kkaminska 31.08.05, 17:05 Hejka ! Wreszcie sie stalo i tu zamieszkalam.Nadbagazu mialam wiecej niz bagazu podstawowego hehe ale dalam rade. Pozdrawiam wszystkich i oczywiscie sluze pomoca gdyby cos :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stiwi Re: Moje hurghada ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:27 1. Czemu Hurghada, a nie Sharm? 2. Wynajmujesz mieszkanie rozumiem? Ile płacisz i jakie są przykładowe ceny wynajmu/kupna za metr? Może są jakieś strony internetowe na których sprzedają nieruchomości w Egipcie? Znam tylko taką co w El Gounie sprzedaje. 3. Jak z pracą, na jaką pracę jest tam zapotrzebowanie i jakie wynagrodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
orbit_tours2002 Re: Moje hurghada ;) 31.08.05, 18:20 Nieruchomosci w Egipcie: zobacz www.palmbeachpiaza.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Moje hurghada ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:54 Zdjęcia piekne ja też kocham to miasto .Kiedyś tam ponownie pojadę.W zeszłym roku spedziłam jedne z ciekawszych wakacji . Strona jest super - obejrzałam wszystkie zdjęcia z SEE GULL tez - własnie tam mieszkałam na wakacjach- hotel bardzo ładny.A te widiki........ pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hurghadapraca Re: Moje hurghada ;) 01.09.05, 14:54 Jesli jestes zainteresowany mieszkaniami w Hurghadzie, czekamy na maila, chetnie sluzymy rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Moje hurghada ;) IP: *.dami.pl 04.09.05, 12:45 jestem zainteresowana mieszkaniami w Hurghadzie,mój mail Komarno11@interia.pl proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Moje hurghada ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:17 Extra stronka i nawet fajna muzyka ;) przypomina sie egipt :D Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: Moje hurghada ;) 01.09.05, 21:35 Super fotki ! Juz bym chciala tam wrocic :) Napisalam do ciebie maila na poczte gazety. Odpisz jesli mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: Moje hurghada ;) 02.09.05, 16:38 Witam Mam ograniczony dostep do tamtego konta. Jesli mozesz wyslij mi maila na scorpio@w-s.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moly Re: Moje hurghada ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:36 hey :) dlaczego nie mogę zobaczyć żadnej fotki ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moly Re: Moje hurghada ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:57 widzialm :)))) stronka, super.. Fantstyczne, zdjęcia, muzyka.. no i powróciła wspomnienia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meriam Re: Moje hurghada ;) 04.09.05, 08:09 A co zazdrosna jesteś? chyba tak, bo nie sądzę, że ton twojej wypowiedzi świadczył o opiekuńczości. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2203 Re: Moje hurghada ;) 04.09.05, 11:38 Czesc Klaudia! Życzę spełnienia marzeń o Egipcie... Sama myślę nad mieszkaniem TAM już trzeci rok... Może kiedyś się zdecyduję... Wysłałam Ci @. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
monika2203 Re: Moje hurghada ;) 04.09.05, 15:03 Tylko pogratulować wszechwiedzy...! PS. Nie widziałaś nigdy białego, który spotyka się z dwiema kobietami naraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: Moje hurghada ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:59 nick mowi sam za siebie.. jaka jest roznica miedzy bialym a Arabem? jeden i drugi moze okazac sie skur.. synem, niezaleznie od kolorytu, nacji i pochodzenia.. proponuje moze zainteresowac sie troche dana osoba a dopiero potem pozwalac sobie na takie zenujace wypowiedzi, moze facet to nie jedyny powod wyjazdu? sama mysle o wyjezdzie ale bynajmniej nie z powodu faceta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej no Re: Moje hurghada ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:06 spójż tylko na tą laskę ze zdjeć naiwnosc ma w oczach a później rutkowski musi szukac takich jak ona! Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: Moje hurghada ;) 29.09.05, 00:04 A ja wbrew wszystkim wszechwiedzacym i innym wrednym istotom mam sie dobrze i jestem szczeliwa.Bo tu nie mozna inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackagnes Re: Moje hurghada ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:28 I tak trzymać!!! Zasiewaj częściej optimizm w tej szarej Bolandzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: Moje hurghada ;) 29.09.05, 23:41 Oj przydaloby sie zasiac. Moze wtedy mniej zawisci i innych glupich zachowan by sie ogladalo ;) Pozdrowionka z krainy Sfinksa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Moje hurghada ;) 04.09.05, 20:10 Do zobaczenia za pare dni wiadomo gdzie ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika2203 Re: Moje hurghada ;) 04.09.05, 22:04 Klaudia.... Trzymaj się Kobieto! ...i ciesz się rajem;) Za miesiąc pogadamy......... w naszym raju:) Dzięki za @. Monika Odpowiedz Link Zgłoś