anuulka 31.03.06, 12:54 www.miasto.islam.webpark.pl/sklepy_orientalne.htm Znalazlam dzis. Moze kogos zainteresuje. Nie testowalam organoleptycznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Sklepy orientalne 31.03.06, 12:56 damaszek ma dobre ciacha. testowane organoleptycznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Sklepy orientalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:46 O tyle testowałem, że np kupowałem tamże - i nie był mi potrzebny żaden kontakt - "mówisz i masz" (albo nie). Natomiast inne strony - dość ciekawe! Miriam, polecam zwłaszcza "rola kobiety w islamie" - porównanie kobiet MOGĄCYCH SIĘ ROZWODZIĆ W ISLAMIE z paleniem czarownic w Europie jest dość hmmm swobodną wg mnie wizją historii!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: Sklepy orientalne IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.04.06, 14:07 Grzesiek albo Ty nie potrafisz sie wyslowic albo ja juz nie wiem o co Ci idzie. Jesli to pierwsze to z szacunku dla innych osob postaraj sie wypowiadac tak aby bylo jasne o czym mowisz i przede wszystkim na temat.. A nie gdziekolwiek cokolwiek byle sobie pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Sklepy orientalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 16:34 Jeśli ktos odebrał "brak szacunku" - przepraszam, nie planowałem. Wiadomosć jest jasna - pod tym samym adresem który poleca Anuulka jest odnośnik "kobiety w islamie", reszta to mój komentarz, który podtrzymuję! Pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: Sklepy orientalne IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.04.06, 17:53 Nie. Pod linkiem podanym przez anuulke sa tylko adresy sklepow aby wejsc tam gdzie Ty mowisz trzeba wejsc w kolejny a potem kolejny odnosnik a link jest tylko i wylacznie do adresow sklepow. To tak jak ktos podaje link do horoskopu co jest na onecie i nie oznacza to ze jest to tez link do pogody ktora jest na onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Sklepy orientalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:23 Bez przesady! Wszedłem na stronę główną od tych sklepów ("miasto islam") i już tam napotkałem tak interesujące kwestie (np udział muzułman w innych nabożeństwach), że z przyjemnością zagłębiłem się w wątek kobiecy!!! Sądzę, ze tę stronę redagują wyjątkowo młodzi ludzie, albo Ci, którzy jak u nas odczytują religię niezwykle powierzchownie - frazesy nie przekonują, chyba ze się chce! I to by było na tyle, bo właściwie nie wiem po co odpisuję - nie chcesz - "asasinie" (hm, ciekawy nick! bardzo "walczący"!) to nie czytaj! Chciałem się podzielić ciekawostkami, które pewne rzeczy udowadniają - np to, że za taką stronę na odwrót w krajach arabskich już by autorom zrobiono kuku!!! Odpowiedz Link Zgłoś