Dodaj do ulubionych

ROMA+TRIADA

23.09.05, 22:48
jeżeli wybieracie sie do Hurghardy z zamiarem pozwiedzania kraju z lokalnymi biurami podróży to omijajcie hotel ROMA i BP TRIADA.
Z niezrozumiałych dla mnie powodów TRIADA ma układ z hotelem ROMA aby ten nie wydawał prowiantów gościom udającym się na wycieczki z innymi biurami !!!!!
poza tym hotel jest OK
Obserwuj wątek
    • Gość: annie2003 Re: ROMA+TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:50
      to zloz reklamacje z zadaniem zwrotu pieniedzy! gdy jechalam na wycieczke z
      biurem lokalnym, rezydentka powiedziala, ze ona nie moze mi zamowic breakfast
      boxu i nie potrafila wybrnac z sytuacji. poszlam do recepcji i sama zamowilam,
      nie bylo zadnych problemow. masz prawo zadac zwrotu pieniedzy za posilki, za
      ktore z gory zaplacilas a nie dostalas, nie wazne z jakiego powodu nie bylas na
      posilku w hotelu - wycieczka czy taki kaprys. i biuro i hotel dostaly za to
      kase od Ciebie. nie mozna dawac sie rolowac.
    • Gość: paula Re: ROMA+TRIADA IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 24.09.05, 13:27
      dziwne...ja byłam w Romie z Triadą w sierpniu tego roku i nie bylo żadnego
      problemu z brekfast boxami, oczywiscie zamówiłam je sama w recepcji..Inni z
      tego co wiem robili tak samo i tez nie mieli problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka