IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:43
wróciłem wczoraj z el farany; odpowiem na pytania
Obserwuj wątek
    • Gość: dalloway Re: el farana IP: *.chello.pl 29.09.05, 20:26
      czy skończył sie już remont? czy czynne są wszystkie bary?
      • olka9911 Re: el farana 29.09.05, 21:51
        Cześć.Jadę 18 pażdziernika do el faraany. Napisz jak tam teraz jest. Przyda się
        kilka informacji i wskazówek.Jak z wizą - 25$ czy 15$.No i wogóle
        wrażenia.Pozdrówka.
        • Gość: casat Re: el farana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:51
          Wiza- nie wykupowaliśmy wizy,gdyż nie mieliśmy zamiaru opuszczać Szarmu. Y tzu
          wniosku wizowego wpisałem sinay only i to było bez opłaty.
          Hotel ok choć remonty jeszcze potrwają długo ale nie przeszkadza to w normalnym
          funkcjonowaniu hotelu. Generalnie hotel bez zastrzeżeń.Nam nie odpowiadały
          godziny posiłków, gdyż kolacja/bardzo obfita/ rozpoczynała się o godz 20 a to
          jest troche późno
          • olka9911 Re: el farana 30.09.05, 14:27
            Cześć.Dzięki za info.A jak przekąski czyli snack.Nie wystarcza do obiado-
            kolacji?Co mieli do zaoferowania do przekąszenia w południe?Animacje głośne-czy
            da się wytrzymać? Fajnie jest pobawić się wieczorem-są dyskoteki i fajna
            atmosfera?Pozdrowionka.Olka
            • Gość: casat Re: el farana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:46
              Cześć! Do przekąsek można się przyzwyczaić; podają małe hamburgery.ich hot-
              dogi.bułki, małe pizze, toasty,kanapki,rogaliki - idzie wytrzymać choć warto
              zaopatrzyć się w prowiant przy śniadaniu.
              Dyskoteka jest fajna, ale tańczących to widziałem tylko animatorów-dyskoteka
              zaczyna się o 24
              • olka9911 Re: el farana 30.09.05, 15:57
                No to my będziemy pierwsi z tańczących.A co tam,odłogiem leżeć nie będziemy!
                Musieliście przedłużać dobę do wyjazdu na lotnisko?Jeżeli tak to jak i za ile?
                I czy jest towarzystwo z Poland? Pozdrowionka i dzięki.Olka
                • Gość: casat Re: el farana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:02
                  Pokoje trzeba opuścić do 12 a wyjazd na lotnisko jest o 15 więc nie ma potrzeby
                  przedłużania pobytu. Paski all ważne są do końca/ale na lotnisku już nie
                  działały/.
                  A co do dyskoteki to po całym dniu gorączki i pływania o 23 oczy same się
                  zamykały
                  • olka9911 Re: el farana 30.09.05, 17:17
                    No my niestety wyjeżdżamy w nocy także przedłużenie doby będzie konieczne.Nic-
                    damy radę.Czy jest towarzystwo z Poland do drinkusiów? Pozdr.Olka
    • plszwedek Re: el farana 30.09.05, 22:59
      jak widzisz pobyt w tym hotelu z 1,5 rocznym dzieckiem??
      czy woda w basenie podgrzewana, czy są krzesełka dla dzieci..itd
    • Gość: Ja Jakoś nie widzę, byś cokolwiek napisała o hotelu.. IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 01.10.05, 02:57
      Jakoś nie widzę, byś cokolwiek napisała o hotelu na forum HOTELE, które po to
      właśnie powstało by nie dyskutować tutaj o hotelach.
      Chyba, że mam problemy z oczami?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka