monjan 22.05.06, 09:19 że znowu tam byłam...i pływałam w morzu pieknie było! ach!! ktos jeszcze ma takie sny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw O tak... 22.05.06, 10:15 ... czesto mi sie sni Egipt... ze wedruje po swiatyniach, slysze muzyke, wdycham slodki zapach powietrza, czuje na ciele cieply powiew powietrza... niestety-rano sie budze i jestem zla :-( ze sie obudzilam. Pozdrawiam cieplutko :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: O tak... 22.05.06, 11:08 O taaaaak! Od powrotu co najmniej 5 razy. Chcę tam wrócić...! Odpowiedz Link Zgłoś
arytmia6969 Re: O tak... 22.05.06, 21:16 często śni nam się to,czego pragniemy najbardziej i tak jest na pewno z moimi snami o Egipcie.Najgorsze jest przebudzenie się ale tęsknię caŁy czas-i w dzień i w nocy..Egipcik:* Odpowiedz Link Zgłoś
monika2203 Re: O tak... 24.05.06, 15:44 Też mam takie sny. Często. Otwarcie oczu jest wielkim rozczarowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: O tak... 24.05.06, 15:46 o tak.. :) ja w Egipcie jestem wlasciwie codziennie od dwoch lat.. po nocach wlasnie ;) przebudzenie faktycznie nie dostarcza najprzyjemniejszych wrazen..:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika2203 Re: O tak... 24.05.06, 15:54 To może spotkamy się dzisiaj w nocy na sziszy? ;) Zaproponuj miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: O tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:58 Fajny temat ;) Potrzeba na tym forum czasem jakiś tematów na luzie, a nie ciągle: "jaki hotel", "jakie biuro" itp. Mi też się czasem zdarzają sny o Egipcie, jednak większości kompletnie nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: śnił mi się dziś Egipt... 27.05.06, 23:17 To żaden problem że Ci się śnił.Problemem jest, co tu zrobić aby się nie śnił co noc.Polecieć tam teraz nie mogę , a ta PARSZYWA NASZA POGODA, powoduje takie sny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:09 Wróciłam z Egiptu 2 tygodnie temu i do dzsiaj co noc śni mi się, że dalej tam jestem.To są bardzo miłe sny - gorzej po przebudzeniu.Bardzo chcę tam wrócić. Byłam pierwszy raz .Do tej pory zwiedzałam różne kraje, ale po powrocie nigdy nie miałam takich snów. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2203 Re: śnił mi się dziś Egipt... 29.05.06, 10:23 Dzisiaj śniło mi się znowu, że tam byłam, ale już musiałam wracać... Biegałam jak kot z pęcherzem, żeby się jeszcze nacieszyć, nawąchać;), nasłuchać... Ech... Inne kraje nie śnią mi się nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
arytmia6969 Re: śnił mi się dziś Egipt... 09.06.06, 19:10 byŁ cudowny jak zwykle...mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: śnił mi się dziś Egipt... 09.06.06, 20:25 a ja za 4 dni będę śniła na jawie....najcudowniejszy ze wszystkich snów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEFRETARI Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:24 Mnie też się śnił... cudownie......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: 217.97.203.* 10.06.06, 11:31 Ja go caly czas mam w glowie. I nie potrafie wygonic go stamtad :( A chce wygonic bo nijak nie moge sie przyzwyczaic do tutejszej rzeczywistosci. Ogladanie fotek stamtad jest najwieksza meczarnia. Czysty masochizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arytmia6969 Re: śnił mi się dziś Egipt... IP: *.eranet.pl 10.06.06, 12:00 po takim śnie wszystko jest lepsze,od razu się rozjaśnia i chce się żyć.Egiptu chyba nie da się tak po prostu ,,wygonić z gŁowy",zapomnieć o nim-przynajmniej ja nie potrafię.A szczerze mówiąc-po prostu nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: śnił mi się dziś Egipt... 10.06.06, 12:11 Ale ja jestem szczęściara już dzisiaj mogę GO pozdrowić od Was i spytać czy Was pamięta.... Odpowiedz Link Zgłoś