katamal 06.06.06, 17:48 do kogo przyjeżdża teraz w czerwcu ten chłopak?pracuje w Alfa Star z turystami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasssiek Re: Mohamed z Sharmu 06.06.06, 19:59 z tego co mowil w maju to przyjezdza do swojego kolegi do Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 08:41 Ten kolega z Poznania to chyba jest ten znajomy Lucyny, która też pracuje w Alfa. A co? Chce się z Toba spotkać w Polsce? :D Jeśli tak, to widzę, że stara się zapełnić sobie czas do jednego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 09:52 Nie. nie spotykam się z nim(i nigdy się nie spotykałam), bo jak go w Sharmie poznałam to od razu wiedziałam co się święci, poza tym jego koledzy się z niego śmieją,że to pies na baby (z resztą jak każdy z nich)byłam tylko ciekawa co go tak do Polski ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 10:39 :) No właśnie, a najbardziej śmieszy mnie to, że jemu się wydaje, że nikt tego nie zauważa (a przede wszystkim kobiety). A chłopaczyna intensywinie szuka żony, najlepiej z polskim paszportem :) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 10:55 żartujesz?:) on chyba żadnej nie przepuści, z tego co wiem próbuje szczęścia wszędzie, no moim zdaniem do grona przystojniaków to on nie należy, ale trzeba mu przyznać,że sympatyczny jest. z polskim paszportem i pewnie żeby bogata była:)ciekawe ile teraz kobiet pozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:01 noo gratuluję, trzasnęłaś 1000 posta na tym forum :D Myślę, że on działa na zasadzie "jak się nie ma co się lubi to się lubi...", a wielkiego pola do manewru ze względu na swoja fizjonomię mikrą raczej nie ma ;))) Według mnie nieciekawie z oczu mu patrzy i od razu wydał mi sie fałszywy. Co nie zmienia faktu, ze podczas wycieczek jest miły i może dlatego tyle ludzi się o niego dopytuje uważając go za sympatycznego i miłego chłopca z Alfa :) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:04 wiesz rzeczywiście coś musi w tej jego technice być. miły i uprzejmy zawsze się uśmiecha, i daje złudne wrażenie niewinnego i kulturalnego chłopaka, wiesz że on ma ponad 30 lat:) nie wiem czemu nie poszuka sobie "ichniej" żony:) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:17 No coś Ty? Ponad 30 lat?! Pojęcia nie miałam. Wiesz, ja w pewnym sensie ich roumiem, Egipcjanie są biedni, mało zarabiają, przyszłość świetlana na nich tam raczej nie czeka, wszyscy chcą się wyrwać, nie ważne dokąd. Poza tym małżeństwo z Polką nie będzie tak drogie jak z Egipcjanką, przecież ich w większości po prostu nie stać na to by się ożenić :) Muszą przecież kupić na wejściu i mieszkanie i meble, i obwieścić wybrankę zlotem. Drogie te Egipskie kobiety ;) Niedawno usłyszałam od Egipcjanina, że woli kobiety z zagranicy bo Egipcjanki "don't know men needs" cokolwiek miałoby to znaczyć. Nie chciał mi powiedziec co dokładnie ma na myśli... Można się tylko domyślać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:23 ja wiem,że oni są biedni al żeby aż tak zdesperowani:) wiesz że on mi się drugiego dnia mojego pobytu w Sharmie( jak się pytałam o nurkowanie) oświadczył. myślałam że spadnę ze śmiech z krzesła, oni zawsze wmawaiają,że te ich kobiety to straszne są, no i nie można zapominać o ich męskch potrzebach koszmar. Każdy z nich chciałby mieć taką świetlaną przyszłość, ale dziwne że jakoś żadna się na to nie łapie:)poza tym nie zamierzam utrzymywać faceta haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:36 No patrz go jaki szybki :)))Ja juz pisałam tutaj o mojej z nim "przygodzie" :) Próbował się ze mną umówić, a kiedy odmówiłam dosłownie się wkurzył i od razu zaczął (przy mnie) wysyłać jakieś smsy, telefonować do kogoś. Potem powiedziano mi, ze po mojej odmowie od razu zaczął organizować sobie spotkanie z jakąś inną babeczką :D Oni poza tym, jak wszyscy, mają potrzeby cielesne i te śliczne słówka to dla nich bardzo prosta droga do łóżeczka, bo przecież mnóstwo kobitek się na to łapie, niestety. No, chyba, ze podchodzą to do tego na sportowo :)) Im bardzo ciężko jest złapać kontakt fizyczny z Egipcjanką więc kombinuja jak mogą :) Mnie najbardziej rozbawia to jak mówią, że ONI WIDZĄ!PO PROSTU WIDZĄ! ŻE JA MAM TAKĄ PIĘKNĄ DUSZĘ!!! a do tego PIĘKNE MIODOWE OCZY!!! I, że szukają od lat takiej kobiety jak ja, która ich nie oszuka i nie rozkocha, a potem zostawi. Samotnych...Załamanych...Z myślami samobójczymi...Na pustyni... :DDD I opowiadają historie swojego życia. Jeden z nich przy Fantazji przez 10 minut opowiadał mi taką historię (jak to ożenił sie z Włoszką, a ona okazała się niedobrą kobietą i ją zostawił) zanim podał mi cenę sheeshy. Ciekawe było to, że jak odmawiałam wyjścia z nim na "disco" juz nie był taki chętny do targowania się :D Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:40 oni niby nic a cwane besti, chcą od razu upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Myślą że jak dziewczyna kupuje wodę mineralną i pyta sprzedawcę o dużą butelkę to jest podniecona i od razu myśli o seksie z nim, bo jej się spodobał. Oni maja zbyt bujną wyobraźnie i do tego za dużo fantazjują. niestety;) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:47 hihihi No trzeba przyznać, że niektórzy całkiem sympatycznie sie prezentują ale... za dużo tych ale, niestety ;) Gdyby Mohamed mógł zobaczyć te posty... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:50 mi się wydaje,ze oni czytają te posty tj jak mają możliwość:)hihi może nie wszyscy ale jacyś zadufani w sobie napewno :P Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:55 No i niech czytają, może niektóre z nich będą dla nich jak kubeł zimnej wody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 11:59 wydaje mi sie jednak,ze pomysla ze to dobra dla nich reklama i ze to sa same superlatywy :) na ich temat...;P Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 12:05 Może i masz rację, przecież na kunstkamerze to dopiero reklama! Rosjanki plotkują jak najęte i na dodatek niektórzy lovelasi mają tam osobne wątki, ze zdjęciami, danymi osobowymi oraz "sposobem działania" :DDD Widziałaś to??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 12:02 Dla nich moze tak, ale obawiam sie, ze zawsze znajdzie sie jakas panna. ktora tego nie czyta, a nawet jesli, to i tak bedzie przekonana, ze z nia to jest zupełnie co innego! Z tym patrzeniem to ich stały tekst! Ja usłyszałam, że jak tylko mnie zobaczył, to miał takie przeczucie, że to ja jestem tą kobietą dla nie go stworzoną i że on wie, że ja jestem inna niż wszystkie, które przyjeżdzają do Egiptu, bo on widzi w poich oczach, że ja jestem porządna (!). Dodam, że muszą być mocno zdesperowani, bo ja byłam w Egipcie w towarzystwie i to mieszanym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 12:10 Pewnie, że się znajdzie, nawet nie jedna :))) O, właśnie, o tym, że jestem "porządna" też słyszałam :) Trzeba jednak im przyznać, że potrafią prawić komplementy. W życiu nie nasłuchałam sie tylu miłych rzeczy na swój temat. Nie ważne, że mogły być nieszczere, ważne, że je usłyszałam. Wróciłam trzy głowy wyższa :DDD I to gubi babeczki, ponieważ trzeba podchodzić do tych "zachwytów" z dystansem. Coś odrzucić, coś zatrzymać :) Większość jednak traci tam obiektywizm. TO WSZYSTKO PRZEZ TO SŁOŃCE! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Mohamed z Sharmu 07.06.06, 14:36 Ale to by znaczyło, ze sobie "sprzedają" co lepsze bajery, bo ja nie miałam do czynienia z Mohamedem, tylko z innym przewodnikiem Alfy. Czyli jednak nie są tacy pomysłowi, bo używają tych samych tekstów... Odpowiedz Link Zgłoś
emraa Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 08:43 Jak miło poczytać ZDROWĄ rozmowę na temat Egipcjan :-))). Będąc 3 lata temu w Egipcie też przeszłam koszmar zaczepek i nie przeszkadzało im wcale, że jestem z dzieckiem. Każdy twierdził, że bardzo lubi dzieci, wręcz kocha i oczywiście każdy z nich był katolikiem :-))) A możecie mi podać link na to forum rosjanek? Też chciałabym sobie poczytać, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 11:05 www.kunstkamera.net/ No z tym katolicyzmem mnie zdziwiłaś, naprawdę wszystkim tak mówią?? Bo tylko od jednego Egipcjanina usłyszałam, ze jest katolikiem. Ciekawe czy to prawda. Podobno wszyscy pracownicy Clubu Faraana w Sharm to katolicy bo właściciel sobie tego zażyczył gdyz sam jest katolikiem, teraz mam co do tego wątpliwości ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 11:06 Trochę ciężko się to czyta bo większość jest po rosyjsku ale można wyłapać coś po angielku. Zadziwia mnie ilość komentarzy, szok... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 11:27 mnie z kolei zadziwia że nie ma nic o naszym lovelasie:)czyżby nie startował w konkursie na największego podrywacza? chociaż zapewne on jest poza konkurencją,bo miał najwięcej ;) co do katolików to dziwne. ja spotkałam jednego i miał ok 50 lat. tak to sami muzułmanie, coś mi się nie chce wierzyć,że w faranie pracują sami katolicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 11:43 O matko! Nie tak ostro bo monitor opluję ze śmiechu! ;)))))) Mi również nie wydaje się by wszyscy pracownicy tego hotelu byli katolikami, chociaż... nigdy nie wiadomo, to dziwny kraj ;) W Faraanie widziałam tylko jednego muzułmanina modlącego się, był nim właścicel małego sklepiku. Reszta może wierząca lecz nie praktykująca :) Statystycznie w Egipcie 80% to muzułmanie, 15% katolicy a 5% to różne inne wyznania. A tak poza tym, zauważyłaś jaką oni mają dobrą pamięć do twarzy? Po kilku dniach od wizyty w sklepie potrafili mnie zaczepić i zapraszać do siebie znowu, mówiąc do mnie po imieniu. Skubańcy... Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 12:14 Co do kunstkamery to ja uważam, że to w sumie dosyć dziwaczne forum, dla nich to naprawdę jest jak reklama - jacy to z nich donżuani! I te kobiety, które nawet po powrocie nie mogą przestać o nich myśleć i wymieniają się opiniami o nich. Na kunstkamerze to przybiera nawet dosyć obsesyjne formy! A ja uważam, że każdy odpowiada za siebie i swoje zachowanie i jak jakaś dziewczyna świadomie wdała się w wakacyjny romans z Egipcjaninem, to chyba wiedziała co robi i nie powinna teraz obsmarowywać go na takiej stronie! Co innego pośmiać się ogólnie z ich "podrywów", które faktycznie bywają imponujące (że też im się nawet chce tak kombinować!) czy ostrzec inne dziewczyny, żeby nie brały tego na serio. Uważam, że oni też mogliby założyć takie forum dla siebie - forum pierwszych naiwnych, które przyjeżdżają do Egiptu co wakacje do swoich "habibi", przekonane, że tylko one istnieją w ich życiu! Jak poczytałam niektóre posty na tym forum (tzn. Faceci z Egiptu), to trochę się przeraziłam, jak np. dziewczyny kłocą się o jakiegoś gościa, którą on naprawdę kocha, a która mu się narzuca itp. Przerażające!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 13:47 Masz rację, ale "miłość jest ślepa" i jak któraś kobitka jest bardziej naiwna albo bardzo spragniona miłości to i zdrowy rozsądek u niej zanika. Nie ważne czy w Polsce czy w Egipcie. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby E. mieli stronę, na której traktują o swoich podbojach oraz wymieniaja sposoby na turystki i zdjęcia :D Wątek z tego forum gdzie kobiety się kłócą wydaje mi się jednak jakąś marną prowokacją... a przynajmniej mam nadzieję, że nią jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
emraa Re: Mohamed z Sharmu 08.06.06, 16:22 Dzięki za stronkę. Zaraz sobie poczytam. Nie napisałam dokładnie w swojej poprzedniej wypowiedzi. Ja byłam w Hurghadzie i jak mnie wkurzali porządnie to mówiłam, że niestety ale ja jestem katoliczką. Wtedy wszyscy oni nagle też byli katolikami. Smiechu warte :-))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 16.06.06, 10:28 z tego co wiem nasz podrywacz jest w Polsce i pracowicie spędza czas. chwała mu za to,że jest taki pracowity( ma tylo 2 tyg. na znalezienie zonki hihih) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 21.06.06, 12:51 Nasz podrywacz na dodatek wykombinował skądś mój numer telefonu??? (sic!) pojęcia nie mam skąd on mógł go wytrzasnąć??!! zaczął mi więc wysyłać smsy zachęcające do spotkania, prawie już się wpraszał do mojego domu. On jest jakiś nie teges, czy co...?! Czy oni mają możliwość uzyskania numeru telefonu od obsługi hotelowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 21.06.06, 18:49 do pokoju hotelowego tak, bo do mnie tak wydzwaniał jak byłam w tm roku w Sharmie, a na komórkę to nie bo skąd, no chyba,że jakiś Twój znajomy/znajoma mu podał? ja mu powiedzialam ze mam meza, wiec troche sie zniechecił,ale i tak nie odpuścił. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Sharmu 22.06.06, 09:44 Ehhh, teraz to już i tak po ptakach. W końcu "delikatnie" mu zasugerowałam żeby się odczepił bo mnię wysoce drażni jego facjata. Chyba zrozumiał... ;) Jak myślę, że jak znów tam pojadę i te dziady upierdliwe będą się mnie czepiać to coś mnie trafia, jestem już na nich chyba uczulona. Przecież nie będę siedzieć cały czas w hotelu... Na prawdę mogli by opanować jakoś swoją huć, bo ich zachowanie jest dla mnie już nie zabawne, ale żałosne... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Sharmu 23.06.06, 11:13 Miejmy nadzieję,że zozumiał delikatną sugestię,chociaż nigdy nic nie wiadomo:) Ja się nie przejmuję jeżdzę i mam w nosie ich okropne zaczepki i zachowaie. W końcu przynajmniej ja nie jeżdże tam po to by znależć męża:)tylko po to aby sobie wypocząć. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś