Gość: marta IP: 62.241.150.* 30.09.05, 21:56 czy ktos moze mi podac numer komorki rezydenta w hurghadzie z ecco holiday, musze potwierdzic lot do warszawy w poniedzialek,dziekuje marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgośka Re: bardzo wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 08:33 Sprawdź dokładnie informacje wywieszone na tablicy ogłoszeń w Twoim hotelu - z pewnością numer telefonu rezydenta tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: bardzo wazne IP: 62.241.150.* 01.10.05, 12:19 dziekuje!!!bardzo madra odpowiedz, jak moglam o tym nie pomyslec!;) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: bardzo wazne 01.10.05, 13:17 Jeśli byłaś na spotkaniu informacyjnym z rezydentem w dniu ,kiedy przyjechałaś, z pewnością poinformował o tym, jaki jest jego/jej numer telefonu. Jeśli nie podał go sam, na pewno powiedział, gdzie znajduje się tablica z ogłoszeniami biura, a na niej zawsze jest numer do rezydenta. O czas wylotu się nie martw, wylatujesz w poniedziałek, a rezydent ma obowiązek poinformowania o godzinie wylotu najpóźniej na dobę przed wylotem, więc dopiero jutro. Informacja pojawi się NA PEWNO na tablicy, byc może, jeśli miałaby nastąpić zmiana, zadzwoni do Ciebie do pokoju również ktoś z recepcji lub sam rezydent. Ja wielokrotnie dostawałam np karteczkę pod drzwi. Nie martw się, na pewno Was tam nie zostawią ! :)Ciesz się ostatnimi promieniami słońca, bo tu już niestety jesień... pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: bardzo wazne 01.10.05, 13:18 Aha, zapytaj jeszcze w recepcji, jestem przekonana, że na 100% mają tam numery do wszystkich rezydentów, jacy zajmują się gośćmi z tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś