ha_hu_ata 21.07.06, 22:31 moja córka oszalała podobno ładnie mówi ale czy tylko? zna go ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaga33 Re: Hajsam z Alfa Star 29.07.06, 18:54 rzeczywiście mówić, mówi ładnie, przystojny jest, nie ma co ukrywać, a co do reszty spytaj córkę. A jak jej zabronisz tam jechać z powrotem to i tak to nic nie da :( Odpowiedz Link Zgłoś
ha_hu_ata Re: Hajsam z Alfa Star 29.07.06, 22:18 skoro mówi po Polsku to nie jest głupi a do tego przystojny no jeśli jego deklaracje są prawdziwe to będę miała fajnego zięcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: Hajsam z Alfa Star 30.07.06, 10:57 Nie martw sie.. Oni biorą co leci,wiec Ciebie tez "zaliczy" Matka pchajaca córke w ramiona(a raczej lędzwia) egipcjanina....ech.. Żałośc Odpowiedz Link Zgłoś
ha_hu_ata Re: Hajsam z Alfa Star 30.07.06, 12:10 bez przesady nie oceniaj ludzi jedną miarką...nie wszyscy na tym świecie są zli nawet Arabi...miłość to miłość i rady nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: Hajsam z Alfa Star 03.08.06, 09:37 Masz rację nie wszyscy są źli, ale ku przestrodze poczytaj posty o innych pilotach a na forum www.hurghada.pl to dopiero jest skarbnica wiedzy. Ale jak będą utrzymywali kontakt po powrocie do Polski to na pewno jej ta miłóść tak szybko z glowy nie wywietrzeje, niech tam wróci, żeby się przekonać, niech nie podejmuje decyzji pochopnie. Ma czas :)) Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Hajsam z Alfa Star 03.08.06, 12:18 Tak, może się nawet skończyć małżeństwem. Oni usilnie szukają żon, a na egipskie ich po prostu nie stać! Stąd ta desperacja! Odpowiedz Link Zgłoś
emamma Re: Hajsam z Alfa Star 21.08.06, 02:53 czyżby teściowa szukała pracy dla zięcia?? :)) taka teściowa to skarb forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30389&w=46441617&a=46441617 Odpowiedz Link Zgłoś
arabski.ymtelygent Re: Hajsam z Alfa Star 21.08.06, 11:13 emamma napisała: > czyżby teściowa szukała pracy dla zięcia?? :)) taka teściowa to skarb > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30389&w=46441617&a=46441617 Moge go zatrudnic jako malpe w cyrku wyglad juz ma i tak samo upierdliwy hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ha_hu_ata Re: Hajsam z Alfa Star 20.08.06, 21:40 córcia mnie przekonała leci do swojej miłości;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza06 Re: Hajsam z Alfa Star 21.08.06, 14:38 nie zazdrosni, tylko slusznie cie ostrzegaja... kto to jest Hajsam i z jakiego Alfa Star? Z biura podrozy? Podalas tak malo danych, ze nikt nie udziel ci zadnych informacji, a teraz jeszcze posylasz tam corke, ech... no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
ha_hu_ata Re: Hajsam z Alfa Star 21.08.06, 16:54 już nie muszę nikogo o niego pytać to co chciałam wiedzieć wiem...to porządny chłopak bardzo go lubię znamy go już ponad trzy lata z tym,że miłość córki rozwinęła się do niego tak nagle dopiero teraz , znam jego rodziców pracodawców i już wiem,że od tych trzech lat wierny jest mojej niuni a ładny jest jak lalka ahh gdybym była młodsza;) żartuję oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
sarka7 Re: Hajsam z Alfa Star 26.10.06, 01:33 czyżby próbował uprawiać handelek na allego? krótko działał bo już konto zawieszone www.allegro.pl/show_user.php?search=hajsam_hurg_ata ha_hu_ata napisała: > już nie muszę nikogo o niego pytać to co chciałam wiedzieć wiem...to porządny > chłopak jak widać bardzo porządny...i co za dziwny zbieg okoliczności...takie podobne nicki macie :) Odpowiedz Link Zgłoś
emamma Re: Hajsam_hurg_ata 10.09.06, 22:28 córka oszalała? a mi się wydaje, że nie o córkę tu chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ha_hu_ata emamma 12.09.06, 13:24 uwierz mi chciałabym aby było odwrotnie ale na CZAS nie ma rady niestety;( Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: emamma 12.09.06, 14:08 Och, dla nich to chyba bez większej różnicy! Nie trać nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
emamma Re: Hajsam z Alfa Star 23.10.07, 01:30 no i ciekawe jak się ta historia skończyła ? Słyszałam , że jeden Hajsam z Alfy ożenił się z Polką. Salah czy jakoś tak, ale nie wiem czy to ten sam.A ta jego żona to podobno nie taka młoda, więc to raczej nie córka ha_hu_aty. Odpowiedz Link Zgłoś