Dodaj do ulubionych

Hurghada 21.07

IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 00:42
Leci ktos do hurghady 21 lipca?? dodam ze smigam do hotelu Albatros resort... ktos tez wybral ten hotel? pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 10:47
      Ja jade ze swoim facetem do Hurghady do bella vista
    • Gość: Ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 10:54
      Czesc:)My jedziemy do Albatros Beach tez 21.07 :))) Moze sie wszyscy
      spotkamy:))))) W koncu swiat jest mały:)))
      • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 10:56
        Pomysl suuper moze umowimy sie gdzies wieczorkiem na drinka??
        • Gość: Radek Re: Hurghada 21.07 IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 11:12
          no to fajnie ze nie jedziemy sami:) a na drinka czemu nie;P
          • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 11:43
            Drineczek zapoznawczy jak najbardziej:)) a z jakiego miasta lecicie? moze juz
            w samolocie sie spotkamy??:)))) Pozdro:)
            • Gość: Radek Re: Hurghada 21.07 IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 12:20
              z warszawy
              • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 12:41
                My tez z warszawy:))) z tego co wiem, wylot jest przesuniety z godziny 21:15 na
                wczesniejsza,...ale szczerze...nic wiecej nie wiem, bo wszystko organizuje moj
                Mężczyzna:))
            • Gość: Radek Re: Hurghada 21.07 IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 12:20
              a w jakim skladzie lecicie??
              • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 12:42
                A Ty, Radek, jestes z łodzi?? Bo my tak:)
                • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 12:47
                  Hmm my tez lecimy 21 lipca ale wylot jest przesuniety z 21.15 na 18.45 lece z
                  Sun&Fun . no to moze spotkamy sie juz na lotnisku i poznamy:)
                  • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 12:51
                    Anika, my tez z sun&fun ten sam wylot:))) No to sie poznamy:))
                    Tylko znalazłam gdzies w necie info, ze czasami wyloty potrafia byc przesuniete
                    nawet 12h wczesniej i tego bardzo sie obawiam...natknęłas sie gdzies moze na
                    informacje nt??
                    • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 12:54
                      Zadzwoniłam wczoraj kontrolnie do Sun&Fun bo tez naczytałam się o przesunięciach
                      lotów, a chciałam w czwartek isc jeszcze do pracy, Pani powiedziała, że info
                      będa rozsyłać na poczatku przyszlego tygodnia bo wszystko chca potwierdzic ale
                      ze wstepnie wylot jest o 18.45 przylot do Polski zostaje bez zmian. Badzmy
                      dobrej mysli ze nic juz sie nie zmieni:)
                      • Gość: Ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 12:59
                        Ja do srody włacznie pracuję, a rano w czwartek muszę zdązyc odebrac
                        paszport.....rozumiesz, dlaczego tak sie denerwuję:))))
                        • artur-appa Re: Hurghada 21.07 15.07.05, 13:16
                          No to ja tez sie wpisuje tutaj :) a co ILA Kocham CIE!!! :) i juz czuje lato
                          usmiechu mnóstwo i Ty juz wiesz co bedzie egipskie ! :))))
                          • artur-appa Re: Hurghada 21.07 15.07.05, 13:21
                            był ktos z Was juz tam?
                            • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 13:24
                              Nie ale trzy tygodnie temu byla moja siostra znajomi, w zeszlym roku kilku
                              znajomych i mowia ze jest suuuper, wiec licze ze nic sie nie zmienilo:0
                          • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 13:24
                            :)))) I co mogę teraz powiedziec?:DD Że egipsko-ilsko też Cię Kocham, Artur:)))

Oj, to będą wesołe wakacje:))) I juz mamy znajomych:))
                        • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 13:21
                          Rozumiem Cie, ale nie martw sie wszystko bedzie OK. Odbierzesz paszport, godziny
                          wylotu nie przeloza i bedziemy spokojnie odpoczywac w sloneczku:)))
                          • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 13:26
                            Jasne, ze bedzie ok:)) Ja juz stawiam na najlepsze wakacje w zyciu:)) A Ty się,
                            Anika nie przepracuj w ten czwartek, bo wiele "wyzwań" przed nami:)))))
                            • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 13:29
                              Hahaha racja musze sie oszczedzac i chyba z tego powodu nie pojde w czwartek do
                              pracy, a co - trzeba sie przygotowac psychicznie:)))
                              • Gość: milk Re: Hurghada 21.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:31
                                Alibaby Albatrosy no hotele na zadupiu i na końcu świata
                                • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 13:34
                                  I na koncu swiata mozna się super bawic:)) Najważniejsze to dobry humor i
                                  umiejętnosc odnalezienia się w każdym miejscu.....a tego nam, jak widac, nie
                                  brakuje:))))
                                • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 13:37
                                  No i po co te kasliwe uwagi??
                              • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 13:32
                                Bardzo dobre podejście:))) Tak trzymaj:))

Widzę, ze wszyscy sie dogadujemy:DD

Tylko "załozyciel" tematu gdzies zniknął:))
                                • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 13:33
                                  Może ma chwilowa przerwe i szykuje cos specjalnego,no ale mam nadzieje ze poleci
                                  z nami:)))
                                  • Gość: milk Re: Hurghada 21.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:49
                                    Wróciłam właśnie z Sultana i widziałam jadąc na wycieczki że te hotele są 10 km
                                    od jakiegokolwiek sklepu niby duże rezydencie ale naprawdę na końcu świata i to
                                    nie ukąśliwe uwagi tylko tak pisze żeby ktoś się nie zdziwił jak nie będzie
                                    miał wieczorem gdzie wyjść a 2 tyg tylko w hotelu to jakby ktoś miał
                                    klaustrofobię to oszaleje trzeba gdzieś pochodzić, wyjść ale mimo wszystko
                                    będzie na pewno ok
                                    • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 13:56
                                      Dziekujemy za Twoje uwagi, wiesz mysle ze jest mozliwosc dostania sie wieczorem
                                      do centrum co raczej nie sprawi klopotu, hotel do ktorego ja jade jest polozoy w
                                      centrum wiec ten problem w moim przypadku odpada. Mysle ze nie bedzie problemu z
                                      przemieszczaniem sie po hurghadzie.
                                      • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 14:01
                                        :))) Na pewno będziemy sie sprawnie przemieszczac:)) Zwlaszcza, jak zaplanujemy
                                        spotkanko:))) Moze nieco gorzej będzie z powrotem:DDDD
                                        • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 14:04
                                          Poradzimy sobie,
                                          zawsze mozemy sie odprowadzac nawzajem, a taksowki sa suuper tanie w porownaniu
                                          do polskich standardow - poradzimy sobie:)))
                                          • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 14:07
                                            Jasne:))) Ja juz nie mogę się doczekac:))))) Liczę dni, jak małe dziecko:)))))
                                            • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 14:26
                                              ja tezzz licze dnii, che juz byc na miejscuuu- a tu jeszcze tyleee czasu. Ale
                                              odliczajmy godziny :))
                                              • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 14:34
                                                Świetny pomysł:)))

Mnie wyszło, ze jeszcze 148 godzin i 15 minut do odlotu:))) ale nie wiem, czy
                                                dobrze policzyłam, bo ja zwykle zakręcona jestem:)))
                                                • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 14:35
                                                  No to juz mamy blizej niz dalej hurrra - no to moze szampan na lotnisku:))
                                                  • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 14:41
                                                    Widze, ze dobra z Ciebie pomysłodawczyni:))) Tylko, zeby nie odlecieli bez
                                                    nas:)))
                                                  • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 14:45
                                                    No co ty bez nas ?? - nigdy w zyciu :)))
                                                  • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 14:54
                                                    Masz rację...jak ja tak mogłam pomyśleć.....najwyzej polecimy bez pilota:)))
                                                  • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 15:05
                                                    Haha poradzimy sobie, damy rade, jak to my nie polecimy :))))
                                                  • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 15:23
                                                    Dokładnie.....sami polecimy..zapomnimy zabrac resztę:)) weźmy prawo jazdy i red
                                                    bulla, nigdy nie wiadomo:))) licencji na samolot nie posiadam niestety.....:))
                                                  • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 15:25
                                                    No mysle ze raczej sobie poradzimy, damy rade wspolnymi silami, a na ile sie
                                                    wybieracie?
                                                  • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 15:28
                                                    Niestety tylko na tydzien, a Wy??
                                                    Wiesz, ja w weekend nie bede raczej on-line.....musze jakies zakupki
                                                    zrobic..ale moze wymienimy sie na wszelki wypadek mailami albo nr gg??

A w ogóle z jakiego miasta jestescie??
                                                  • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 15:30
                                                    My tez niestety tylko na tydzien - bedziemy wiec razem wracac. Moj numer GG
                                                    1824781, mail:ania790@poczta.onet.pl, no mam nadzieje ze jakos sobie pogadamy
                                                    przez weekend
                                                  • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 15:42
                                                    Dzięki bardzo:)))
                                                    To dobrze, ze bedziemy razem wracac, wiesz....będziemy juz miały doswiadczenie
                                                    w pilotowaniu:)))) moje gg: 1401810 a mail: il.p@poczta.fm

I juz miłego weekendu zyczę:))) Pewnie spędzimy go na przygotowaniach:)) no i
                                                    juz mamy mniej godzin do odlotu:)))
                                                  • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 15.07.05, 15:44
                                                    No to zycze Ci udanych zakupow i milego weekendu, no i widzimy sie w czwartek na
                                                    lotnisku, ale do tegop czasu pewnie jeszcze wiele razy napiszemy do siebie:)
                                                  • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 15:59
                                                    Dziękuję i wzajemnie:)))

WIdizmy się na lotnisku, a wczesniej mailujemy i skrobiemy do siebie:))

No i wymienimy się nr telefonów, zebyśmy się znalazły na lotnisku:)))

Miłego wieczorka:)) papap

PS> mIło było Cię poznać:))
                                                  • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: 172.25.252.* 16.07.05, 21:33
                                                    Zostawilam twoje namiary w pracy:(
                                                    mam nadzieje ze weekend mija OK
                                                    Juz w czwartek jedziemy
                                                    w poniedzialek napisze Ci moj numer tel. zebysmy mogly sie odnalezc na lotnisku.
                                                    Milego weekendu
                                                    PAPA:)))
                                    • Gość: ila Re: Hurghada 21.07 IP: 217.153.68.* 15.07.05, 13:58
                                      OK:)) Jestesmy uprzedzeni, jaka jest odleglosc od centrum, ale z tego co wiem z
                                      dojazdem nie ma problemu....a spogladajac na mapkę HRG widzę, ze Sułtan jest
                                      tylko 5 hoteli od naszego....:)))) Pozdrawiam cieplutko:)))
                                      • Gość: Radek Re: Hurghada 21.07 IP: *.astral.lodz.pl 16.07.05, 04:17
                                        no i pojawil sie zalozyciel :) sluchajcie no ciesze sie bardzo wszyscy mamy pozytywne nastawienie:) do zo na lotnisku:) pozdrawiam Radek
                                        • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 18.07.05, 13:32
                                          pani z Sun&Fun potwierdzila ze wylot w czwartek do Hurghady jest o 18.45 a nie
                                          jak bylo podane wczesniej o 21.15
                                          • Gość: Radek Re: Hurghada 21.07 IP: *.astral.lodz.pl 18.07.05, 13:39
                                            cholerny swiat, pani powiedziala ze w moim hotelu za ktory zaplacilem nie ma juz miejsc.........i ze proponuje mi inny ale musze doplacic. nazywa sie reemyvera. co o tym sadzicie?
                                            • Gość: Anika Re: Hurghada 21.07 IP: *.edipresse.pl 18.07.05, 13:54
                                              A co masz wpisane na umowie ?? Jeżeli zaplaciles za konkretny hotel maja Cie tam
                                              ulokowac lub zapewnic ci inny hotel o wyzszym standardzoie bez doplat.
                                              Nie ma prawa zadac od Ciebie doplat. Postrasz Pania federacja konsumentow i
                                              mozesz do nich kontrolnie zadzwonic. Powiedz mi sama do Ciebie zadzwonila, czy
                                              ty chciales potwierdzic hotel?? Bo zaczynam sie bac o hotel za ktory zaplacilismy
                                            • Gość: johny27 Re: Hurghada 21.07 IP: *.ckzeto.com.pl 05.08.05, 12:16
                                              Zaryoisty Hotel - wrocilem z niego 22 lipca a byl to moj juz 4 raz w Egipcie -
                                              rewelacja!!!
                                              Jak masz pytania - pisz GG 1927095
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka