Gość: Inka IP: 62.233.195.* 23.07.05, 14:45 To jest przerażające ale właśnie Wasze życie wyceniliście na te nędzne 2000- 3000 zł. Jedźcie i bawcie się dobrze. Oh, ten dreszczyk emocji - spadnie mi bomba na łeb czy nie? Loteria! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inka Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 14:47 A gdybyście tylko mieli okazję zamienić wycieczkę na inną albo mogliby Wam zwrócić pieniądze to od razu byście z tego korzystali ale wy umrzecie z rozpaczy na samą myśl utraty tych pieniędzy ale na myśl utraty życia już nie bo wyceniliście swoje życie bardzo taniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 23.07.05, 14:51 A jak można wstąpić do twojej sekty?Już chyba jestem nawrócony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:20 Ikna podziwiam ze jeszcze sie znudzilas produkcja tak dennych watkow. jak nie znasz ludzi i powodow, ktorymi sie kieruja - nie oceniaj ich wedlug wlasnej miary. ja pieniadze moge dostac spowrotem, nie calosc ale moge. mam obawy, ale jade, nie chce dac sie zastraszyc i tym samym pokazac tym bezdudznym maszynom do zabijania, ze maja racje i ze wygrali. ale ty dziecino tego nie rozumiesz, potrafisz tylko pluc na innych, dlaczego? nie wiem, ale mi cibie zal.. moze sama nie mialas nawet szansy na wyjazd? ja za dlugo czekalam na te wakacje, by traz pozwolic komus to zniszczyc. poza tym - to nie twoj zasmarkany interes jak swoje zycie wyceniaja inni i co z nim robia, pilnuj swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaabb123 Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:05 Owszem pieniadze szczęscia i zdrowia i życia nie dadzą!! Ale jak ich nie będziesz miała to i zdrowia i życia nie uratujesz. Jestes jeszcze chyba bardzo młoda i pewnie nie rozumiesz wartosci pieniadza! Dla 4 osobowej rodziny ktora zbierała na swoje wakacje i zapłaciła 8000 zł ( które ma teraz stracic )to jest wydatek!!!!!! To nie 2000 jak piszesz!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 15:23 8000 zł za 4 ludzkie życia to też mało. Nie uważasz? Nikomu nie zabraniam przecież jechać, tylko po prostu jestem przerażona pazernością i kompletnym brakiem wyobraźni. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaabb123 Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:32 Spadaj z forum ograniczona Inko!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bush Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:02 > 8000 zł za 4 ludzkie życia to też mało. Nie uważasz? Nikomu nie zabraniam > przecież jechać, tylko po prostu jestem przerażona pazernością i kompletnym > brakiem wyobraźni. Tyle. czekaj czekaj Inka bo ja tu czegos nie rozumiem... na czym ma polegac ta pazernosc nasza ? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 23.07.05, 15:20 Wróciłaś do poprzedniego nicku? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:29 z nia nie warto dyskutowac pod zadnym nickiem, ma klapki na oczach i widzi tylko jedno - inni maja pieniadze i decyduja sie jechac, zapewne w nadziei ze atak sie powtorzy i beda mieli co opowiadac sasiadom po powrocie, o ile wroca.. dla mnie takie ograniczenie jest wprost niepojete, a ona przezywa to tak bardzo, ze zmienia nicki i zaklada kolejny watek z rzedu o tym samym, zenujace.. o co ci chodzi dziewczyno? nie mowisz innym co maja robic? to po cholere tak to przezywasz, ze sa tacy co jada? po co ciagle trzymasz sie tego jak pijany plotu? i kto ci dal prawo do takiego oceniania innych, jak ty to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 15:34 Do wyrażania opinii każdy ma prawo. Ale tym co jadą to się nie podoba bo chcą być podnoszeni na duchu a tak jakaś Inka sieje im zamęt w głowie i uświadamia fakty, FAKTY A Z FAKTAMI SIĘ NIE DYSKUTUJE. A wy po cholerę zakładacie wątki i panikujecie - jechać, nie jechać, co robić? Jak jedziecie to jedźcie i bawcie się dobrze, będziecie mieli zabawę istnie BOMBOWĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:40 jakie FAKTY?!?!?! podaj chociaz jeden ze wszystkich watkow, ktore zalozylas! ja decyzje o wyjezdzie podjelam bardzo szybko, bez pomocy forum. ci co zalozyli watki z watpliwosciami, to sa rozne osoby, natomiast ty sama jedna zalozylas ich juz kilka i to mnie zastanawia. ja nie neguje twojego prawa do wypowiedzi, mnie tylko nie pasuje jej forma, bo mnie po prostu obraza. i skoncz juz z ta zabawa we wrozke, ktora w razie czego zablysnie ponownie na forum z "a nie mowilam?!" na to co sie stalo i co sie bedzie dziac, nie mamy zadnego wplywu i decyzje o wyjezdzie kazdy powinien podjac sam, a nie pod wplywem wypowiedzi rodem z twojej glowy Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 do Annie2003 23.07.05, 15:41 Annie2003, szkoda nerwów, do niektórych nic nie dociera (wiesz zasada "ja najmądrzejszy")... a poza tym wakacje się zaczęły i "niektorzy" mają więcej czasu, no a tu jeszcze weekend... Myślę Inko, że większość osób wyjeżdżających do Egiptu ma swój rozum i potrafi sama zadecydowac, o tym jak ma postapic... Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: do Annie2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:53 dzieki eb.. tak, zauwazylam, ze dyskusja w niektorych watkach zaczyna przypominac walke z wiatrakami. nie chce uchodzic za osobe, co zgrywa chojraka, ale naprawde zbyt dlugo czekalam na ten wyjazd, by teraz mialo sie wszystko zawalic, i pieniadze absolutnie nie maja tu nic do powiedzenia, wbrew temu co mysli Inka. poza tym, gdybym naprawde miala starannie unikac miejsc o podwyzszonym ryzyku, to musialabym sie wyprowadzic ze swojego miasta, bo tu na codzien jest wieksze ryzyko ataku bombowego niz mozliwosc kolejnego ataku w Sharmie. ale tego wlasnie Inka nie jest w stanie pojac, bo to wlasnie ona mysli tylko o pieniadzach, ukrywajac to pod rzekoma troska o nas szalencow jadacych do Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: do Annie2003 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 15:57 O pieniądzach to myślicie tylko wy bo byście umarli z rozpaczy gdybyście mieli je stracić. Co do wątków to założyłam na tym forum do tej pory JEDEN wątek, jak ktoś jest uważny i w miarę inteligentny może to sam sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: do Annie2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:03 Ineczko droga - juz ci udowadniam twoja inteligencje, daleko szukac nie trzeba, chociazby watek "ale jestescie pazerni".. tak wiem, pewnie ktos sie pod ciebie podszyl biedactwo. i gdzie te FAKTY o ktorych ponoc pisalas? i jakbys tez troszke dokladniej czytala, to bys wiedziala, ze daleka jestem od rozpaczy po stracie pieniedzy, bo odzyskac je moge w kazdej chwili. no, ale ty jednak chyba zaliczasz sie do tych inteligentnych inaczej. potrafisz tylko atakowac, a na konkretne pytania nie potrafisz udzielic odpowiedzi, nie potrafisz udowodnic ze masz racje tylko ciagle czepiasz sie jednego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: do Annie2003 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 16:07 Bo się nie zrozumiałyśmy - WĄTEK A POST TO JEDNAK RÓŻNICA. Wątek na tym forum stworzyłam jeden - ten, natomiast postów napisałam wiele, nie wiem ile, nie liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: do Annie2003 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 16:11 Właśnie przed chwilą wypowiadał się wybitny arabista, profesor i mówił o przyszłym załamaniu się turystyki w Egipcie i, że ludzie powinni zmienić miejsce swoich wakacji żeby nie być w niebezpieczeństwie i w każdej chwili myśleć o tym bo to żaden wypoczynek nie będzie. I przyznaję mu 100% rację. Terroryści zaatakowali dlatego żeby ludzie nie przyjeżdżali do Egiptu i myślę, że to niestety nie będzie ostatni atak a Wy jak jesteście takie chojraki to jedźcie. Zachwujecie się jakby tylko Egipt był na świecie a jest tyle jeszcze innych pieknych miejs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: do Annie2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:13 to ty dziecinko czegos tu nie rozumiesz, jak zwal tak zwal, sa przynajmniej 2 tematy ktore TY zalozylas, TY jestes ich autorka, mam podac o ktorej godzinie? celowo nie wspominalam o tematach w ktorych sie wypowiadalas, bo po co mam cie dobijac.. nie masz racji i nijak nie potrafisz bronic rzeczowo swojego niestey mylnego wyobrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: do Annie2003 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 16:15 Cóż to za bełkot. Tak, podaj o której godzinie. Czekam. Tak, nie mam racji, w Egipcie jest bezpiecznie. Ale z Was tępaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: do Annie2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:21 mowisz i masz: Ale jesteście pazerni! Autor: Gość: Inka IP: 62.233.195.* Data: 23.07.2005 12:51 -------------------------------------------------------------------------------- Wolicie ryzykować własne życie niż 2000 zł. Totalny debilizm i tak na marginesie, nie twierdze ze w Egipcie jest teraz bezpiecznie - jest dokladnie tak samo jak w kazdym innym miejscu. nie wiem, gdzie mieszkasz, ale jezeli czujesz sie tam 100% bezpieczna, to zazdroszcze. czekam na dalsze dowody twojej inteligencji, inteligencji ktorej odmawiasz nam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: do Annie2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 21:27 Inka a co Ty tak sie martwisz o nas? Chcesz kupic tansza wycieczke i nas zastraszyc czy cos innego Toba kieruje? A jesli to Twoja dobra wola to chyba obralas zla droge, bo wyzwiskami i wszelkiego typu epitetami na pewno nikogo nie przekonasz! Zastanow sie dziewczyna co piszesz bo szkoda wzroku forumowiczow zeby czytac te blyskotliwe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świśnięty Zyzio Re: do Annie2003 IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 16:06 Jak założyłaś jeden wątek ,to właśnie o jeden za dużo Siurbnięta Inko.Podejrzewam ,że jesteś tak zazdrosną suką ,że przyjemność sprawia ci(przez małe c - celowo)denerwowanie ludzi.Zapewne gdybyś miała te skromne 2000 to juz dawno bys w PRZECUDOWNYM EGIPCIE była.A tak to tylko palcem po mapie sobie pojedź.Albo jak będziesz pokorna to ci opowiem jak tam jest na lądzie i pod wodą (ach te cudowne rybki ,korale ).Żegnaj Skarbie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: do Annie2003 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 16:13 Żegnaj Świrnięty Zyziu. Tylko pamiętaj o jednym - ZABAWA W EGIPCIE MOŻE BYĆ NAPRAWDĘ BOMBOWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: do Annie2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:16 i co pewnie dumna jestes z tego bombowego zdania? powtarzasz sie jak zgrana plyta, wymysl juz moze cos nowego! a tak seri - popytaj wsrod znajomych o jakiegos dobrego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: do Annie2003 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 16:17 A ty popytaj o grabarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: do Annie2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:23 o, i poczucie humoru tez na przyzwoitym poziomie widze, gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: do Annie2003 23.07.05, 17:56 Annie-jakie to może mieć poczucie humoru-jak to to do dwóch nie potrafi zliczyć.....ale rozśmiesza do łez....za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: do Annie2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:58 jak kazdy Trol :)) a najsmieszniejsze jest to, ze sama z tego sobie nie zdaje sprawy, bo widzi tylko bomby lecace na nasze biedne glowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: do Annie2003 IP: 62.233.195.* 23.07.05, 19:24 Do łez to się będziesz śmiał psycholu jak zginie jakaś Twoja bliska osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakalia Re: Do Inki IP: *.nat.renicom.pl 23.07.05, 21:28 Opamiętaj się. Życzysz komuś nieszczęścia? Jeśli ktoś chce jechać - to pojedzie. To Jego decyzja i Twoje ostrzeżenia nie pomogą. A jeśli Twoje posty to prowokacja, to uważaj, bo w myśl przysłowia - Kto mieczem wojuje od miecza ginie - może los się odwróci od Ciebie i to w kraju. A tego mimo wszystko Ci nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Do Inki IP: 62.233.195.* 23.07.05, 21:46 Ja nikomu tu z forum śmierci nie życzę! Tylko apeluję o rozwagę i wyobraźnię, to jest Wasze życie. Czy ono nie jest dla Was cenne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakalia Re: Do Inki IP: *.nat.renicom.pl 23.07.05, 21:54 Oczywiście,że jest. Ale czy sądzisz, że pisząc w ten sposób kogoś przekonasz? Zobacz ile osób neguje nie Twoje zdanie na temat wyjazdu , ale formę w jakiej je wypowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac do Bakalii 23.07.05, 22:33 Nie rozumiem, jaki sens masz w prowadzeniu rozmowy z osobą, której jedynymi argumentami w dyskusji są wyzwiska typu "psychol", "kretyn", "idiota"?! Przecież to żałosne. Rozumiem, że forum jest miejscem wymiany poglądów A NIE INWEKTYW, dlatego osoby, które nie kulturalnie piszą powinny być ignorowane, a nie nawracane "na drogę cnoty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Do Inki IP: *.blich.krakow.pl 24.07.05, 09:17 Inko mnie zastanawia dlaczego tak bardzo chcesz przestraszyć ludzi jadących do Egiptu, że nawet ich obrażasz. Widzę tylko 2 powody. 1 - masz nadzieję, że ceny spadną i będzie cię stać na takie wakacje - (nie liczyłabym na wielki spadek cen) 2 - w Egipcie zginął jeden z twoich znajomych i niestety boisz się, że jego śmierć pójdzie na marne, bo ludzie nadal bedą tam jeżdzić, nie dadzą się zastraszyć ani ograniczyć swoich swobód (sory ale to też było do przewidzenia) Teraz pytanie, jesteś glupia i się nudzisz, pazerna, czy poprostu Arabka martwiąca się o dalszy rozwoj "świętej wojny"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Nie możecie przeboleć,że moglibyście stracić2 IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 23:22 ja moge przebolec utrate nawet i 10.000 zl ale twojej glupoty nie moge przebolec. czy do ciebie nie dociera fakt ze wszedzie jestesmy zagrozeni? kazde wyjscie wyjazd z domu to loteria. moga nas zabic za 10 zl, a i chalupe moga oczyscic doszczetnie ze wszystkiego, gdy tylko wyjdziemy z domu Odpowiedz Link Zgłoś