Gość: casat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:43 wróciłem wczoraj z el farany; odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalloway Re: el farana IP: *.chello.pl 29.09.05, 20:26 czy skończył sie już remont? czy czynne są wszystkie bary? Odpowiedz Link Zgłoś
olka9911 Re: el farana 29.09.05, 21:51 Cześć.Jadę 18 pażdziernika do el faraany. Napisz jak tam teraz jest. Przyda się kilka informacji i wskazówek.Jak z wizą - 25$ czy 15$.No i wogóle wrażenia.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casat Re: el farana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:51 Wiza- nie wykupowaliśmy wizy,gdyż nie mieliśmy zamiaru opuszczać Szarmu. Y tzu wniosku wizowego wpisałem sinay only i to było bez opłaty. Hotel ok choć remonty jeszcze potrwają długo ale nie przeszkadza to w normalnym funkcjonowaniu hotelu. Generalnie hotel bez zastrzeżeń.Nam nie odpowiadały godziny posiłków, gdyż kolacja/bardzo obfita/ rozpoczynała się o godz 20 a to jest troche późno Odpowiedz Link Zgłoś
olka9911 Re: el farana 30.09.05, 14:27 Cześć.Dzięki za info.A jak przekąski czyli snack.Nie wystarcza do obiado- kolacji?Co mieli do zaoferowania do przekąszenia w południe?Animacje głośne-czy da się wytrzymać? Fajnie jest pobawić się wieczorem-są dyskoteki i fajna atmosfera?Pozdrowionka.Olka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casat Re: el farana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:46 Cześć! Do przekąsek można się przyzwyczaić; podają małe hamburgery.ich hot- dogi.bułki, małe pizze, toasty,kanapki,rogaliki - idzie wytrzymać choć warto zaopatrzyć się w prowiant przy śniadaniu. Dyskoteka jest fajna, ale tańczących to widziałem tylko animatorów-dyskoteka zaczyna się o 24 Odpowiedz Link Zgłoś
olka9911 Re: el farana 30.09.05, 15:57 No to my będziemy pierwsi z tańczących.A co tam,odłogiem leżeć nie będziemy! Musieliście przedłużać dobę do wyjazdu na lotnisko?Jeżeli tak to jak i za ile? I czy jest towarzystwo z Poland? Pozdrowionka i dzięki.Olka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casat Re: el farana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:02 Pokoje trzeba opuścić do 12 a wyjazd na lotnisko jest o 15 więc nie ma potrzeby przedłużania pobytu. Paski all ważne są do końca/ale na lotnisku już nie działały/. A co do dyskoteki to po całym dniu gorączki i pływania o 23 oczy same się zamykały Odpowiedz Link Zgłoś
olka9911 Re: el farana 30.09.05, 17:17 No my niestety wyjeżdżamy w nocy także przedłużenie doby będzie konieczne.Nic- damy radę.Czy jest towarzystwo z Poland do drinkusiów? Pozdr.Olka Odpowiedz Link Zgłoś
plszwedek Re: el farana 30.09.05, 22:59 jak widzisz pobyt w tym hotelu z 1,5 rocznym dzieckiem?? czy woda w basenie podgrzewana, czy są krzesełka dla dzieci..itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Jakoś nie widzę, byś cokolwiek napisała o hotelu.. IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 01.10.05, 02:57 Jakoś nie widzę, byś cokolwiek napisała o hotelu na forum HOTELE, które po to właśnie powstało by nie dyskutować tutaj o hotelach. Chyba, że mam problemy z oczami?! Odpowiedz Link Zgłoś