Gość: marek IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 11:42 lece z 2 letnim dzieckiem do ssh 28 w czwartek czy ktos leci z dzieckiem bo nie wiem co mam robic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cairo7 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 11:55 Hej Marek.Zaraz dostaniesz porcję jadu od Inki&Company.,a z normalnych-nikt Ci nic nie doradzi.Twoja decyzja.Poczytaj wczorajsze posty.....i udanego plażowania. Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 13:16 Ja też jadę z dzieckiem do Sharmu, nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 14:08 do jakiego hotelu jedziesz bo my do clubu faraana juz w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 14:11 do Prima Life Rehana, ale w środę z Eximu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 14:15 w takim razie udanych wakacji,trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 14:17 Będzie dobrze, nie ma się co martwić. Ja i tak nie włóczę się w nocy po mieście,bo moje dziecko musi byc obowiązkowo na wszystkich animacjach (jak ja tego nie lubię, o matko), tak więc wracamy grzecznie do hotelu około 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: z dzieckiem do ssh IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.05, 14:22 ja tez zamierzam jechac z mja 4 letnia corka, najwyzej bedziemy tylko na plazy i przy hotelu (dreams beach)-to niby z tych drozszych co niby polakow tam nie ma- mam nadzieje ze bedzie wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 14:48 Ja tez wczoraj słyszałam te wypowiedź w wiadomościach, to było dobre. Biedni Polacy w najgorszych hotelach. Ja najwyżej do naama Bay pojadę raz lub dwa, trudno będziemy siedzieć w hotelu. mam nadzieję, że nie będziemy się nudzić.Wszystko to kwestia towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: z dzieckiem do ssh IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.05, 15:11 dokladnie tak jak mowisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogd Re: z dzieckiem do ssh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:29 Mam podobny dylemat. Byłem w zasadzie zdecydowany na wylot - środa 27.07. Przeczytałem jednak nową informację na stronach MSZ sugerującą, inaczej niż poprzednio, ograniczenie wyjazdów. Poza tym w internecie podają, że włoskie biura wycofują swoich turystów. Diabli wiedzą co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:32 Jechac i się nie zastanawiać. Bez przesady, w Polsce może być podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogd Re: z dzieckiem do ssh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:49 Do: betka37 Strony rzeczywiście są ciekawe. Dzięki. Lżej się robi po ich obejrzeniu. Dobrze słyszeć zdecydowane głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:57 Dlatego dałam te strony z virtual tours, mam dość oglądania wiadomości. Ja najchetniej wsiadłabym już do samolotu i poleciała Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:32 Podam Ci dwie fajne strony, moze Ci sie przydadzą. ja już nie moge się doczekać srody, dłuży mi się czas do wyjazdu tour.red-sea.com/ www.goredsea.com/EN_galleries-video-gallery1.aspx Jeśli nurkujecie, to warto je mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 15:55 tez jade w czwartek z 2 letnim dzieckiem i martwie sie jak to bedzie ale chyba jednak polece .jezeli msz twierdzi ze jest niebezpiecznie to niech to ogłoszą i każą biurom podróży zwracać pieniądze to polecimy do innych krajów. nie każdego stac na to żeby opłacić teraz następny wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:59 Mnie nie stać na to, zeby teraz kupować coś innego. Zapewnienie dziecku wakacji w tym kraju kosztuje tyle, że chyba poszukam jakiegoś drzewa, na którym rosną pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 16:08 mnie tez nie stać.dlatego chyba polece za trzy dni ale cały czas myśle co to bedzie jade do egiptu juz drugi raz pierwszym razem akurat zaczeła sie wojna w iraku ale tam było spokojnie zobaczymy co teraz chyba mam pecha Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 16:39 Znalazłam jeszcze taką stronę z recenzjami hoteli + zdjęcia www.recenzie-hotelov.sk/showpage.php?name=eses może to poprawi ci humor. Ja robie co mogę, zeby się nie martwić. Dodatkowym kłopotem dla mnie jest to, że jade do nowego hotelu i jest o nim mało informacji, ale dla chcącego nic trudngeo, znalazłam już masę zdjęć i jestem zadowolona z wyboru. Aż dziwne, ze exim zamieścił tak słabe zdjęcia w katalogu. Podobno przy moim hotelu jest super rafa. Ludzie tam specjalnie jeżdżą, żeby ją zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 16:42 Aniu, masz super plażę przy swoim hotelu, zobacz na tej stronie z recenzjami, którą podałam gdzieś na dole. Zazdroszczę, fajnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: jeszcze jedna ciekawa strona IP: 194.106.193.* 24.07.05, 17:52 ja też jadę niedługo bo już 17 sierpnia z 2 dziecii mężem, mam troszkę obaw.Czy ma ktoś może jakieś info na temat hotelu radisson sas. Z góry dziękuję.Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: jeszcze jedna ciekawa strona IP: *.pronet.lublin.pl 24.07.05, 21:14 My wylatujemy z dwójką dzieci(?) 10 do Radison Sass. Przed chwilą dostałem sms od kolegi który jest tam teraz. Pisze o podwojonych środkach bezpieczeństwa, nasz hotel leży ponoć daleko od centrum. oni zostają, ponoć życie wraca do normy. Do zobaczenia (???) w Radison Sass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka do leszka IP: 194.106.193.* 24.07.05, 21:35 W jakim wieku masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś