beat09 12.01.06, 17:36 mam zamiar jechac w tym terminie i zastanawiam sie czy warto biorac pod uwage pogode a zwlaszcza wiatr, bo slyszalam ze nie jest to zbyt przyjemne.Nie nastawiam sie na opalanie ale na zwiedzanie. Bede wdzieczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina10 Re: hurghada w marcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:09 Polecam zimą, byłam 2 lata temu w styczniu.Opalaliśmy się, kąpaliśmy w morzu, zwiedzaliśmy! Temp. 25-30 stopni. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda.e Re: hurghada w marcu 12.01.06, 22:27 ja też jadę w tym roku na początku marca. rok temy byłam w drugiej połowie lutego, dwa lata temu w pierwszej. porównując te dwa okresy JESTEM PEWNA, ze na początku marca będzie BARDZO CIEPŁO. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: hurghada w marcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:56 witaj ja bylam w zeszlym roku od 15 marca temp= okolo 25 28 st cieplutko= wiatry wcale nie byly bardzo uciazliwe , no moze troche z rana , ale w poludnie przynosily ulge w upale , natomiast woda niespecjalnie ciepla moje dzieci nawet wejsc nie chcialy , ja zreszta tez , jedynie maz plywal pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: hurghada w marcu 18.01.06, 17:07 beat09 napisała: > mam zamiar jechac w tym terminie i zastanawiam sie czy warto biorac pod uwage > pogode a zwlaszcza wiatr, bo slyszalam ze nie jest to zbyt przyjemne.Nie > nastawiam sie na opalanie ale na zwiedzanie. Bede wdzieczna za informacje. Nieprzyjemnie to jest jak wysiadasz po powrocie na Okęciu i jest -5stC. Jak pojedziesz do Kairu to masz ciepłe lato. Jak pojedziesz do Luxoru lub dalej na południe to Cię ciepełko sponiewiera. Co do wiatru w Hurghadzie pisałem w innym wwątku. Polarek ! Odpowiedz Link Zgłoś
dunia77 Re: hurghada w marcu 18.01.06, 22:08 Ja bylam rok temu na przelomie lutego i marca na nurkowaniu. Bylo ok, choc przez pierwsze dni troche wialo. Prawie kazdy hotel ma jednak parawany na swojej plazy. Na zwiedzanie bedzie na pewno ok, bo nie ma dokuczliwych upalow. Odpowiedz Link Zgłoś