Dodaj do ulubionych

z dzieckiem do ssh

IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 11:42
lece z 2 letnim dzieckiem do ssh 28 w czwartek czy ktos leci z dzieckiem bo
nie wiem co mam robic
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 11:55
      Hej Marek.Zaraz dostaniesz porcję jadu od Inki&Company.,a z normalnych-nikt Ci
      nic nie doradzi.Twoja decyzja.Poczytaj wczorajsze posty.....i udanego
      plażowania.
    • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 13:16
      Ja też jadę z dzieckiem do Sharmu, nie martw się.
      • Gość: marek Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 14:08
        do jakiego hotelu jedziesz bo my do clubu faraana juz w czwartek
        • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 14:11
          do Prima Life Rehana, ale w środę z Eximu
          • Gość: marek Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 14:15
            w takim razie udanych wakacji,trzymajcie sie
            • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 14:17
              Będzie dobrze, nie ma się co martwić. Ja i tak nie włóczę się w nocy po
              mieście,bo moje dziecko musi byc obowiązkowo na wszystkich animacjach (jak ja
              tego nie lubię, o matko), tak więc wracamy grzecznie do hotelu około 24
    • Gość: anka Re: z dzieckiem do ssh IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.05, 14:22
      ja tez zamierzam jechac z mja 4 letnia corka, najwyzej bedziemy tylko na plazy
      i przy hotelu (dreams beach)-to niby z tych drozszych co niby polakow tam nie
      ma- mam nadzieje ze bedzie wszystko ok
      • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 14:48
        Ja tez wczoraj słyszałam te wypowiedź w wiadomościach, to było dobre. Biedni
        Polacy w najgorszych hotelach.
        Ja najwyżej do naama Bay pojadę raz lub dwa, trudno będziemy siedzieć w hotelu.
        mam nadzieję, że nie będziemy się nudzić.Wszystko to kwestia towarzystwa.
        • Gość: anka Re: z dzieckiem do ssh IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.05, 15:11
          dokladnie tak jak mowisz!
          • Gość: Bogd Re: z dzieckiem do ssh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:29
            Mam podobny dylemat. Byłem w zasadzie zdecydowany na wylot - środa 27.07.
            Przeczytałem jednak nową informację na stronach MSZ sugerującą, inaczej niż
            poprzednio, ograniczenie wyjazdów. Poza tym w internecie podają, że włoskie
            biura wycofują swoich turystów. Diabli wiedzą co robić?
            • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:32
              Jechac i się nie zastanawiać. Bez przesady, w Polsce może być podobnie.
              • Gość: Bogd Re: z dzieckiem do ssh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:49
                Do: betka37
                Strony rzeczywiście są ciekawe. Dzięki. Lżej się robi po ich obejrzeniu. Dobrze
                słyszeć zdecydowane głosy.
                • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:57
                  Dlatego dałam te strony z virtual tours, mam dość oglądania wiadomości. Ja
                  najchetniej wsiadłabym już do samolotu i poleciała
          • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:32
            Podam Ci dwie fajne strony, moze Ci sie przydadzą. ja już nie moge się doczekać
            srody, dłuży mi się czas do wyjazdu
            tour.red-sea.com/
            www.goredsea.com/EN_galleries-video-gallery1.aspx
            Jeśli nurkujecie, to warto je mieć
            • Gość: agata Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 15:55
              tez jade w czwartek z 2 letnim dzieckiem i martwie sie jak to bedzie ale chyba
              jednak polece .jezeli msz twierdzi ze jest niebezpiecznie to niech to ogłoszą
              i każą biurom podróży zwracać pieniądze to polecimy do innych krajów. nie
              każdego stac na to żeby opłacić teraz następny wyjazd.
              • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 15:59
                Mnie nie stać na to, zeby teraz kupować coś innego. Zapewnienie dziecku wakacji
                w tym kraju kosztuje tyle, że chyba poszukam jakiegoś drzewa, na którym rosną
                pieniądze.
                • Gość: agata Re: z dzieckiem do ssh IP: *.man.rsk.pl 24.07.05, 16:08
                  mnie tez nie stać.dlatego chyba polece za trzy dni ale cały czas myśle co to
                  bedzie jade do egiptu juz drugi raz pierwszym razem akurat zaczeła sie wojna w
                  iraku ale tam było spokojnie zobaczymy co teraz chyba mam pecha
                  • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 16:39
                    Znalazłam jeszcze taką stronę z recenzjami hoteli + zdjęcia
                    www.recenzie-hotelov.sk/showpage.php?name=eses
                    może to poprawi ci humor. Ja robie co mogę, zeby się nie martwić. Dodatkowym
                    kłopotem dla mnie jest to, że jade do nowego hotelu i jest o nim mało
                    informacji, ale dla chcącego nic trudngeo, znalazłam już masę zdjęć i jestem
                    zadowolona z wyboru. Aż dziwne, ze exim zamieścił tak słabe zdjęcia w katalogu.
                    Podobno przy moim hotelu jest super rafa. Ludzie tam specjalnie jeżdżą, żeby ją
                    zobaczyć.
      • betka37 Re: z dzieckiem do ssh 24.07.05, 16:42
        Aniu, masz super plażę przy swoim hotelu, zobacz na tej stronie z recenzjami,
        którą podałam gdzieś na dole. Zazdroszczę, fajnie to wygląda.
    • betka37 jeszcze jedna ciekawa strona 24.07.05, 16:06
      www.sharmelsheikh.com/
      • Gość: agnieszka Re: jeszcze jedna ciekawa strona IP: 194.106.193.* 24.07.05, 17:52
        ja też jadę niedługo bo już 17 sierpnia z 2 dziecii mężem, mam troszkę obaw.Czy
        ma ktoś może jakieś info na temat hotelu radisson sas.
        Z góry dziękuję.Agnieszka
        • Gość: leszek Re: jeszcze jedna ciekawa strona IP: *.pronet.lublin.pl 24.07.05, 21:14
          My wylatujemy z dwójką dzieci(?) 10 do Radison Sass. Przed chwilą dostałem sms
          od kolegi który jest tam teraz. Pisze o podwojonych środkach bezpieczeństwa,
          nasz hotel leży ponoć daleko od centrum. oni zostają, ponoć życie wraca do
          normy.
          Do zobaczenia (???) w Radison Sass
          • Gość: agnieszka do leszka IP: 194.106.193.* 24.07.05, 21:35
            W jakim wieku masz dzieci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka