Dodaj do ulubionych

śnił mi się dziś Egipt...

22.05.06, 09:19
że znowu tam byłam...i pływałam w morzu
pieknie było! ach!!
ktos jeszcze ma takie sny?
Obserwuj wątek
    • platynka.iw O tak... 22.05.06, 10:15
      ... czesto mi sie sni Egipt... ze wedruje po swiatyniach, slysze muzyke, wdycham
      slodki zapach powietrza, czuje na ciele cieply powiew powietrza... niestety-rano
      sie budze i jestem zla :-( ze sie obudzilam.
      Pozdrawiam cieplutko :-)
      Iwonka
      • issis Re: O tak... 22.05.06, 11:08
        O taaaaak!

Od powrotu co najmniej 5 razy.
        Chcę tam wrócić...!
        • arytmia6969 Re: O tak... 22.05.06, 21:16
          często śni nam się to,czego pragniemy najbardziej i tak jest na pewno z moimi
          snami o Egipcie.Najgorsze jest przebudzenie się ale tęsknię caŁy czas-i w dzień
          i w nocy..Egipcik:*
          • monika2203 Re: O tak... 24.05.06, 15:44
            Też mam takie sny. Często. Otwarcie oczu jest wielkim rozczarowaniem...
            • anuulka Re: O tak... 24.05.06, 15:46
              o tak.. :) ja w Egipcie jestem wlasciwie codziennie od dwoch lat.. po nocach
              wlasnie ;) przebudzenie faktycznie nie dostarcza najprzyjemniejszych wrazen..:)
              • monika2203 Re: O tak... 24.05.06, 15:54
                To może spotkamy się dzisiaj w nocy na sziszy? ;)
                Zaproponuj miejsce:)
                • Gość: Maber Re: O tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:58
                  Fajny temat ;) Potrzeba na tym forum czasem jakiś tematów na luzie, a nie
                  ciągle: "jaki hotel", "jakie biuro" itp.
                  Mi też się czasem zdarzają sny o Egipcie, jednak większości kompletnie nie
                  pamiętam ;)
    • 45s11 Re: śnił mi się dziś Egipt... 27.05.06, 23:17
      To żaden problem że Ci się śnił.Problemem jest, co tu zrobić aby się nie śnił
      co noc.Polecieć tam teraz nie mogę , a ta PARSZYWA NASZA POGODA, powoduje takie
      sny.
      • Gość: Jola Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:09
        Wróciłam z Egiptu 2 tygodnie temu i do dzsiaj co noc śni mi się, że dalej tam
        jestem.To są bardzo miłe sny - gorzej po przebudzeniu.Bardzo chcę tam wrócić.
        Byłam pierwszy raz .Do tej pory zwiedzałam różne kraje, ale po powrocie nigdy
        nie miałam takich snów.
        • monika2203 Re: śnił mi się dziś Egipt... 29.05.06, 10:23
          Dzisiaj śniło mi się znowu, że tam byłam, ale już musiałam wracać... Biegałam
          jak kot z pęcherzem, żeby się jeszcze nacieszyć, nawąchać;), nasłuchać... Ech...
          Inne kraje nie śnią mi się nigdy.
          • arytmia6969 Re: śnił mi się dziś Egipt... 09.06.06, 19:10
            byŁ cudowny jak zwykle...mniam..
            • szaga33 Re: śnił mi się dziś Egipt... 09.06.06, 20:25
              a ja za 4 dni będę śniła na jawie....najcudowniejszy ze wszystkich snów....
              • Gość: NEFRETARI Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:24
                Mnie też się śnił... cudownie......!
                • Gość: sbs Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: 217.97.203.* 10.06.06, 11:31
                  Ja go caly czas mam w glowie. I nie potrafie wygonic go stamtad :( A chce
                  wygonic bo nijak nie moge sie przyzwyczaic do tutejszej rzeczywistosci.
                  Ogladanie fotek stamtad jest najwieksza meczarnia. Czysty masochizm.
                  • Gość: arytmia6969 Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: *.eranet.pl 10.06.06, 12:00
                    po takim śnie wszystko jest lepsze,od razu się rozjaśnia i chce się żyć.Egiptu
                    chyba nie da się tak po prostu ,,wygonić z gŁowy",zapomnieć o nim-przynajmniej
                    ja nie potrafię.A szczerze mówiąc-po prostu nie chcę...
                    • cle_oo Re: śnił mi się dziś Egipt... 10.06.06, 12:11
                      Ale ja jestem szczęściara już dzisiaj mogę GO pozdrowić od Was i spytać czy Was
                      pamięta....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka