Dodaj do ulubionych

do Camel Travel

IP: *.devs.futuro.pl 15.12.05, 15:41
Na pewno często jesteś w Egipcie i masz dużo znajomych Egipcjan , ale nie
będż taka pewna , ze dobrze myślą o Tobie .Jezeli jeżdzisz do nich ze swoim
mężem to jest oki .Natomist kiedy zbierasz grupę dziewczyn i jedziesz to już
wcale tak dobrze nie wygląda.Nie wierz im kiedy sie do Ciebie uśmiecheją i są
mili , bo jedno robi ą ,a drugie myslą.Zwłaszcz fajnie jest kiedy zabierasz i
ch na balety i jeszcze za nich placisz.Tylko ,że oni póżniej myślą po co
przyjezdzasz z panienkami a na dodatek bez swojego męża i już masz wyrobioną
opinie ,wiadomo jaką .Z całym szacunkiem do twojej osoby nie piszę tego
złosliwie , tylko chciałabym zebyś miala tego świadomość .Nie ma
znaczenia ,że nic Ciebie z nimi nie łączy .Dla nich kobieta która jeżdzi bez
swojego męża jest easy .Pozdrawiam Sandra
Obserwuj wątek
    • cameltravel Re: do Camel Travel 16.12.05, 12:09
      hahahahahaha fajnie że to zauważyłaś.
      Mamy tam razem z mężem mase przyjaciół egipcjan i nie tylko również polki
      mieszkające tam na stałe i ich mężów. Nasze stosunki sa więcej niż kumplowskiea
      z niektórymi więcej niż przyjacielskie.
      Oni przyjeżdżają do nas i my do nich.
      Co wyjazd poznajemy kogoś nowego.

ale jest wiele osób które jeżdża tam dla sex turystyki ja to wiem i osoby które
      jeżdżą ze mną mają tego świadomość.
      Znam mentalność Arabów przyjaźnie sie nie tylko z egipcjanami ale także z
      obywatelami Emiratów, Iraku, Jordanii oraz z różnymi religiami z tych narodów.

Podczas moich wyjzdów zdarzyło mi się raz uciekac przed arabem któremu wysłałam
      niechcący nie właściwe sygnały ale mój bląd pomógł mi się wiele nauczyć.

NIGDY nie płacę za egipcjanina! Jeśli ktoś chce ze mną gdzię iśc płaci za
      siebie przynajmniej lub za wszystko jeśli zaprasza.
      NIGDY nie zapraszam egipcjan na balety - umiem bawić się sama i nie potrzebuję
      obłacać sobie bawi damka :0

doskonale cię rozumiem.
      ale chyba nie znamy się za blisko w przeciwnym wypadku nigdy byśnie napisała
      tego wątku

pozdrawiam Ewa

• Gość: sanderka Re: do Camel Travel IP: *.devs.futuro.pl 16.12.05, 12:17
        Przepraszam jezeli Ciebie uraziłam , cieszę się ,że masz takie podejście i tak
        naprawdę Ciebie nie znam ,tylko czytam czasami twoje posty .Pozdrawiam
        serdecznie i jeszcze raz przepraszam .
      • Gość: sanderka Re: do Camel Travel IP: *.devs.futuro.pl 16.12.05, 12:29
        Wiesz ja też jestem często w Egipcie , ponieważ moja mama jest Polką a ojciec
        Egipcjaninem. Mieszkamy w Polsce , ale często jezdzę do swoich dziadków :)
        Jestem taką europejską muzełmanką , czuję się bardziej związana z Polską , ale
        wiesz bardzo często wstydzę się za Polki .Kiedyś było tak , ze tylko Rosjanki
        miały opinię wiadoma jaką ,a teraz niestety Polki też .Smutne , ale prawdziwe .
        • cameltravel Re: do Camel Travel 17.12.05, 14:26
          Hej
          Ja kontakty z Arabską cześcią świata zaczełam utrzymywac od 1995 roku wtedy
          odwiedził nas przyjaciel mojej przyszłej wtedy teściowej.
          Jakoś nie moglismy przestac rozmawiac o różnych rzeczachja i mój niedoszły
          wtedy mąz postanowiliśmy wtedy poznac go lepiej. Al nie sądziliśmy że skończy
          sie na tym, że będziemy chcieli lepiej zrozumiec wszystko co związane z
          Arabskim światem.
          niechcący kilka lat temu wylądowałam w Egipcie - chcąc spełnić swoje marzenie z
          dzieciństwa i tak się zaczeło na maxa. Teraz korzystając z posiadania agencji
          turystycznej często latam i jak i mój mąż zabieramy dzieci i znajomych
          pokazujemy im tamten świat czekając na moment kiedy uspokoii się w Iraku aby
          móc pojechac i tam. Mój nauczyciel arabskiego mówi, że to piekny kraj i że to
          tam powinnam pojechać jeśli chcę się odkochac w Egipcie.

Wiem co się dzieje w Hurghadzie zwłaszcza teraz. Wiele polek jeździ tam tylko
          dla czystego sexu.
          Mnie tez często biorą za jedną z takich kobiet ale nie przejmuje się tym mam
          tam przyjaciół jak trzeba umiem juz też odpowiedziec po arabsku,że nie jestem
          tym czego szukają.
          Mi także jest wstyd ale już mniej bo zrozumiałam skąd ten trend.
          Zauważ że w większości są to albo bardzo młode kobiety albo kobiety poprostu
          już posunięte w latach ale mające zasobny portfel.
          dziwi mnie, że taka 50 letnia kobieta nie widzi skąd tyle miłości i szacunku ma
          dla niej 20 latek i nie dostrzega jak jego oczy są tak rozbiegane.

Nie obraziłaś mnie - nie miałaś czym - mogłaś tylko zapytać zamiast pisac że
          pewnie tak jest.
          jak Ty się odnajdujesz w polskim środowisku? Z pewnością masz wiele pięknych
          cech egipskiej urody jak sobie radzisz z zaczepkami polaków? Jak Ty i Twoja
          rodzina postrzega polaków i ich zachłyśnięcie się Egiptem
          słuchaj a może przejdziemy na priva??
          moje namiary :
          gg 5468279
          kom 0 512 383 321
          pozdrawiam Ewa
          • Gość: sanderka Re: do Camel Travel IP: *.devs.futuro.pl 17.12.05, 19:28
            Wiesz nie mam czasu na siedzenie na necie.Czasami tylko wpadam .Zazwyczaj jak
            mam zły humor albo mi smutno ,poczytam sobie parę wątków tych wszystkich
            znawców stosunków polsko-egipskich ,posmieję się i to jest mój sposób na
            handre.Jestem muzełmanką i jak trochę znasz nasza kulturę to wiesz wszystko na
            temat moich znajomości z facetami.Wolę Egipt ,bo tam mają większy szacunek dla
            mnie , a moja uroda ??? Chyba bardziej wdałam się w tatę tylko oczy mam
            niebieskie po mamie ,czym zazwyczaj wzbudzam ogolną sensacje w Egipcie :)
            Pozdrawiam pa
      • Gość: Anka Re: do Camel Travel IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.12.05, 23:22
        Coś Ci się stało z sygnaturką? Mizerna jakaś teraz
    • derduch Re: do Camel Travel 16.12.05, 21:01
      Reklama ale niekomercyjna!
      Doskonale wiem co masz przeciwko tej reklamie :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka