Gość: ania IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 14.07.05, 17:59 czy ktoś korzystał z tego biura w Sharm , proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bożena & Karolina Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 19:51 Byłyśmy z tym biurem na 2 wycieczkach i w delfinarium. Delfinarium najtaniej w Sharmie-12$. Wycieczki świetnie zorganizowane (wielkie safari_Abu Galum i Kair). Moi znajomi z hotelu Al Diwan korzystali z większej ilości imprez,bo byli tydzień dłużej. Wszyscy są bardzo zadowoleni. Szef biura - George - przywiazuje ogromną wagę do jakości świadczonych usług . Wielkie safari on prowadził. Podchodził w trakcie imprezy do każdego i pytał, czy wszystko w porządku, czy są jakieś zastrzeżenia. W trakcie wycieczki przekazywał nam wiele cennych informacji na temat Egiptu, a w szczególności obszaru na którym byliśmy czyli półwyspu Synaj. Dodam jeszcze, że George biegle włada językiem polskim. Egipcjanin, chrzescijanin , ozeniony z Polką. Ma iście polskie poczucie humoru. W safari oprócz Georga opiekował się nami Joseph (również chrześcijanin) - student filologii francuskiej na uniwersytecie w Kairze. (Tu mała dygresja- warto czasem spojrzeć na nadgarstki Egipcjan- jeżeli mają wytatuowany krzyż- znaczy to , że mamy do czynienia z chrześcijaninem - wyznawcą Kościoła Koptyjskiego lub katolikiem ). Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że biuro jest profesjonalne i nie nastawione na skubanie klientów, o czym mogą świadczyć najniższe ceny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AA BA SHARM IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 14.07.05, 22:15 bardzo dziękuję za informację , czy trudno do nich trafić może są koło jakiegoś charakterystycznego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:53 Biuro AABA SHARM znajduje się na jednym z deptaków w centrum handlowym MINA MALL / duzy szyld/, pomiędzy sklepem MOBINIL i restauracją FAVANIS.Czynne do 23.00. Wróciłam we wtorek i bardzo polecam to biuro. Sympatyczny egipcjanin mówiacy po polsku. Zadnych problemów i ceny bardzo przystepne.Jeśli masz wiecej pytań odnosnie cen i wycieczek - odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl 15.07.05, 11:27 Ja również korzystałam z dwóch wycieczek z tego biura w tym roku. Gorąąąco polecam. Profesjonalna organizacja, można się dogadać, bo na większości wycieczek jest przewodnik, mówiący po polsku. Świetne przeżycia! Polecam szczególnie ABU GALUM, czyli Wielkie Safari. Gorące pozdrowienia dla Geogrga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris z Radissonu Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:38 Witam Jeżeli chodzi o bióro ABBA SHARM- to jeszcze nigdy takiego nie spotkałem. Ceny były najniższe jakie mogłem znaleźć, George (szef) mówił perfekcyjnie po polsku, był niezwykle miły i dbał o każdego klienta, podchodził co jakiś czas do każdego, i tak jak już ktoś powiedział, pytał się czy wycieczka się nam podobała. Na wycieczki ABU GALUM George jeździ zawsze z turystami jako przwodnik, na reszcie wycieczek są inni,ale również bardzo sympatyczni przewodnicy. Mają oni wiedze na temat zwiedzanych miejsc, i przekazują tylko te najważniesze informacje.Każda wycieczka była dopracowana w 100% i niczym się nie różni od tych droższych, wykupowanych w biórach podróży. Jednym słowem: POLECAM !! PS. Dla tych co wyjeżdżają do Sharmu, podaje link do tego bióra: www.taniewycieczkisharm.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AA BA SHARM IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.07.05, 17:59 bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje , mam tylko nadzieję ,że ich odnajdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris z Radissonu Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:31 Biuro AABASHARM w Nama Bay przy sklepie MOBINIL w centrum handlowym MINA MALL, sklep nr.17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 16.01.06, 21:56 Biuro AABASHARM w Nama Bay przy sklepie MOBINIL w centrum handlowym MINA MALL, sklep nr.17 tel. 0020121828287 strona to www.taniewycieczkisharm.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabasharm Re: AA BA SHARM IP: *.idea.pl 26.07.05, 14:21 witam. moje imie grzegorz jestem przedstawicielem biura aabasharm w polsce. jezeli chcesz wiecej informacji z pierwszej reki i reklamowki to prosze o tel. moj nr 501-355-449 pod ten nr wyslij sms lub zadzwon lub pusc sygnal ja oddzwonie. pozdrawiam. grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
kladrysz Re: AA BA SHARM 28.07.05, 19:02 Polecam usługi biura prowadzonego przez Grzegorza, miły facet, zero problemów.Miałem przyjemność brać udział w rajd Safari własnie pod przewodnictwem Grzegorza, dnia 23.07.2005 kilka godzin po nocnym zamachu w Sharm El Sheikh, mimo wielu kłopotów jakie ten fakt przysporzył na Safari pojechalismy (dwie godz. później), przeżylismy wspaniałą przygodę, i szczęśliwie wrócilismy do hoteli zapominając o smutnych zajściach. Ps. Grzegorz nie odwołał tej wycieczki mimo że prawie był swiadkiem zamachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojana2 Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 15:05 Cieszę się bardzo, że Wam również podobało się to biuro i sposób organizacji wycieczek. Podzielam zachwyt Grzegorzem, który na Wielkim Safari wychodzi wprost z siebie , by wszyscy byli zadowoleni. Wiele podróżuję,korzystam zawsze z wycieczek organizowanych przez lokalne biura , ale pierwszy raz spotkałam takich ludzi jak w AABA SHARM. Wszyscy wspaniali. Należy tylko życzyć im, aby nie zmienili swojego stosunku do klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cece Re: AA BA SHARM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:14 Właśnie wróciłam z Sharm. Byłam na trzech wycieczkach z Aaba Sharm i szczerze polecam to biuro. Widzę, że uczestnikami forum są także przedstawiciele tego biura. Bardzo proszę o przekazanie pani Uli informacji dotyczącej Rezerwatu Dzikiej Przyrody Abu Galum – pomimo zapewnień rezerwat zajmuje powierzchnię 500 km², a nie m². Polecam pani Uli stronę www.egipt.org.pl/1028,5,40.html, z której na pewno będzie mogła się wiele dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:39 Polecam i potwierdzam opinie w postach powyżej. Byłem z nimi w lipcu na dwóch wycieczkach - super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:56 Czy ktos z Was orientuje sie moze w jakie dni maja nastepujace wycieczki, interesuje mnie wielkie safari i Jerozolima, nie moge tego znalezc na ich stronie. Prosze o informacje osoby, ktoe byly tam niedawno bo jade do Sharm za 2 tyg. i chcialabym sobie to jakos zaplanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: AA BA SHARM 17.08.05, 15:20 Czesc Majka, pisalam do nich i dostalam info ze Jerozolima wyjazd w nocy z piatku na sobote, powrot w sobote w nocy. O wielkie safari nie pytalam na razie:-) pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:00 Bebicka dziekuje Ci serdecznie za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:09 Hej nie ma sprawy, az sie ciesze ze moglam na tym akurat forum komus cos pomoc:- ) pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.idea.pl 18.08.05, 20:52 masz pytania zadzwon lub wyslij sms na nr tel 501-355-449 jestem przedstawicielem w polsce biura aaba sharm pozdrawiam grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: AA BA SHARM IP: 213.134.152.* 17.08.05, 14:08 Czy żeby skorzystac z usług biura trzeba pojechać do Namma-Bay i włacić zaliczkę? Pytam bo będę w Royal Modernie (ok 30min. drogi od Namma ) i wolałbym załatwić to tylko telefonicznie. Powiedzcie mi czy to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.idea.pl 18.08.05, 20:47 do wszystkich turystow co mieszkaja daleko od nama bey po telefonicznym uzgodnieniu przyjedzie przedstawiciel biura aabasharm. a jezeli zarezerwuje turysta wycieczke to autobusy podjada pod hotel i zabieraja gosci. nie dotyczy to tylko delfinarium. po zakonczonej wycieczce oczywiscie autobusy odwoza turystow do hoteli. w razie pytan prosze dzwonic na nr 501-355-449 w polsce lub w egipcie 002 012 182 82 87 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 12:06 CZY możecie mi napisać gdzie pojechać do Egiptu i z jakiego biura w Warszawie? chciałabym w grudniu polecieć jakieś nie drogie ale takie które sprawdziliście.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 31.10.05, 15:06 Nie mogę odszukać ich stronki w inernecie, ma ktoś może link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:48 Strona biura AA BA SHARM www.taniewycieczki sharm.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:49 Sorry ,zrobiłam niepotrzebnie spacje www.taniewycieczkisharm.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: AA BA SHARM IP: *.crowley.pl 14.11.05, 15:34 witaj, polecam ci biuro Lastminute-oferty.pl Jana Pawła II 61 lok 222, zgłoś sie do Pani Kasi, mieszkała w egipcie, bylem juz 2 razy z nimi na wczasach bardzo zadowolony.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: AA BA SHARM IP: *.aster.pl 17.08.05, 16:31 Trochę dystansu szanowni forumowicze. Przyjmuję do wiadomości, że biuro jest świetne, ma usługi na najwyższym poziomie i w 100% wywiązuje się ze swoich zobowiązań. Mam jednak wątpliwości co do przyszłości, jako że próbujecie zapieścić je na śmierć. Chyba przesłodziliście! Wprowadziliście ich na taką górę, że mogą już tylko spadać! A ja mam ochotę na wyciecaki w grudniu - będą jeszcze tacy świetni? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika.k2 Re: AA BA SHARM 18.08.05, 18:17 Mam pytanko, czy na wszystkich wycieczkach jest polski przewodnik mam tu na myśli zwłaszcza Kair i górę Mojżesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:11 KAIR ma polskiego przewodnika na 100% - bylem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 22.08.05, 23:05 bylam w sharm 10.08 do 17.08 wykupilam kair,sw katarzyne i delfinarium z aabasharm moge bez wahania polecic to biuro. jest spoko. mialam sytuacje ze z kolezanka wykupilam tez wielkie safari ale niestety balysmy po kairze zbyt zmeczone aby pojechac, zadzwonilysmy do biura z rezygnacja i na drugi dzien otrzymalysmy pieniadze. biuro naprawde warte polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: AA BA SHARM IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 23.09.05, 10:27 Hej. Wczoraj wróciłem z wczasów w Sharm El Sheikh. Było naprawde super. Na wycieczki wybraliśmy się wraz z dziewczyną i znajomymi, z biurem Aaba Sharm, o którym powiedzieli nam juz w samolocie. Był to naprawde strzał w dziesiątkę jezeli chodzi o wybór biura. Są naprawde wspaniali. Miła i bardzo sympatyczna obsługa, zawsze dbają o kazdego ze swoich klijętów, to co obiecują przed wyjazdem sprawdza się w 100% (a nawet więcej). Poprostu brak mi słów zeby wypisać wszystkie ich zalety. Byłem na 2 wycieczkach z nimi (Kair i Abugalum)i jestem w pełni zadowolony. Najbardziej utkwi mi w pamięci wyścig na wielbłądach z panią Ulą :). Z czystm sumieniem moge polecić wszystkim to biuro bo nie sądze ze znajdziecie gdzieś lepszą ofertę. P.S Są naprawdę tani w porównaniu do innych biur. Odpowiedz Link Zgłoś
tom25011 Re: AA BA SHARM 23.09.05, 18:07 Hej. Trzy dni temu wróciłem z Sharmu i gorąco polecam Aaba Sharm. To prawda że mają najniższe ceny w całym Sharmie, a poza tym wszystkie wycieczki są profesjonalnie zorganizowane. Byłem z nimi w Petrze samolotem, w Jerozolimie autokarem, Ras Mohametd i w Abu Galum ( Czyli na wielkim safari ). Wszystko było zgodnie z programem bez żadnych opóźnień. Za te cztery wycieczki zapłaciłem o 170 USD mniej niż gdybym je kupił u rezydentki Exim Tours( biura z którym leciałem do Egiptu ). Jeśli macie jakieś pytania to mój e - mail to lazgal@wp.pl. Pozdrowienia dla Georga, Jozepha, Uli i wszystkich pracowników Aaba Sharm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 23.09.05, 18:23 Czesc a czy moglbys podac szczegoly wycieczki do Petry??? Ile kosztowala, ile trwala, co widzieliscie, czy bylo wystarczajaco czasu zeby zobaczy petre, czy mzoe musieliscie "pedzic z wywieszonym":-) Czy ta wycieczka jest meczaca... no w goole wszystko, bardzo mi zalezy na tych infoamrcjach. W razie czego moj mail to bebicka@o2.pl ale mozesz tez na forum moze komus innemu tez sie te info przydadza:-) jak wolisz pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
tom25011 Re: AA BA SHARM 27.09.05, 18:06 Cena samolotowej wycieczki do Petry to 305 USD ( ale ceny chyba nieznacznie poszły w górę). Wylatuje się rano do Akaby. Lot zajmuje ok. 35 min. Na granicy formalności paszportowe załatwiane są bardzo sprawnie (ok 10 min cała grupa). Po wyladowaniu ok 2 godzin jedzie się autokarem (w tym 15 min. przerwa w barze przy autostradzie). W Petrze spędziliśmy ok 6 godzin. Jest to oczywiście za mało żeby zobaczyć całą Petrę(jak mówił nam lokalny przewodnik , aby zobaczyć całość potrzeba całego tygodnia) ale wystarczy żeby przejść ją od wejścia do Klasztoru i z powrotem.Tempo jest dość duże, ale nie powiedziałabym aby trzeba było "lecieć z wywieszonym językiem".Masz czas zatrzymać się przy najważniejszych punktach,wejść do środka.W pierwsza stronę grupie towarzyszy przewodnik,który bardzo ciekawie opowiada (nasza grupa miała 3 przewodników jednego anglojęzycznego,drugiego mówiącego po rosyjsku i trzeciego po włosku- oczewiście każda z grup szła ze swoim przewodnikiem) Po drodze widzisz Skarbiec, inne grobowce, teatr rzymski, groby królewskie, silk tomb, ruiny świątyń rzymskich. Za świątyniami rzymskimi masz do wyboru albo zjeść lunch,albo iść lub jechać po schodach do Klasztoru (spacer trwa ok.1 godzinę,natomiast podroż na osiołku ok.20 minut). My wybraliśmy osiołki (15 USD za dwa osiołki).Zejście zajmuje ok.20-25 minut.Widoki są cudowne, ale upał potworny.Do klasztoru idzie się juz bez przewodnika (on tylko na dole wyjaśnia historię miejsca i na co warto zwrócić uwagę).Po zejściu masz czas na spokojny spacer z powrotem,ewentualne zrobienie dodatkowych fotek. Ci którzy wybierają lunch (poniewaz nasza grupa była raczej starsza wiekowo większość wybrała tę opcję- lunch jest w cenie wycieczki,więc jeśli z niego rezygnujesz to oczewiście nikt nie zwraca pieniędzy),po lunchu mają ok 2 godzin do zagospodarowania dla siebie.Powrót na parking spod restauracji to spacerem ok45- 50 minut.Z relacji tych co zdecydowali się na lunch wiemy że był on raczej niesmaczny ,wogóle przez ten upał nie chciało się jeść,tylko pić,ale większość nie miała już siły chodzić.Oczewiście leniwi mogą sobie skrócić drogę powrotną wybierając podróż wielbłądem,osiołkiem lub dorożką(niestety nie wiem za ile).Wycieczkę serdecznie polecam.Petra jest cudowna. Z tego co wiem są w Sharmie biura podróży organizujące 1 dniowe(24h) autokarowe wycieczki do Petry- koszt ok 250$ ale w Petrze jestes ok.3h,a na dodatek część podróży odbywa się przez terytorium Izraela, a nigdy niewiadomo jak długo trwać będzie przeprawa na granicy izraelskiej. Droga powrotna do Sharmu to niemalże lustrzane odbicie drogi w pierwszą stronę tj. ok 2h jazdy do Akaby(z 20 minutowym postojem w barze-można tam coś zjeść,wypić, ewentualnie kupić pamiątki).Potem ok 35 minut na lotnisku (jest strefa bezcłowa ale nic ciekawego. Na koniec 30 minut lotu i rozwiezienie do hoteli. Czas całej wycieczki (od wyjścia z hotelu do powrotu do hotelu) 4am- 8.30pm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 27.09.05, 22:06 Bardzo dziekuje za odpowiedz wszystko pieknie, tylko ta cena mnie przeraza... co rusz coraz wyzsza:-( buuu no nic bede myslala] pozdrawiam maraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: AA BA SHARM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:11 A możesz podać cenę i szczególy dotyczace wycieczki autokarowej do Jerozolimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:36 witam Byliśmy ze znajomymi w sharmie w 1 połowie września, oczywiście chcieliśmy skorzystać z wycieczek fakult. Przed wjazdem znalezliśmy na necie adres i opinie o biurze AABASHARM. Na miejscu okazało się, że był to trafny wybór. Szef, egipcjanin bardzo dobrze mówi po polsku, jest to gość z którym można sie bardzo dobrze dogadać szczególnie w sprawach finansowych. Skorzystaliśmy w sumie z 5 wycieczek: Abu Galum czyli wielkie safari Jazda quadami po pustyni Wejście nocne na Górę Mojżesza Kair i piramid Ras Mohamed. Na kazdym wyjeździe towarzyszy polskojęzyczny opiekun. Naszym była pani Ula, która jest osobą bardzo rzeczową, wesołą i zawsze się usmiecha <:-),:-)> a co najwazniejsze przekazuje szczegółowe informacje o odwiedzanych miejscach i nie nudzi jak większość przewodników. Niestety podczas wyjazdu do Kairu nie była w naszym autokarze (a szkoda), ale na miejscu zaopiekowała się nami pani Ewa która mieszka w Kairze. Bardzo polecam usługi tego biura, ponieważ oferta jest również atrakcyja cenowo (dużo taniej niż u rezydentki w hotelu). Autokary, którymi jeździliśmy to wygodne Mercedesy z klimą i wideo. Wielkie dzięki, pozdrowienia dla całej ekipy, a szczególnie dla Uli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roluso Re: AA BA SHARM IP: 62.89.80.* 29.09.05, 18:51 Byłem w Jerozolimie w połowie września.Wycieczka trwa 24godz. od 2.00 w nocy przejazd autokarem do Taby.Od ok 5.30 trwające 1 godz.przejście przez granicę na piechotę do podstawionego po stronie izraelskiej w Eliacie autobusu z b.dobrym przewodnikiem-Żydem Włodkiem,który w czasie całej wycieczki raczył nas ciekawostkami z mijanych obiektów i o Izraelu.Przejazd nad m. Martwe i czas na kąpiel-70 min.Następnie przejazd do Jerozolimy na górę Oliwną.Tam podziwianie panoramy i ciekawy wykład o widocznych miejscach kultu różnych wyznań.Po zrobieniu drobnych zakupów przejazd pod bramę starego miasta.Zwiedzanie grobu króla Dawida,Wieczernika,części starego miasta oraz ostatnią częśc drógi krzyżowej(IX-XIV)Był oczywiście czas na zakupy pamiątek i obiad.W Jerozolimie spędziliśmy ok. 6 godz.(mieliśmy szczęście ,bo było bardzo mało turystów ze świata i wszędzie wchodziliśmy "z marszu").W związku z tym ,że mieliśmy jeszcze czas wieczorem podjechaliśmy ponownie nad m. Martwe na ok. 30 min.Następnie granica,nowy autobus i ok. 2.00 w hotelu.Wycieczka bardzo ciekawa i wbrew pozorom nie tak męcząca. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: AA BA SHARM 01.10.05, 10:58 Autor: dziadek266 IP: (2933).neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 30.09.05, 23:27 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- witam Byliśmy ze znajomymi w sharmie w 1 połowie września, oczywiście chcieliśmy skorzystać z wycieczek fakult. Przed wjazdem znalezliśmy na necie adres i opinie o biurze AABASHARM. Na miejscu okazało się, że był to trafny wybór. Szef, egipcjanin bardzo dobrze mówi po polsku, jest to gość z którym można sie bardzo dobrze dogadać szczególnie w sprawach finansowych. Skorzystaliśmy w sumie z 5 wycieczek: Abu Galum czyli wielkie safari Jazda quadami po pustyni Wejście nocne na Górę Mojżesza Kair i piramid Ras Mohamed. Na kazdym wyjeździe towarzyszy polskojęzyczny opiekun. Naszym była pani Ula, która jest osobą bardzo rzeczową, wesołą i zawsze się usmiecha <:-),:-)> a co najwazniejsze przekazuje szczegółowe informacje o odwiedzanych miejscach i nie nudzi jak większość przewodników. Niestety podczas wyjazdu do Kairu nie była w naszym autokarze (a szkoda), ale na miejscu zaopiekowała się nami pani Ewa która mieszka w Kairze. Bardzo polecam usługi tego biura, ponieważ oferta jest również atrakcyja cenowo (dużo taniej niż u rezydentki w hotelu). Autokary, którymi jeździliśmy to wygodne Mercedesy z klimą i wideo. Wielkie dzięki, pozdrowienia dla całej ekipy, a szczególnie dla Uli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: AA BA SHARM IP: *.astral.lodz.pl 03.10.05, 16:39 Czy orientujecie się, jakie sa znizki w Aaba Sharm, kiedy chciałabym kupić 6-7 wycieczek fakultatywnych dla dwóch osób? Wg moich obliczeń wyniosłoby to około 570 dolarów. Na ok ile moge liczyć rabatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: AA BA SHARM IP: *.astral.lodz.pl 06.10.05, 13:22 I jeszcze jedno pytania - w jakich godzinach jest czynne Aaba Sahrm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniekxp Re: AA BA SHARM IP: *.profinet.wlkp.pl 06.10.05, 15:56 Ja byłem w tym biurze po południu. Było czynne, ale nie było tam nikogo mówiącego po polsku. Pracownik zaptał skąd jesteśmy i zadzwonił do kogoś, podał mi telefon i rozmawialiśmy po polsku (ale tworzę... :-) ). Natomiast napewno jest czynne wieczorem i prawdopodobnie do północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: AA BA SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:59 jak ja byłem to było czynne od 18 do 23-ej, tylko w pon i sobote 21-24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: AA BA SHARM IP: *.torun.mm.pl 07.10.05, 20:51 Wróciłem z Sharm 5.10 i podczas pobytu wykupilem w AABASHARM cztery wycieczki : Jerozolima, Abu Galum, Góra Mojżesza i Ras Mohamed - zaplaciłem w sumie 185 $ i były to dobrze wydane pieniądze, bo wycieczki odbyły sie w terminie bez żadnych przykrych niespodzianek,a wspomnień wystarczy na wiele, wiele lat. Gorąco polecam usługi tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
el_la Re: AA BA SHARM 12.10.05, 11:55 tylko co zrobić, żeby na email odpisali ? Bo na razie 0 odzewu a ja lubie sobie wszystko ładnie zaplanować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: AA BA SHARM IP: *.astral.lodz.pl 28.10.05, 13:50 W 100% jestem zadowolona z biura Aaba Sharm :) Wykupiliśmy u nich 6 imprez i każda była udana :D Troska o klienta i wysoka jakośc usług!!! Bardzo miła obsługa. Pozdrowienia dla Georga, Uli i Łachdiego (sorki za pisownię:) dzięki którym było tak świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw AA BA SHARM-TAK!!!! 29.10.05, 19:16 Mielismy ten zaszczyt i przyjemnosc poznac Georga ( Przechrzcilismy Go na Grzesia ;-) Ule, Jozefa oraz innych pracownikow Aaba Sharm. Ci ludzie sa niesamowici! Goscinni, przemili, profesjonalni. Wykupione u nich wycieczki w 100% na plus przerosly nasze oczekiwania. Sa swietnie zorganizowane. I co najwazniejsze-nie czuc znuzenia, ze to jest kolejne safari a to jest kolejna grupa... Oni poprostu sie swietnie bawia!!!! Bardzo dziekujemy Uli i Jozefowi za wspaniale safari. Za wsparcie i troske w momencie, kiedy Radus troszke niedomagal. Za wiare we mnie i mojego synka, ze sobie poradzimy na wielbladach. Za cierpliwosc. Za usmiech i energie. A Jozefowi-za dobroc i zupelnie inne podejscie do bialych kobiet niz 99% egipcjan. DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY! I bardzo dziekujemy Grzesiowi. Za zaufanie w momencie, kiedy Rzes jechal na Ras Mohamed a jeszcze sie nie widzielismy, wycieczka nie zostala oplacona. Dziekujemy REWELACYJNE quady i bezpieczenstwo jakie tam czulismy. To byl kawal swietnej zabawy. Bardzo dziekujemy za zaangazowanie w zorganizowaniu wyjazdu do Petry. Za przejecie sie naszymi problemami z innym BP, pomoc i wsparcie. Za osobiste odwiezienie do Delfinarium i zalatwienie biletow. Grzesiu-jezeli to czytasz-dziekujemy za wielkie serce, bezinteresownosc oraz cieplo. dziekujemy za rodzinna atmosfere jaka panuje w Twoim BP. Calujemy wszystkich z Aaba Sharm i zyczymy duuuzo zdrowia i zawsze pelnego obstawienia wycieczek. Iwonka+Grzes+Radus Skotniccy Odpowiedz Link Zgłoś
violka21 Re: AA BA SHARM 30.10.05, 12:00 Witam. Po co pisać meile? Przylatujesz, wysyłasz SMS-ka do Grzesia i wszystko jest załatwione. Grześ jest super i napewno nie zostawi Cię bez odpowiedzi. Alibaba pozdrawia Grzesia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 03.11.05, 08:12 jak wycieczki fakultatywne to tylko z aabasharm. bylam na trzech wycieczkach organizowanych przez aabasharm i bylo super. polecam. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 12.11.05, 11:33 bylem z aabasharm w kairze i sw.katarzynie. polecam wszystko profesjonalnie i po polsku. kontakt z nimi pod nr tel 002 012 18 28 287 lub w polsce 501 355 449 pozdrawiam. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 21.11.05, 22:29 jak chodzi o wycieczki w sharm to polecam aabasharm. sa naprawde profesjonalnipa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 27.11.05, 21:43 zgadzam sie z opinia wyzej. bylam z nimi w jerozolimie i kairze bylo swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 24.12.05, 12:58 witam wszystkich. bylam w tamtym tygodniu w sharm i wszystkie fakultety wykupilam w aabasharm. biuro naprawde godne polecenia. nie tylko cenowa ale i serwis pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: AA BA SHARM IP: *.chello.pl 29.12.05, 09:43 zycze ekipie aabasharm wszystkiego dobrego w nowym roku. bylam z wami na poczatku grudnia w kairze i na sw.katarzynie. nie zapomniane wrazenia. pozdrawiam anka z gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
corsarzb Re: AA BA SHARM 12.01.06, 08:22 Wczoraj wróciłem i korzystałem z ich oferty. Są naprawdę godni polecenia. Jedyne zastrzeżenie co do oferty z quadami. Jest napisane w ofercie "szaleństwo na quadach po pustyni", a jedzie się w grupie jeden za drugim, więc gdzie tu mowa o szaleństwie? No i jeszcze zastrzeżenie co do zabierania dzieci na takie wycieczki. Rozumiem, że rodzice chcą dla nich jak najlepiej, ale niech się zorganizują w jedną grupę w hotelu i wtedy taka przejażdżka jest wycieczką krajoznawczo- zapoznawczą. Akurat na mojej wyprawie była grupa Włochów, gdzie na 2 motorach były dzieci okolo 7-10 lat. Tak opóźniali przejazd (rodzic bał się, żeby maluch nie spadł z quada), że gdyby nie było 2 prowadzących to nie pojeździlibyśmy tak jak to wcześniej planowaliśmy.Także pytajcie przed wyjazdem jak faktycznie wygląda to "szaleństwo", żeby później nie być zawiedzonym i koniecznie dowiedzcie się czy w grupie będą jechały małe dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś