Dodaj do ulubionych

mahmoud omar

31.05.06, 15:30
kochani mam pytanko, czy ktos z was zna chlopaka mahmoud omar? czy mozna mu
zaufac? hotel sultan beach, hurghada, jest instruktorem nurkowania. bardzo
prosze napiszcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Salem Re: mahmoud omar IP: *.magnussonlaw.com 31.05.06, 15:34
      W jakim sensie zaufać? Że dopilnuje, zebys nie utopiła się w trakcie kursu czy
      że nie wskoczy do łóżka innej następnego dnia po Twoim wyjeździe ?
    • anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:44
      hmm po imionach to ich nie pamietam ale kilku z nich probowalo sie umawiac i
      smiem przypuszczac ze nie tylko ze mna ;)) mysle ze z zaufaniem to powinnas byc
      ostrozna.
      pozdrawiam
    • vargquorthon Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:48
      Tak jest bardzo wierny i kochajacy. Moja babcie bajerowal za 5 $ i prababke za
      7 $ wraz z wyznaniem milosci na raz !.
      Pomylilas fora.
      • anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:50
        czy pomylila czy nie nieistotne. po co tylko ta zlosliwosc?
        • vargquorthon Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:55
          anuulka napisała:

> czy pomylila czy nie nieistotne. po co tylko ta zlosliwosc?

Dobra to bede pomocny ;):
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864
          polecam to forum wszystkim znajomym :).
          Najlepszy jest motyw jak Egipski kelner bajerowal cztery ktore sie na forum z
          tym dogadaly, jedna nawet juz planowala sciagniecie go do Polski pfffff :). I
          po co to zbierac kolejne 1500 zeby znow tam pojechac nie wiem.
          Nawet nie wiedzialem sie czy sie smiac czy plakac jak przeczytalem ze kelner
          robi je w zabe :).
          dobra dobra juz nic nie pisze ale warto tam zajrzec ROTFL
          pzdr.
          • anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 16:11
            Nalezy pamietac tez o tym aby nie brac wszystkich do jednego wora ;) Jak swiat
            dlugi i szeroki zdarzaja sie i dobrzy i zli ludzie.. wszedzie.. i u nas i tam.
            Tam sporo jest cwaniakow i podrywaczy ale nie uwierze ze wszyscy sa be.
            Zwlaszcza ze znam tez szczesliwe pary. Niestety trzeba miec na wzgledzie ze nie
            wszyscy sa aniolami i byc ostroznymi.
            Pani pytajacej zycze aby nie byl to zaden z tych o ktorych mysle ze to oni ;))
            Pozdrawiam serdecznie
            • maya36 Re: mahmoud omar 31.05.06, 17:12
              anulka dzieki za wsparcie :) sprawa wyglada tak. mam straszna ochote jechac do
              kairu, ale nie na typowa zorganizowana wycieczke tylko na wlasna reke.no i po
              byczeniu sie na plazy w hurghadzie plus nocne wypady do papa's beach bar, ale
              grzecznych, tylko piweczko i pogaduchy, kolega nurek zadzwonil juz do mnie do
              polski z zaproszeniem na wspolna wyprawe do kairu i paru innych miejsc.
              glupiutka nie jestem wiec stwierdzilam ze czas zapytac na forum czy przypadkiem
              wiecej ochotniczek nie bylo, no i czy nie zaluja :) tak czy inaczej, przemysle
              sprawe i kto wie, moze mnie nie sprzeda za 2 wielblady ;) pa
              • ewano2 Re: mahmoud omar 01.06.06, 08:43
                Maya, ja bym uwazala. Jestes dorosla, mozesz robic co chcesz, ale coz... Nie
                chce wrzucac wszystkich do jednego worka, ale fakt, ze pracuje w branzy
                turystycznej, niestety, nie nastraja optymistycznie... Nie mowie, ze zrobi Ci
                cos zlego. Jak chcesz sie zabawic, to, mysle, nie ma problemu, ale nie traktuj
                tego powaznie i nie dawaj sie nabierac na teksty o malzenstwie, przeznaczeniu i
                dzieciach! To ich staly bajer!
    • anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 19:29
      no ba! ;) poziom wypowiadajacych sie na tym forum jest coraz ciekawszy.
      pozdrawiam
      • vargquorthon Re: mahmoud omar 31.05.06, 19:42
        anuulka napisała:

> no ba! ;) poziom wypowiadajacych sie na tym forum jest coraz ciekawszy.
        > pozdrawiam

jeden pisze ze kobieta czysci kible przy aplausie kilku osob poczekaj jak
        lingwisci jemu beda przyklaskiwac
        gosciu nie bede pisal kto ty jestes bo i tak nie zrozumiesz, po co masz weekend
        zmarnowac nad mysleniem
    • Gość: teczka_kaczora Re: mahmoud omar IP: *.cable.wsm.wielun.pl 31.05.06, 20:29
      36 to twój rocznik, iq czy wzrost...?
      • Gość: nadja Re: mahmoud omar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:55
        mozesz się tu spytać www.kunstkamera.net
        • cameltravel Re: mahmoud omar 01.06.06, 18:01
          ej no przestańcie nie każdy musi być taki i w taki sposób !!!

choć tamto forum mam w ulubionych ;)
          a na kunstkamerze szukam nowopoznanych egipcjan nie znaczy to, że każdy jest
          zły.
          Mam kilku kumpli od tzw piwa - mój mąż też ma o nich dobre zdanie nie
          generalizujcie!!!!
          - jesli znasz go krótko to nie ufaj albo ogranicz zaufanie no i ja bym sama nie
          pojechał dla tzw fasonu
          Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka