Dodaj do ulubionych

"Grand Azur Horizon"

IP: *.crowley.pl 03.03.06, 11:23
Pytanie do forumowiczów brzmi:

Czy "Grand Azur Horizon" i "Grand Azur Horizont" to jedno i to samo, czy też
dwa różne hotele w Hurghadzie? Nazwa tego hotelu pojawia sie w takich
wersjach u oferentów i opisy hotelu nieco się różnią aczkolwiek zdjęcia na
oko świadczą, że mowa o tym samym obiekcie....

będę wdzięczny za info
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:36
      Tak to to samo, przyjemny hotel, blisko centrum 2km, niezłe All Inklusiv (jeśli
      w ogóle egipskie AI może być dobre:). Jego wadą jak na hotel All Inklusiv jest
      to, że jest mały.
      • fuzzy69 Re: "Grand Azur Horizon" 03.03.06, 13:45
        Ale plusem jest bliskość Sekkali :-)
        F
    • Gość: voy77@poczta.fm Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.crowley.pl 03.03.06, 13:57
      dzieki za info - w takim razie opcja za 1700 tydzien/osoba wydaje się
      korzystna, przynajmniej mnie:)
      • Gość: piotr Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 08:51
        Byłem w tym hotelu dwa lata temu w kwietniu z rodzinką i było super. Jeśli ktoś
        napisał, że ten hotel jest mały to dzięki ale chyba tam nie był. Plaża przy
        samym hotelu, przy plaży restauracja gdzie jesz obiadek a słyszysz szum Morza
        Czerwonego, wieczorkami programy artystyczne, w pokoju lodówka z napojami
        (gratis), duża łazienka, pokoj codziennie sprzątany, zmiana ręczników, all do
        0.00, baseny były w kwietniu z podgrzewaną wodą, do tego jak ktoś lubi kuchnia
        włoska w oddzielnym pomieszczeniu dla lubiących pizze lub spaghetti. Gorąco
        polecam. Jeśli chcesz to puszczę ci zdjęcia.Pozdrawiam
        • Gość: sopocianka Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 06.03.06, 12:09
          Ja również wybieram się do hotelu Grand Azur w czerwcu. Do tej pory
          analizowałam wypowiedzi dotyczące wszystkich hoteli w Hurgadzie i im więcej
          opinii przeczytałam, tym bardziej nie wiedziałam co wybrać! W końcu wybór padł
          na G.Azur i mam nadzieję, że będę zadowolona. Jeśli możesz przesłać także mnie
          (a nie tylko autorowi pytania) zdjęcia z tego hotelu, będę wdzięczna.
          Obejrzałam prospekty różnych biur podróży z tym hotelem, ale szczera opinia i
          rzetelne zdjęcia z tego miejsca są ważniejsze. Czy to prawda o ładnej rafce po
          prawej stronie plaży? Na niektórych zdjęciach w katalogach są widoczne resztki
          uschniętych palm, a jak jest w rzeczywistości?
          anna_sopot@gazeta.pl
          • Gość: marta Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:44
            Byłam w tym hotelu w czerwcu 2005. Hotel bardzo ładny, czysty pokoje
            przestronne sprzątane codziennie. Rafa przy hotelu po prawej stronie większa i
            ładniejsza niż ta z lewej strony. Restauracja włoska czynna do 23:00
            restauracja główna do 22:00 alkohole rodzime był wydawane do 2:00.Hotel godny
            polecenia podobno jedno z lepszych all w hurghadzie.
          • fuzzy69 Re: "Grand Azur Horizon" 06.03.06, 15:45
            Witaj Krajanko :-) Mam kilka zdjęć z GAH, mogę podesłać, mam nadzieję, że
            skrzynka wytrzyma. Tym razem nie robiłem zdjęć wnętrz pokoi. Hotel jest dobrze
            opisany na forum hotele.
            Pozdrawiam
            F
            • Gość: sopocianka Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 08.03.06, 09:34
              Witaj, bardzo chętnie obejrzę te zdjęcia (do treści z opisów hotelu dołączę też
              obrazki ;-)). Jeśli możesz, to prześlij, proszę, kilka fotek na moją skrzynkę.
              A robią w tym hotelu słynne łabądki z ręczników?
              • fuzzy69 Re: "Grand Azur Horizon" 08.03.06, 13:13
                Gość portalu: sopocianka napisał(a):

> Witaj, bardzo chętnie obejrzę te zdjęcia (do treści z opisów hotelu dołączę
                też
                >
                > obrazki ;-)). Jeśli możesz, to prześlij, proszę, kilka fotek na moją
                skrzynkę.
                > A robią w tym hotelu słynne łabądki z ręczników?
                Fotki poooszły i kilka słów komentaża również :-)
                Pozdrawiam
                F
                • Gość: sopocianka Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 09.03.06, 08:40
                  Dzięki serdeczne za zdjęcia, hotel wygląda całkiem, całkiem. Mam nadzieję, że
                  ja po powrocie bedę mogła też służyć radą i pomocą innym
                  jeszcze "nieupieczonym" turystom. Pozdrowienia :-))
          • Gość: ania Re: "Grand Azur Horizon" IP: *.csk.pl 18.03.06, 11:19
            Właśnie wróciliśmy z meżem z tego hotelu. Byliśmy 2 tygodnie.Super hotel.
            Wygląda dużolepiej niż na zdjęciach w katalogach. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka