Dodaj do ulubionych

Sklepy orientalne

31.03.06, 12:54
www.miasto.islam.webpark.pl/sklepy_orientalne.htm
Znalazlam dzis. Moze kogos zainteresuje. Nie testowalam organoleptycznie.
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Sklepy orientalne 31.03.06, 12:56
      damaszek ma dobre ciacha. testowane organoleptycznie :)))
      • Gość: Grzesiek Re: Sklepy orientalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:46
        O tyle testowałem, że np kupowałem tamże - i nie był mi potrzebny żaden
        kontakt - "mówisz i masz" (albo nie). Natomiast inne strony - dość ciekawe!
        Miriam, polecam zwłaszcza "rola kobiety w islamie" - porównanie kobiet MOGĄCYCH
        SIĘ ROZWODZIĆ W ISLAMIE z paleniem czarownic w Europie jest dość hmmm swobodną
        wg mnie wizją historii!!!
        Pozdrawiam
        • Gość: asas Re: Sklepy orientalne IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.04.06, 14:07
          Grzesiek albo Ty nie potrafisz sie wyslowic albo ja juz nie wiem o co Ci idzie.
          Jesli to pierwsze to z szacunku dla innych osob postaraj sie wypowiadac tak aby
          bylo jasne o czym mowisz i przede wszystkim na temat.. A nie gdziekolwiek
          cokolwiek byle sobie pogadac.
          • Gość: Grzesiek Re: Sklepy orientalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 16:34
            Jeśli ktos odebrał "brak szacunku" - przepraszam, nie planowałem.
            Wiadomosć jest jasna - pod tym samym adresem który poleca Anuulka jest
            odnośnik "kobiety w islamie", reszta to mój komentarz, który podtrzymuję!
            Pozdrawiam
            Grzesiek
    • Gość: asas Re: Sklepy orientalne IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.04.06, 17:53
      Nie. Pod linkiem podanym przez anuulke sa tylko adresy sklepow aby wejsc tam
      gdzie Ty mowisz trzeba wejsc w kolejny a potem kolejny odnosnik a link jest
      tylko i wylacznie do adresow sklepow. To tak jak ktos podaje link do horoskopu
      co jest na onecie i nie oznacza to ze jest to tez link do pogody ktora jest na
      onecie.
      • Gość: Grzesiek Re: Sklepy orientalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:23
        Bez przesady! Wszedłem na stronę główną od tych sklepów ("miasto islam") i już
        tam napotkałem tak interesujące kwestie (np udział muzułman w innych
        nabożeństwach), że z przyjemnością zagłębiłem się w wątek kobiecy!!! Sądzę, ze
        tę stronę redagują wyjątkowo młodzi ludzie, albo Ci, którzy jak u nas odczytują
        religię niezwykle powierzchownie - frazesy nie przekonują, chyba ze się chce!
        I to by było na tyle, bo właściwie nie wiem po co odpisuję - nie chcesz -
        "asasinie" (hm, ciekawy nick! bardzo "walczący"!) to nie czytaj! Chciałem się
        podzielić ciekawostkami, które pewne rzeczy udowadniają - np to, że za taką
        stronę na odwrót w krajach arabskich już by autorom zrobiono kuku!!!
        • corrina_f1 Wątek dotyczy Sklepów Orientalnych n/t 04.04.06, 10:40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka