieczki ABU GALUM George jeździ zawsze z turystami jako
              przwodnik, na reszcie wycieczek są inni,ale również bardzo sympatyczni
              przewodnicy. Mają oni wiedze na temat zwiedzanych miejsc, i przekazują tylko te
              najważniesze informacje.Każda wycieczka była dopracowana w 100% i niczym się
              nie różni od tych droższych, wykupowanych w biórach podróży. Jednym słowem:
              POLECAM !!

PS. Dla tych co wyjeżdżają do Sharmu, podaje link do tego bióra:
              www.taniewycieczkisharm.com/
    • Gość: ania Re: AA BA SHARM IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.07.05, 17:59
      bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje , mam tylko nadzieję ,że ich odnajdę
      • Gość: Kris z Radissonu Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:31
        Biuro AABASHARM w Nama Bay przy sklepie MOBINIL w centrum handlowym MINA MALL,
        sklep nr.17
        • Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 16.01.06, 21:56
          Biuro AABASHARM w Nama Bay przy sklepie MOBINIL w centrum handlowym MINA MALL,
          sklep nr.17 tel. 0020121828287 strona to www.taniewycieczkisharm.com
    • Gość: Jacek Re: AA BA SHARM IP: 213.25.107.* 26.07.05, 13:38
    • Gość: aabasharm Re: AA BA SHARM IP: *.idea.pl 26.07.05, 14:21
      witam. moje imie grzegorz jestem przedstawicielem biura aabasharm w polsce.
      jezeli chcesz wiecej informacji z pierwszej reki i reklamowki to prosze o tel.
      moj nr
      501-355-449 pod ten nr wyslij sms lub zadzwon lub pusc sygnal ja oddzwonie.
      pozdrawiam. grzegorz
      • kladrysz Re: AA BA SHARM 28.07.05, 19:02
        Polecam usługi biura prowadzonego przez Grzegorza, miły facet, zero
        problemów.Miałem przyjemność brać udział w rajd Safari własnie pod
        przewodnictwem Grzegorza, dnia 23.07.2005 kilka godzin po nocnym zamachu w
        Sharm El Sheikh, mimo wielu kłopotów jakie ten fakt przysporzył na Safari
        pojechalismy (dwie godz. później), przeżylismy wspaniałą przygodę, i
        szczęśliwie wrócilismy do hoteli zapominając o smutnych zajściach.
        Ps. Grzegorz nie odwołał tej wycieczki mimo że prawie był swiadkiem zamachu.
        • Gość: bojana2 Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 15:05
          Cieszę się bardzo, że Wam również podobało się to biuro i sposób organizacji
          wycieczek. Podzielam zachwyt Grzegorzem, który na Wielkim Safari wychodzi
          wprost z siebie , by wszyscy byli zadowoleni. Wiele podróżuję,korzystam zawsze
          z wycieczek organizowanych przez lokalne biura , ale pierwszy raz spotkałam
          takich ludzi jak w AABA SHARM. Wszyscy wspaniali. Należy tylko życzyć im, aby
          nie zmienili swojego stosunku do klientów.
      • Gość: cece Re: AA BA SHARM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:14
        Właśnie wróciłam z Sharm. Byłam na trzech wycieczkach z Aaba Sharm i szczerze
        polecam to biuro.
        Widzę, że uczestnikami forum są także przedstawiciele tego biura. Bardzo proszę
        o przekazanie pani Uli informacji dotyczącej Rezerwatu Dzikiej Przyrody Abu
        Galum – pomimo zapewnień rezerwat zajmuje powierzchnię 500 km², a nie m².
        Polecam pani Uli stronę www.egipt.org.pl/1028,5,40.html, z której na
        pewno będzie mogła się wiele dowiedzieć.
    • Gość: Leon Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:39
      Polecam i potwierdzam opinie w postach powyżej. Byłem z nimi w lipcu na dwóch
      wycieczkach - super !!!
    • Gość: Majka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:56
      Czy ktos z Was orientuje sie moze w jakie dni maja nastepujace wycieczki,
      interesuje mnie wielkie safari i Jerozolima, nie moge tego znalezc na ich
      stronie. Prosze o informacje osoby, ktoe byly tam niedawno bo jade do Sharm za 2
      tyg. i chcialabym sobie to jakos zaplanowac.
      • bebicka Re: AA BA SHARM 17.08.05, 15:20
        Czesc Majka, pisalam do nich i dostalam info ze Jerozolima wyjazd w nocy z
        piatku na sobote, powrot w sobote w nocy.
        O wielkie safari nie pytalam na razie:-)
        pozdrawiam
        Maraska
        • Gość: Majka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:00
          Bebicka dziekuje Ci serdecznie za info.
          • Gość: Maraska Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:09
            Hej nie ma sprawy, az sie ciesze ze moglam na tym akurat forum komus cos pomoc:-
            )
            pozdrawiam
            Maraska
          • Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.idea.pl 18.08.05, 20:52
            masz pytania zadzwon lub wyslij sms na nr tel 501-355-449 jestem
            przedstawicielem w polsce biura aaba sharm pozdrawiam grzegorz
    • Gość: tomek Re: AA BA SHARM IP: 213.134.152.* 17.08.05, 14:08
      Czy żeby skorzystac z usług biura trzeba pojechać do Namma-Bay i włacić
      zaliczkę? Pytam bo będę w Royal Modernie (ok 30min. drogi od Namma ) i
      wolałbym załatwić to tylko telefonicznie. Powiedzcie mi czy to możliwe.
      • Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.idea.pl 18.08.05, 20:47
        do wszystkich turystow co mieszkaja daleko od nama bey po telefonicznym
        uzgodnieniu przyjedzie przedstawiciel biura aabasharm. a jezeli zarezerwuje
        turysta wycieczke to autobusy podjada pod hotel i zabieraja gosci. nie dotyczy
        to tylko delfinarium. po zakonczonej wycieczce oczywiscie autobusy odwoza
        turystow do hoteli. w razie pytan prosze dzwonic na nr 501-355-449 w polsce lub
        w egipcie
        002 012 182 82 87 pozdrawiam
        • Gość: aga Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 12:06
          CZY możecie mi napisać gdzie pojechać do Egiptu i z jakiego biura w Warszawie?
          chciałabym w grudniu polecieć jakieś nie drogie ale takie które
          sprawdziliście.Dziekuje
          • Gość: meg Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 31.10.05, 15:06
            Nie mogę odszukać ich stronki w inernecie, ma ktoś może link?
            • Gość: violka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:48
              Strona biura AA BA SHARM www.taniewycieczki sharm.com.
              • Gość: violka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:49
                Sorry ,zrobiłam niepotrzebnie spacje www.taniewycieczkisharm.com
          • Gość: michał Re: AA BA SHARM IP: *.crowley.pl 14.11.05, 15:34
            witaj,
            polecam ci biuro Lastminute-oferty.pl Jana Pawła II 61 lok 222, zgłoś sie do
            Pani Kasi, mieszkała w egipcie, bylem juz 2 razy z nimi na wczasach bardzo
            zadowolony.Pozdrawiam
    • Gość: j Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl 17.08.05, 16:31
      Trochę dystansu szanowni forumowicze. Przyjmuję do wiadomości, że biuro jest
      świetne, ma usługi na najwyższym poziomie i w 100% wywiązuje się ze swoich
      zobowiązań.
      Mam jednak wątpliwości co do przyszłości, jako że próbujecie zapieścić je na
      śmierć. Chyba przesłodziliście! Wprowadziliście ich na taką górę, że mogą już
      tylko spadać! A ja mam ochotę na wyciecaki w grudniu - będą jeszcze tacy świetni?
      • dominika.k2 Re: AA BA SHARM 18.08.05, 18:17
        Mam pytanko, czy na wszystkich wycieczkach jest polski przewodnik
        mam tu na myśli zwłaszcza Kair i górę Mojżesza
        • Gość: Marcin Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:11
          KAIR ma polskiego przewodnika na 100% - bylem!!!
          • Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 22.08.05, 23:05
            bylam w sharm 10.08 do 17.08 wykupilam kair,sw katarzyne i delfinarium z aabasharm
            moge bez wahania polecic to biuro. jest spoko. mialam sytuacje ze z kolezanka
            wykupilam tez wielkie safari ale niestety balysmy po kairze zbyt zmeczone aby
            pojechac, zadzwonilysmy do biura z rezygnacja i na drugi dzien otrzymalysmy
            pieniadze. biuro naprawde warte polecenia
    • Gość: Marek Re: AA BA SHARM IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 23.09.05, 10:27
      Hej. Wczoraj wróciłem z wczasów w Sharm El Sheikh. Było naprawde super. Na
      wycieczki wybraliśmy się wraz z dziewczyną i znajomymi, z biurem Aaba Sharm, o
      którym powiedzieli nam juz w samolocie. Był to naprawde strzał w dziesiątkę
      jezeli chodzi o wybór biura. Są naprawde wspaniali. Miła i bardzo sympatyczna
      obsługa, zawsze dbają o kazdego ze swoich klijętów, to co obiecują przed
      wyjazdem sprawdza się w 100% (a nawet więcej). Poprostu brak mi słów zeby
      wypisać wszystkie ich zalety.
      Byłem na 2 wycieczkach z nimi (Kair i Abugalum)i jestem w pełni zadowolony.
      Najbardziej utkwi mi w pamięci wyścig na wielbłądach z panią Ulą :).
      Z czystm sumieniem moge polecić wszystkim to biuro bo nie sądze ze znajdziecie
      gdzieś lepszą ofertę.

P.S Są naprawdę tani w porównaniu do innych biur.
      • tom25011 Re: AA BA SHARM 23.09.05, 18:07
        Hej. Trzy dni temu wróciłem z Sharmu i gorąco polecam Aaba Sharm. To prawda że
        mają najniższe ceny w całym Sharmie, a poza tym wszystkie wycieczki są
        profesjonalnie zorganizowane. Byłem z nimi w Petrze samolotem, w Jerozolimie
        autokarem, Ras Mohametd i w Abu Galum ( Czyli na wielkim safari ). Wszystko
        było zgodnie z programem bez żadnych opóźnień. Za te cztery wycieczki
        zapłaciłem o 170 USD mniej niż gdybym je kupił u rezydentki Exim Tours( biura z
        którym leciałem do Egiptu ). Jeśli macie jakieś pytania to mój e - mail to
        lazgal@wp.pl.
        Pozdrowienia dla Georga, Jozepha, Uli i wszystkich pracowników Aaba Sharm
        • Gość: Maraska Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 23.09.05, 18:23
          Czesc a czy moglbys podac szczegoly wycieczki do Petry??? Ile kosztowala, ile
          trwala, co widzieliscie, czy bylo wystarczajaco czasu zeby zobaczy petre, czy
          mzoe musieliscie "pedzic z wywieszonym":-) Czy ta wycieczka jest meczaca... no w
          goole wszystko, bardzo mi zalezy na tych infoamrcjach. W razie czego moj mail to
          bebicka@o2.pl
          ale mozesz tez na forum moze komus innemu tez sie te info przydadza:-)
          jak wolisz
          pozdrawiam
          Maraska
          • tom25011 Re: AA BA SHARM 27.09.05, 18:06
            Cena samolotowej wycieczki do Petry to 305 USD ( ale ceny chyba nieznacznie
            poszły w górę). Wylatuje się rano do Akaby. Lot zajmuje ok. 35 min. Na granicy
            formalności paszportowe załatwiane są bardzo sprawnie (ok 10 min cała grupa).
            Po wyladowaniu ok 2 godzin jedzie się autokarem (w tym 15 min. przerwa w barze
            przy autostradzie). W Petrze spędziliśmy ok 6 godzin. Jest to oczywiście za
            mało żeby zobaczyć całą Petrę(jak mówił nam lokalny przewodnik , aby zobaczyć
            całość potrzeba całego tygodnia) ale wystarczy żeby przejść ją od wejścia do
            Klasztoru i z powrotem.Tempo jest dość duże, ale nie powiedziałabym aby trzeba
            było "lecieć z wywieszonym językiem".Masz czas zatrzymać się przy
            najważniejszych punktach,wejść do środka.W pierwsza stronę grupie towarzyszy
            przewodnik,który bardzo ciekawie opowiada (nasza grupa miała 3 przewodników
            jednego anglojęzycznego,drugiego mówiącego po rosyjsku i trzeciego po włosku-
            oczewiście każda z grup szła ze swoim przewodnikiem) Po drodze widzisz
            Skarbiec, inne grobowce, teatr rzymski, groby królewskie, silk tomb, ruiny
            świątyń rzymskich. Za świątyniami rzymskimi masz do wyboru albo zjeść
            lunch,albo iść lub jechać po schodach do Klasztoru (spacer trwa ok.1
            godzinę,natomiast podroż na osiołku ok.20 minut). My wybraliśmy osiołki (15 USD
            za dwa osiołki).Zejście zajmuje ok.20-25 minut.Widoki są cudowne, ale upał
            potworny.Do klasztoru idzie się juz bez przewodnika (on tylko na dole wyjaśnia
            historię miejsca i na co warto zwrócić uwagę).Po zejściu masz czas na spokojny
            spacer z powrotem,ewentualne zrobienie dodatkowych fotek. Ci którzy wybierają
            lunch (poniewaz nasza grupa była raczej starsza wiekowo większość wybrała tę
            opcję- lunch jest w cenie wycieczki,więc jeśli z niego rezygnujesz to
            oczewiście nikt nie zwraca pieniędzy),po lunchu mają ok 2 godzin do
            zagospodarowania dla siebie.Powrót na parking spod restauracji to spacerem ok45-
            50 minut.Z relacji tych co zdecydowali się na lunch wiemy że był on raczej
            niesmaczny ,wogóle przez ten upał nie chciało się jeść,tylko pić,ale większość
            nie miała już siły chodzić.Oczewiście leniwi mogą sobie skrócić drogę powrotną
            wybierając podróż wielbłądem,osiołkiem lub dorożką(niestety nie wiem za
            ile).Wycieczkę serdecznie polecam.Petra jest cudowna. Z tego co wiem są w
            Sharmie biura podróży organizujące 1 dniowe(24h) autokarowe wycieczki do Petry-
            koszt ok 250$ ale w Petrze jestes ok.3h,a na dodatek część podróży odbywa się
            przez terytorium Izraela, a nigdy niewiadomo jak długo trwać będzie przeprawa
            na granicy izraelskiej.
            Droga powrotna do Sharmu to niemalże lustrzane odbicie drogi w pierwszą stronę
            tj. ok 2h jazdy do Akaby(z 20 minutowym postojem w barze-można tam coś
            zjeść,wypić, ewentualnie kupić pamiątki).Potem ok 35 minut na lotnisku (jest
            strefa bezcłowa ale nic ciekawego. Na koniec 30 minut lotu i rozwiezienie do
            hoteli. Czas całej wycieczki (od wyjścia z hotelu do powrotu do hotelu) 4am-
            8.30pm
            • Gość: Maraska Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 27.09.05, 22:06
              Bardzo dziekuje za odpowiedz
              wszystko pieknie, tylko ta cena mnie przeraza... co rusz coraz wyzsza:-( buuu
              no nic bede myslala]
              pozdrawiam
              maraska
            • Gość: ona Re: AA BA SHARM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:11
              A możesz podać cenę i szczególy dotyczace wycieczki autokarowej do Jerozolimy?
              • miss_paradox Re: AA BA SHARM 29.09.05, 09:44
                dołączam sie do prośby :)
      • Gość: andrzej Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:36
        witam
        Byliśmy ze znajomymi w sharmie w 1 połowie września, oczywiście chcieliśmy
        skorzystać z wycieczek fakult. Przed wjazdem znalezliśmy na necie adres i
        opinie o biurze AABASHARM. Na miejscu okazało się, że był to trafny wybór.
        Szef, egipcjanin bardzo dobrze mówi po polsku, jest to gość z którym można sie
        bardzo dobrze dogadać szczególnie w sprawach finansowych. Skorzystaliśmy w
        sumie z 5 wycieczek:
        Abu Galum czyli wielkie safari
        Jazda quadami po pustyni
        Wejście nocne na Górę Mojżesza
        Kair i piramid
        Ras Mohamed.
        Na kazdym wyjeździe towarzyszy polskojęzyczny opiekun. Naszym była pani Ula,
        która jest osobą bardzo rzeczową, wesołą i zawsze się usmiecha <:-),:-)> a co
        najwazniejsze przekazuje szczegółowe informacje o odwiedzanych miejscach i nie
        nudzi jak większość przewodników. Niestety podczas wyjazdu do Kairu nie była w
        naszym autokarze (a szkoda), ale na miejscu zaopiekowała się nami pani Ewa
        która mieszka w Kairze.
        Bardzo polecam usługi tego biura, ponieważ oferta jest również atrakcyja cenowo
        (dużo taniej niż u rezydentki w hotelu). Autokary, którymi jeździliśmy to
        wygodne Mercedesy z klimą i wideo.
        Wielkie dzięki, pozdrowienia dla całej ekipy, a szczególnie dla Uli.
    • Gość: roluso Re: AA BA SHARM IP: 62.89.80.* 29.09.05, 18:51
      Byłem w Jerozolimie w połowie września.Wycieczka trwa 24godz. od 2.00 w nocy
      przejazd autokarem do Taby.Od ok 5.30 trwające 1 godz.przejście przez granicę
      na piechotę do podstawionego po stronie izraelskiej w Eliacie autobusu z
      b.dobrym przewodnikiem-Żydem Włodkiem,który w czasie całej wycieczki raczył nas
      ciekawostkami z mijanych obiektów i o Izraelu.Przejazd nad m. Martwe i czas na
      kąpiel-70 min.Następnie przejazd do Jerozolimy na górę Oliwną.Tam podziwianie
      panoramy i ciekawy wykład o widocznych miejscach kultu różnych wyznań.Po
      zrobieniu drobnych zakupów przejazd pod bramę starego miasta.Zwiedzanie grobu
      króla Dawida,Wieczernika,części starego miasta oraz ostatnią częśc drógi
      krzyżowej(IX-XIV)Był oczywiście czas na zakupy pamiątek i obiad.W Jerozolimie
      spędziliśmy ok. 6 godz.(mieliśmy szczęście ,bo było bardzo mało turystów ze
      świata i wszędzie wchodziliśmy "z marszu").W związku z tym ,że mieliśmy jeszcze
      czas wieczorem podjechaliśmy ponownie nad m. Martwe na ok. 30 min.Następnie
      granica,nowy autobus i ok. 2.00 w hotelu.Wycieczka bardzo ciekawa i wbrew
      pozorom nie tak męcząca.
    • miriam_73 Re: AA BA SHARM 01.10.05, 10:58
      Autor: dziadek266 IP: (2933).neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 30.09.05, 23:27 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      witam
      Byliśmy ze znajomymi w sharmie w 1 połowie września, oczywiście chcieliśmy
      skorzystać z wycieczek fakult. Przed wjazdem znalezliśmy na necie adres i
      opinie o biurze AABASHARM. Na miejscu okazało się, że był to trafny wybór.
      Szef, egipcjanin bardzo dobrze mówi po polsku, jest to gość z którym można
      sie bardzo dobrze dogadać szczególnie w sprawach finansowych. Skorzystaliśmy
      w sumie z 5 wycieczek:
      Abu Galum czyli wielkie safari
      Jazda quadami po pustyni
      Wejście nocne na Górę Mojżesza
      Kair i piramid
      Ras Mohamed.
      Na kazdym wyjeździe towarzyszy polskojęzyczny opiekun. Naszym była pani Ula,
      która jest osobą bardzo rzeczową, wesołą i zawsze się usmiecha <:-),:-)> a co
      najwazniejsze przekazuje szczegółowe informacje o odwiedzanych miejscach i
      nie nudzi jak większość przewodników. Niestety podczas wyjazdu do Kairu nie
      była w naszym autokarze (a szkoda), ale na miejscu zaopiekowała się nami pani
      Ewa która mieszka w Kairze.
      Bardzo polecam usługi tego biura, ponieważ oferta jest również atrakcyja
      cenowo (dużo taniej niż u rezydentki w hotelu). Autokary, którymi jeździliśmy
      to wygodne Mercedesy z klimą i wideo.
      Wielkie dzięki, pozdrowienia dla całej ekipy, a szczególnie dla Uli.

• Gość: Łodzianka Re: AA BA SHARM IP: *.astral.lodz.pl 03.10.05, 16:39
        Czy orientujecie się, jakie sa znizki w Aaba Sharm, kiedy chciałabym kupić 6-7
        wycieczek fakultatywnych dla dwóch osób? Wg moich obliczeń wyniosłoby to około
        570 dolarów. Na ok ile moge liczyć rabatu?
        • Gość: Łodzianka Re: AA BA SHARM IP: *.astral.lodz.pl 06.10.05, 13:22
          I jeszcze jedno pytania - w jakich godzinach jest czynne Aaba Sahrm
          • Gość: Maniekxp Re: AA BA SHARM IP: *.profinet.wlkp.pl 06.10.05, 15:56
            Ja byłem w tym biurze po południu. Było czynne, ale nie było tam nikogo
            mówiącego po polsku. Pracownik zaptał skąd jesteśmy i zadzwonił do kogoś, podał
            mi telefon i rozmawialiśmy po polsku (ale tworzę... :-) ). Natomiast napewno
            jest czynne wieczorem i prawdopodobnie do północy.
          • Gość: andrzej Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:59
            jak ja byłem to było czynne od 18 do 23-ej, tylko w pon i sobote 21-24.
            • Gość: jarek Re: AA BA SHARM IP: *.torun.mm.pl 07.10.05, 20:51
              Wróciłem z Sharm 5.10 i podczas pobytu wykupilem w AABASHARM cztery wycieczki :
              Jerozolima, Abu Galum, Góra Mojżesza i Ras Mohamed - zaplaciłem w sumie 185 $ i
              były to dobrze wydane pieniądze, bo wycieczki odbyły sie w terminie bez żadnych
              przykrych niespodzianek,a wspomnień wystarczy na wiele, wiele lat. Gorąco
              polecam usługi tego biura.
              • el_la Re: AA BA SHARM 12.10.05, 11:55
                tylko co zrobić, żeby na email odpisali ? Bo na razie 0 odzewu a ja lubie sobie
                wszystko ładnie zaplanować ...
                • Gość: Łodzianka Re: AA BA SHARM IP: *.astral.lodz.pl 28.10.05, 13:50
                  W 100% jestem zadowolona z biura Aaba Sharm :)
                  Wykupiliśmy u nich 6 imprez i każda była udana :D Troska o klienta i wysoka
                  jakośc usług!!!
                  Bardzo miła obsługa. Pozdrowienia dla Georga, Uli i Łachdiego (sorki za
                  pisownię:) dzięki którym było tak świetnie.
                  • platynka.iw AA BA SHARM-TAK!!!! 29.10.05, 19:16
                    Mielismy ten zaszczyt i przyjemnosc poznac Georga ( Przechrzcilismy Go na
                    Grzesia ;-) Ule, Jozefa oraz innych pracownikow Aaba Sharm. Ci ludzie sa
                    niesamowici! Goscinni, przemili, profesjonalni. Wykupione u nich wycieczki w
                    100% na plus przerosly nasze oczekiwania. Sa swietnie zorganizowane. I co
                    najwazniejsze-nie czuc znuzenia, ze to jest kolejne safari a to jest kolejna
                    grupa... Oni poprostu sie swietnie bawia!!!!

Bardzo dziekujemy Uli i Jozefowi za wspaniale safari. Za wsparcie i troske w
                    momencie, kiedy Radus troszke niedomagal. Za wiare we mnie i mojego synka, ze
                    sobie poradzimy na wielbladach. Za cierpliwosc. Za usmiech i energie. A
                    Jozefowi-za dobroc i zupelnie inne podejscie do bialych kobiet niz 99%
                    egipcjan.
                    DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY!

I bardzo dziekujemy Grzesiowi. Za zaufanie w momencie, kiedy Rzes jechal na Ras
                    Mohamed a jeszcze sie nie widzielismy, wycieczka nie zostala oplacona.
                    Dziekujemy REWELACYJNE quady i bezpieczenstwo jakie tam czulismy. To byl kawal
                    swietnej zabawy. Bardzo dziekujemy za zaangazowanie w zorganizowaniu wyjazdu do
                    Petry. Za przejecie sie naszymi problemami z innym BP, pomoc i wsparcie. Za
                    osobiste odwiezienie do Delfinarium i zalatwienie biletow.
                    Grzesiu-jezeli to czytasz-dziekujemy za wielkie serce, bezinteresownosc oraz
                    cieplo.
                    dziekujemy za rodzinna atmosfere jaka panuje w Twoim BP.
                    Calujemy wszystkich z Aaba Sharm i zyczymy duuuzo zdrowia i zawsze pelnego
                    obstawienia wycieczek.

Iwonka+Grzes+Radus Skotniccy
                • violka21 Re: AA BA SHARM 30.10.05, 12:00
                  Witam.
                  Po co pisać meile? Przylatujesz, wysyłasz SMS-ka do Grzesia i wszystko jest
                  załatwione.
                  Grześ jest super i napewno nie zostawi Cię bez odpowiedzi.
                  Alibaba pozdrawia Grzesia.
                  pzdr
                  • Gość: ewka Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 03.11.05, 08:12
                    jak wycieczki fakultatywne to tylko z aabasharm. bylam na trzech wycieczkach
                    organizowanych przez aabasharm i bylo super. polecam.
                    ewa
                    • Gość: darek Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 12.11.05, 11:33
                      bylem z aabasharm w kairze i sw.katarzynie. polecam wszystko profesjonalnie i po
                      polsku. kontakt z nimi pod nr tel 002 012 18 28 287 lub w polsce 501 355 449
                      pozdrawiam. darek
                      • Gość: gosia Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 21.11.05, 22:29
                        jak chodzi o wycieczki w sharm to polecam aabasharm. sa naprawde profesjonalnipa pa
                        • Gość: mysza Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 27.11.05, 21:43
                          zgadzam sie z opinia wyzej. bylam z nimi w jerozolimie i kairze bylo swietnie.
                          • Gość: ewa Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 24.12.05, 12:58
                            witam wszystkich. bylam w tamtym tygodniu w sharm i wszystkie fakultety
                            wykupilam w aabasharm. biuro naprawde godne polecenia. nie tylko cenowa ale i
                            serwis pierwsza klasa.
                            • Gość: anka Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 29.12.05, 09:43
                              zycze ekipie aabasharm wszystkiego dobrego w nowym roku. bylam z wami na
                              poczatku grudnia w kairze i na sw.katarzynie. nie zapomniane wrazenia.
                              pozdrawiam anka z gliwic.
    • corsarzb Re: AA BA SHARM 12.01.06, 08:22
      Wczoraj wróciłem i korzystałem z ich oferty. Są naprawdę godni polecenia. Jedyne
      zastrzeżenie co do oferty z quadami. Jest napisane w ofercie "szaleństwo na
      quadach po pustyni", a jedzie się w grupie jeden za drugim, więc gdzie tu mowa o
      szaleństwie? No i jeszcze zastrzeżenie co do zabierania dzieci na takie
      wycieczki. Rozumiem, że rodzice chcą dla nich jak najlepiej, ale niech się
      zorganizują w jedną grupę w hotelu i wtedy taka przejażdżka jest wycieczką
      krajoznawczo- zapoznawczą. Akurat na mojej wyprawie była grupa Włochów, gdzie na
      2 motorach były dzieci okolo 7-10 lat. Tak opóźniali przejazd (rodzic bał się,
      żeby maluch nie spadł z quada), że gdyby nie było 2 prowadzących to nie
      pojeździlibyśmy tak jak to wcześniej planowaliśmy.Także pytajcie przed wyjazdem
      jak faktycznie wygląda to "szaleństwo", żeby później nie być zawiedzonym i
      koniecznie dowiedzcie się czy w grupie będą jechały małe dzieciaki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka