Dodaj do ulubionych

Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum?

30.07.05, 17:18
Rozumiem, że podstawowym celem dla pewnych piszących tutaj osób jest
sprowadzenie tego forum do roli SZAMBA. Niektórzy robią tak, jak Dżasty
(dawniej podpisujący się nickiem zaczynającym sie na literę "T") dla żartu,
inni dlatego, że poprostu nienawidzą Egiptu, czy też osób, które chciałyby
tam pojechać jak Inka.

Rozumiem, że ich zwichrowane powody takiego postępowania są niezrozumiałe dla
większości, ale cóż począć. Zawsze i wszędzie trafiają się oszołomy.

ALE DO DIABŁA, WYJAŚNIJCIE MI CZEMU WY FORUMOWICZE TAK GREMIALNIE
UCZESTNICZYCIE W TYM GNOJENIU TEGO FORUM w kółko dając się prowokować tym
osobnikom, jak i innym, którzy tu byli, a pewnie i przyjdą następni.
Czy Wy jesteście tak samo zwichrowani, że jeśli ktoś Was wyzywa od debili,
starych raszpl i czego tam jeszcze, to musicie się zniżać do tego by
zaakcentować, ze do Was to trafiło, więc odpowiecie?

Zobaczcie jaki syf wprowadzacie NA RÓWNI Z TYMI OSOBNIKAMI?!
Przecież co chwilkę wypisujecie te durne frazesy "nie karmić Trolli", a zaraz
i tak ich dokarmiacie. Gdzie tu konsekwencja?
Czy Inka lub Dżasty mieliby taką frajdę, gdyby nikt nie odpowiedział na ich
obelgi czy kpiny? Przecież samemu ze sobą dyskutować to już nie to samo!

Kto tu jest większym oszołomem? Ten co Was nazywa debilami, czy Wy, którzy
uparcie dyskutujecie z takim osobnikiem? Bo on ma cel, zniszczyć to forum
jako kopalnie informacji!

A jaki jest Wasz cel?
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Do Annie 2003 Tytusa i"szlag mnie trafia" 30.07.05, 17:24
      Aniu napisałaś, że żałujesz, ze założyłaś ten ostatni swój wątek i
      napisałaś "moze sie zagolopowalam, przepraszam. ale
      inteligentni i madrzy ludzie pomina ten watek milczeniem, nie zalezy mi by ktos
      odpisal" i co z tego, jeśli kilka postów dalej sama podbijasz adrenalinkę i
      dalej bawisz się w ping-ponga z Inką?!

Tytus i kolega o nicku "szlag mnie trafia" również pięknie ślicznie nawołują by
      nie dawać pożywki oszołomom, a właśnie obydwaj w najlepsze bawią się na tym
      forum w jego nurzanie w błocie.

Powiedzcie mi, czy w życiu najważniejsze jest by mieć prawo głosu jako ostatni?
      A "niech sobie psy szczekają, a karawana niech toczy się dalej" czy w życiu gdy
      Was pies obszczeka to deż z nim dyskutujecie?
      • Gość: annie2003 Re: Do Annie 2003 Tytusa i"szlag mnie trafia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:31
        pc - sorki jesli Cie urazilam, ale z calym szacunkiem, jakim Cie darze za
        wiedze o Egipcie - staram sie ignorowac pewne osoby, ale czasem nie da rady. i
        o ile na poczatku te osoby mnie wkurzaly, tak teraz mnie bawia i takie
        przerzucanie sie pileczka jeszcze bardziej te osoby obnaza.. obawiam sie takze
        ze i ten watek Twojego autorstwa, moze wywolac burze w szklance wody. i jeszcze
        raz powtarzam - z calym szacunkiem ale jesli nie odpowiadaja Ci te watki, to
        nie zagladaj, nie reaguj (cxasem i Tobie puszczaly nerwy). swiata sam nie
        zmienisz, Wisly kijkiem nie zawrocisz. to forum bedzie takie, jakie beda tu
        osoby w danym momencie. jak chcesz ich zmusic, by pisali inaczej? ale spoko,
        tak jak minela fala identycznych watkow po zamachach, tak i mina watki
        oszolomow. a ze swoj zalozylam - nie zaluje, pomogl mi odreagowac. a ze Inka
        nawet i do tego musiala sie przyczpic, to juz trudno, czekajmy tylko do jej
        wyjazdu na Sycylie..:))
    • abirka Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? 30.07.05, 17:28
      PC, popieram w całej rozciągłości. Myslałam, że tylko ja to tak odbieram. Ale
      wjąłeś mi z ust ten komentarz
      • pc_maniac Do annie2003 30.07.05, 17:37
        Pomyśl jak odbierają to osoby, które trafią tu pierwszy raz?!
        A jeśli ktoś ma zamiar i w tym wątku babrać się w słowne potyczki, to
        informuję, że to ja na pewno w nich nie mam zamiaru uczestniczyć.

A teraz pewne osoby mogą mnie opluwać do woli (i tak nie odpowiem na zaczepki).
        I Wam radzę zrobić to samo.
    • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 30.07.05, 17:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Jowitta Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 18:26
        Zgadzam się z Inką. Pc_maniaku, pokazałeś , ile jesteś wart. Znikam stąd, gdyż
        po ogólnym ataku na Inkę i brak szacunku dla odrębnego myślenia, zero
        tolerancji i Twoich ochów i achów w sytuacji realnego niebezpieczeństwa w
        Egipcie... ech, szkoda mych słów.
        • cairo7 Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? 30.07.05, 21:10
          Hej WSJEM!My tu nie ze służb specjalnych!!!!<które i tak wróżą z fusów>!!!Ja do
          niczego ,nikogo nie namawiam!tym bardziej nie zmuszam!!!odpowiadam na pytania-
          na które znam odpowiedż!!!I faktycznie nie chce uczestniczyć w tej durnej
          polemice....<moze prowokacja?> czasem nie wytrzymam i dam od siebie coś
          głupiego na wesoło,ale po prostu muszę....chyba.I całym sobą służę
          ludkom,którzy wiedzĄ CO CHCĄ się dowiedzieć....i proszę niech tak zostanie
      • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 30.07.05, 21:25
    • Gość: Inka Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: 62.233.195.* 30.07.05, 21:46
      "ALE DO DIABŁA, WYJAŚNIJCIE MI CZEMU WY FORUMOWICZE TAK GREMIALNIE
      UCZESTNICZYCIE W TYM GNOJENIU TEGO FORUM..." - No właśnie odpowiedz sobie
      maniak sam po co założyłes ten debilny wątek? Pokazałeś, że sam robisz
      śmietnik. Chyba tylko po to żeby trochę porządzić.
      • cairo7 [...] 30.07.05, 22:00
      • Gość: anka Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:53
        a Ty znowu tutaj...Boze!
    • Gość: szlag mnie trafi Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:00
      Do Pc.
      Żal mi jedynie Ciebie.No może nie tylko bo i inni "porządni" zostali obrzuceni
      blotem przez "osóbkę" nie wiedzącą co to jest powiew pustyni i wspaniale
      zabytki Egiptu.
      Tyle wniosleś do tego Forum,a takie osobniki w chamski sposób podwazają Twoje
      dokonania.
      Paranoja
      Aż mnie szlag trafia
    • Gość: szlag mnie trafi Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:20
      I Ty piszesz cos o kulturze ?!!
      Czy pc kiedyś użyl słów: suka,debil,spadaj.
      Ty prostaczko próbujesz cos mówic o kulturze.Słoma wychodzi ci z butów.
      Widac tak sie odzywa na biednych polubelskich wioskach.
      • cairo7 Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? 30.07.05, 22:58
        Halloooooo ja z Lublina!!!!I byłem grzeczny!!!A tu taka jazda!Idę po sznur!
        • Gość: szlag mnie trafia Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:54
          Cairo,jak jesteś faktycznie z Lublina,to moge Tobie podać pełne namiary
          (adres,telefon,e-mail) 25letniej Pani mgr,absolwentki Politechniki Lubelskiej
          (chyba dobrze o tej uczelni nie świadczy,niestety) o nicku INKA.Też jest z
          Lublina.
          Umów się z nią na kawę,bo do tej pory zaden facet po jednej kawie nie miał
          ochoty na nic.
          • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 01.08.05, 13:31
      • Gość: Inka Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: 62.233.195.* 30.07.05, 23:07
        Ja piszę coś o kulturze? Ja mówię wprost to co myślę i wiem, że czasem tak
        trzeba żeby coś do kogoś dotarło czy coś komuś uzmysłowić. Czytaj uważnie i ze
        zrozumieniem. maniak wyzywa ludzi od oszołomów i schizofreników więc on też
        niech nie mówi nic o kulturze, tylko najpierw spojrzy na siebie.
        • cairo7 Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? 30.07.05, 23:23
          Inka-przestaję ci dokuczać....a ty przestań pisać, nie na temat Egiptu.
          • Gość: PC Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 09:27
            A teraz drogie dzieci, oddajcie klawiatury rodzicą i idźcie spać.

Drodz rodzice, jak już odzyskaliście klawiatury, to ich pilnujcie, gdyż
            większość osób tu zaglądających szuka odpowiedzi na BARDZO WAŻNE dla nich
            pytania (nie zawsze jedzie się pierwszy raz do EGIPTU), a nie podziwiać 4-ro
            latków walączych na słowa - zapewnie pasjonująca walka, ale nie tego
            szukamy !!!!
            • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 31.07.05, 11:15
              • Gość: Tytus Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 14:03
                Z racji zawodu wiesz co to znaczy Troll. Przeczytaj swój post, i całą resztę.
                Jaim prawem oskarżasz mnie o coś co sam robisz? Kim Ty k..a jestes? Prosiłem
                Cie o odpowiedź odnośnie południa Egiptu- na ten temat nie chciało Ci się
                napisac, ale na ten tutaj- jak najbardziej. Nie musisz mnie lubić ,ale jeśli
                już porządkujesz to forum- Twoja odpowiedź mogła by pomóc również innym, jeśli
                już moja osoba przepełnia Cię taką odrazą ,że nie chciało Ci się zniżać do
                odpowiedzi na moje pytanie.
                • Gość: szlag mnie trafi Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 14:41
                  Do kogo pijesz?
                  Do mnie?.
                  Bo ja tylko do mojej głupiutkiej Ineczki.
    • Gość: faraon Re: Jak długo jeszcze będziecie gnoić to forum? IP: *.aster.pl 01.08.05, 09:17
      mówiłem ci maniaku żebyś się walił i nie pisał już głupot na forum
      • Gość: Dzasty masz baka w glowie pc_maniac IP: *.aster.pl 01.08.05, 12:31
        co potwierdza samo to ze zalozyles ten watek ty dziewczynko.
        Odrazu widac ze nigdy nie byles w Egipcie bo walisz tutaj haslami z jakiegos
        przewodnika Pascala.
    • Gość: anka do PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:59
      zdecydowanie Cie popieram...
      to co nalezy zrobic nie reagowac zupelnie na takie "osobowosci" jak Inka itd..i
      nie wzburzac do niczego prowadzacej"wymiany"zdan..ludzie ktorzy tu zagladaja
      oczekuja tak jak wspomniales konkretow,a tak widza tylko jakies kwasne kawalki
      osob ktore nie maja zielonego pojecia o Egipcie.
      Pc ...nie ma innego sposobu jak olanie i niereagowanie.
      Nie dajmy sie zwariowac-szczegolnie Ci ktorzy udzielaja sie tu w konkretnej
      sprawie a nie w dyrdymalach jak Pani I.
      Pozdr.
      • Gość: radiozet Re: do PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:40
        podnoszę...
      • Gość: PC Re: do PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:50
        Dorwać klawiaturę i pokazać jakim jest się bohaterem, bo nikt mnie nie widzi.
        Czuje się wtedy władzę, ale zapomina się, że władza imponuje tylko małym
        ludziom.

Proponuję szukania informacji na zagranicznych forach, tam ludzie dojrzeli do
        tego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka