Dodaj do ulubionych

Jeddah Tours

21.07.05, 16:00
Witam, jak grzyby po deszczu tak rowniez powstaja coraz to nowsze biura
oferujace turystom wycieczki fakultatywne po Egipcie. Ostatnio gdzies
zobaczylem nowe: Jeddah Tours mieszczace sie podobno w budynku Pizza Hut w
Hurghadzie, czy ktos z wczasowiczow skorzystal juz z tego biura, a jesli tak
to jakie wrazenia, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja to ja Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:06
      no i zatoczyles kółeczko....
      jeddah to jakby filia Orbita-notabene syn pani Di....a ja przeciwko nim nic nie
      mam:-)))))))))
      jak poszukasz to znajdziesz drugiego syna i synowa.....tylko męża brak w
      Hurghadzie:-)))
      • Gość: Drugi syn Do ja to ja IP: 213.212.204.* 22.07.05, 13:54
        Do - ja to ja A to już mi nie wolno pojechać na wakacje baranie jeden ???
        Odpier.... sie odemnie i mojej rodziny, bo sam jesteś idiotą, a twoja żona to
        stara pudernica - bezmózgu jeden. Chyba, że nie masz żony i jesteś pedałem. I
        gó.. ci do tego gdzie jestem.
      • orbit_tours2002 Re: Jeddah Tours 22.07.05, 19:47
        A tak swoją drogą, to jest piękny przykład wrednej konkurencji. Bo niby skąd
        turyści mają wiedzieć gdzie są moje dzieci ??? A Orbit dalej ma się dobrze
        mimo, że konkurencja ledwo przędzie. Po prostu Orbit to jest porządne biuro i
        legalne przede wszystkim, nie jak sms-owe panie które sprzedają i tak drożej od
        nas.
      • orbit_tours2002 Re: Jeddah Tours 22.07.05, 22:04
        Nie mozliwe,nie widzialas mojego meza?? nazywa sie Gamel Mubarak.Pozdrawia Was
        wszystkich.Diana :))
    • sadik5 Re: Jeddah Tours 21.07.05, 16:14
      no to piekne kwiatki, chcac isc do konkurencji Orbitu i tak sie posrednio na
      nich trafi.... to ktore biuro nie jest " spokrewnione " z Orbitem bo juz
      zaczynam sie gubic....pozdrawiam
      • Gość: ja to ja Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:28
        zadne:-)))))))))))))
        bo kupujac w Orbit mielismy za przewodnika uwaga: wlasciciela konkurencyjnego
        biura Hanego Alibabe (& Joanna) a Joanna byla przewodnikiem w drugim autokarze
        w ktorym byla rowniez grupka od Agnieszki Pik.
        a przed nami jechal autokar z grupa ktora kupila u rezydenta:-)))
        witajcie w domu:-)))))
        • Gość: Karolka Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:29
          aaaa czekaj- amoze sonia? ona zdaje sie ze nie lubi sie z tą cala orbitowa
          klika;)
      • Gość: Karolka Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:28
        a jest- chyba;) - Omar w Daharze- niedaleko Empair - czy jak sie tam pisze.
        Starszy Arab - mowiacy po polsku bo studiowal w Katowicach. nie bylam - wiec
        sie nie wypowiadam. znajomi byli w zeszlym roku- chwalili.ale moze to brat pani
        Di - bo mniej wiecej w tym samym wieku;)
        • Gość: milk Re: Jeddah Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:29
          to jest żałosne co wy ludzie tu wypisujecie. Niech napisze ktoś kto sie
          naprawdę spażył na Orbicie a nie ci co tam jeszcze nie byli nie korzystali a
          mają najwięcej do powiedzenia.
          • Gość: Karolka Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:19
            no więc na to Twoje świete oburzenie- ja byłam i sparzyłam się - ale nie wiem
            czy o tym samym mówimy bo Twoje sparzenie się jakoś inaczej pisze.
            • Gość: ja to ja Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:10
              a ja bylam i sie nie sparzyłam:-))))))))))))))))))
              • Gość: milk Re: Jeddah Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:15
                przepraszam za błąd ale chyba nie o tym samym mówimy sparzeniu bo u mnie było
                super a u ciebie ''pożar''
              • Gość: milk Re: Jeddah Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:16
                a może karolka to ja to ja czyżby zbieg okoliczności IP
                • Gość: Karolka Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:19
                  zbieg okolicznosci;) Karolka funkcjonuje sobie juz od ponad roku i nie jest "ja
                  to ja" ;)
                  • Gość: ja to ja Re: Jeddah Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:50
                    a ip.......czyt nazwa providera..rzeczywiscie obsługuje karolke, ja to ja i ze
                    3 miliony innych luda:-)))))))))))))
                    • orbit_tours2002 Re: Jeddah Tours 22.07.05, 16:16
                      Witam,czytajac wszystkie zlosliwosci na tym forum bylam zbulwersowana,natomiast
                      teraz usmialam sie do lez ,co jeszcze wymyslicie na moj temat i Orbit
                      Tours????????:)Diana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka