andro1 17.01.06, 12:28 Poszukuję w miarę dokładnej mapy Sharm el Sheikh. Dobrze by było gdyby były zaznaczone hotele, centra nurkowe itp. Te, które znalazłem sa mało dokładne. Z góry dziękuję, każda informacja będzie cenna. Pzdr Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jac Re: Mapa Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:57 Mam taką mapę. Tylko problem tkwi w tym, że nie mam jej jak zeskanować, xerować itp. W Shaprm można ją kupić zas 25 funtów egipskich - cena oficjalna. Jest dwustronna na sztywnym błyszczącym papierze. Zawiera bardzo szczegółową legendę (jest oznaczony każdy obiekt w Sharm !!!. Kupiona w supermarkecie (albo pod MC w Namma Donaldem albo perę metrów dalej na wschód po lewej stronie za MCD uliczką w lewo - w kierunku Peace road - sklep z bardzo dużym wyborem alkoh). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Mapa Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:59 The complete map of Sharm el sheikh Odpowiedz Link Zgłoś
andro1 Re: Mapa Sharm el Sheikh 17.01.06, 13:10 Where is this map (ale wolę wersje polską) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Mapa Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:15 Napisałem gdzie można kupić w Sharm. Jest dwustronna: 1-13200 i 1-8600 tak więc cholernie dokładne. Fakt że bez nazw ulic ale szcegółowe z każdym hotelem, szpitalem, nurkowaniem sklepem itd. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
andro1 Re: Mapa Sharm el Sheikh 17.01.06, 13:57 Zależy mi żeby mieć mapę przed wyjazdem. Jeżeli jest możliwe to chętnie odkupię, skseruję, zeskanuję itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Mapa Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:00 Mieszkam warszawa i okoli Pruszkowa. Jak masz mozliwość to mogę Ci ja skresować i przefaksować w paru kawałkach. Kiedy wyjeżdżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
andro1 Re: Mapa Sharm el Sheikh 18.01.06, 21:04 Pracuję na ul. Szyszkowej więc niedaleko Pruszkowa, możemy się jakoś spotkać. Wyjeżdżam 27.06. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Mapa Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:18 Jest 10.18. Mogę podjechać za jakieś 2 h. Tel. 602 579 800. o 15 będę na Połczyńskiej koło tunelu na Włochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracja27 Re: Mapa Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:34 Witam! Szczegółowe mapy Sharm są na stronie: egypt.recenzie-hotelov.sk/mapa.htm pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojewoda Re: Mapa Sharm el Sheikh 18.01.06, 15:43 Ciekawa mapa jest na stronie: www.sinaidivers.com/english.htm Z lewej strony zakładka "Hotels". Odpowiedz Link Zgłoś