Dodaj do ulubionych

Egipt dla gejow

26.07.06, 08:47
Czy sa jakies miejscca dla gejow w Egipcie? Szczegolnie interesuje mnie
Hurghada. Dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • mgurniak Re: Egipt dla gejow 26.07.06, 13:37
      a czy geje potrzebują specjalne miejsce ????
      egipcjanie facet-facet( i niekoniecznie gej )całuja sie , ściskają .....itd wiec nie sadze zeby na "gejów" patrzyli INACZEJ
      • kkaminska Re: Egipt dla gejow 26.07.06, 14:03
        Całowanie i ściskanie Egipcjan nie ma absolutnie nic wspólnego z byciem gejem.
        To ich tradycyjne przywitania. Po prostu są duzo bardziej wylewni , niż ludzie
        z zachodu. Geje w świecie arabskim traktowani są natomiast z bardzo dużą
        wrogością więc jeśli możesz to nie obnoś sie za bardzo z tym.
    • iberia30 Re: Egipt dla gejow 26.07.06, 14:19
      moze zapytaj na forum dla gejow gdzie spedzaja urlop.
      • ewano2 Re: Egipt dla gejow 26.07.06, 14:24
        Jeśli szukasz akurat takich miejsc, to może akurat Egipt nie jest najlepszym
        wyborem. Chyba lepsza Grecja albo Ibiza
        • nemomisr Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 00:31
          Poprzednicy nie bardzo maja pojęcie o czym piszą. Kkamińska- real wygląda nieco
          inaczej niz Ci się wydaje z pozycji "hurghadowej" zony. Geje mą raj na ziemi,
          nie ma problemu, wszędzie, w całym Egipcie- NIGDZIE nie są traktowani z
          wrogoscią. Wręcz przeciwnie. Nie słuchaj ludzi na tym forum ,którzy albo są
          żonami "hurghadowymi" i delikatnie mówiąc g... wiedzą o Egipcie, ani ludzi
          którzy się tutaj prezentują jadąc 8 raz z fakultetem- nie maja pojęcia o
          realu , a mimo to piszą pierdoły, przyjmując je za real. Idź do pierwszej
          lepszej knajpki, czy powiedz w recepcji ,że szukasz przyjaciela, czy najlepiej-
          poszwendaj się samotnie po Kairze- propozycji masz full ;) i nie piszę tego z
          pozycji geja, ale kiedyś robiłem w Kairze doświadczenie- typu,(słowne jedynie)"
          i spotykałem się jedynie z rozczarowaniem ,że jednak lubię kobiety. A
          porzednikom proponuje poszerzenie horyzontów myslowych- to ,że mieszkacie w
          ciemnogrodzie, czy jak koleżanka, pochodzicie z niego- nie znaczy ,że w innych
          krajach jest tak samo. Akurat Polacy nie powinni dyskutować o tolerancji,
          raczej siedzieć cicho i się wstydzić, w końcu ktoś wybrał ten rząd
          • nemomisr Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 00:38
            aa, i teksty typu : " poszukaj na forum dla gejów", również odstreczają od tego
            forum- garstka pajacy , którym się wydaje że znają egipt, próbuje je
            zdominować. Jakie masz pojecie koleżanko o Egipcie? Odpowiedziałaś na pytanie?
            Nie - bo g.... wiesz o tym , ale jakimś sposobem poczuwasz się do wyganiania
            ludzi ,którzy mają takie samo prawo tu pisać jak ty. NIENAWIDZĘ oszołomów,
            którzy próbują innym wciskać swoje ciemne i ograniczone widzimisię. Geje , tak
            jak- czrni, biali, żółci, lesbijki itp itd mają takie same prawa jak ty- to nie
            zaleta pokazywać swoje ograniczenie- w cywilizowanym świecie wręcz przeciwnie-
            wiesz ?
            • ewano2 Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 08:21
              Nemomistr, Twój post aż zieje tolerancją i szacunkiem dla innych. Nie występuj
              więcej w obronie nikogo, bo robisz mu tym tylko niedźwiedzią przysługę.
              • pawel_bielsko Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 08:54
                Najlepsze jest to, ze nikt zupelnie nic nie wie o Egipcie za wyjatkiem nemomistra - oprocz wiedzy cechuje go tolerancja, szacunek dla innych i wrodzona skromnosc. Ciekawe, czy taki poziom wiedzy wystepuje tylko o Egipcie, czy na kazdy temat?
                • egipt-hotele Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 09:12
                  Widzisz, tak się składa, że Kkamińska ma spore pojęcie o Egipcie, ponieważ tam
                  była o wiele dłużej niż Ty, ja czy jakikolwiek turysta.
                  I to co napisała też jest prawdą. W pewnych enklawach faktycznie w Egipcie
                  można mniemać, ze to raj dla ziemi dla gejów. Pod warunkiem, że nie poczyta się
                  nieco o historii najnowszej Egiptu (i to już za Mubaraka), który to
                  pragnął "oczyścić" kraj z gejów za pomocą wsadzania ich do więzień za... bycie
                  gejem.
                  Tak to prawda, w Egipcie za bycie gejem można dostać się do więzienia, choć
                  podejrzewam, ze zasada ta nie dotyczy turystów-gejów, bo wszyscy turyści w tym
                  kraju to "święte krowy".
            • iberia30 Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 09:40
              nemomisr napisał:

> aa, i teksty typu : " poszukaj na forum dla gejów", również odstreczają od
              tego forum- garstka pajacy , którym się wydaje że znają egipt, próbuje je
              > zdominować. Jakie masz pojecie koleżanko o Egipcie?

minimalne, i nigdzie nie twierdze, ze mam spora wiedze o tym kraju, tylko nie
              bardzo widze zwiazek z pierwszym postem tego watku.

> Odpowiedziałaś na pytanie?
              owszem.

> Nie - bo g.... wiesz o tym ,

owszem o homo mam nikle pojecie i jakos wiesz wcale mi z tym zle nie jest.

> ale jakimś sposobem poczuwasz się do wyganiania
              > ludzi ,którzy mają takie samo prawo tu pisać jak ty. NIENAWIDZĘ oszołomów,
              > którzy próbują innym wciskać swoje ciemne i ograniczone widzimisię. Geje ,
              tak jak- czrni, biali, żółci, lesbijki itp itd mają takie same prawa jak ty-
              to nie zaleta pokazywać swoje ograniczenie- w cywilizowanym świecie wręcz
              przeciwnie- wiesz ?

tak, jeszcze troche a otworze lodowke i co w niej znajde?GEJA, sorry, ale slabo
              mi sie robi jak na kazdym kroku dmeonstruje sie gejostwo, ktore nie jest niczym
              naturalnym.

Zanim kogos skrytykujesz spojrz na siebie, mzoe porownaj ton mojego pierwszego
              postu i twoja odp ile jadu jest w twojej wypowiedzi a na ile neutralny byl moj
              tamten post.
              • ewano2 Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 09:49
                Iberia, uważam, że nie należy się wdawać w dyskusje z tego rodzaju osobami. A
                gejom można tylko życzyć, żeby mieli jak najmniej takich obrońców, bo tylko im
                szkodzą!
              • tomskey Re: Egipt dla gejow 30.07.06, 11:22
                >tak, jeszcze troche a otworze lodowke i co w niej znajde?GEJA, sorry, ale
                >slabo
                >mi sie robi jak na kazdym kroku dmeonstruje sie gejostwo, ktore nie jest
                >niczym
                >naturalnym.
                ----------
                A mnie sie słabo robi na przykład,jak na kazdym kroku widze dziwki...:)
          • kkaminska Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 18:35
            A przepraszam bardzo jakim prawem mnie obrazasz? CZy ja napisałam cos
            obrazliwego ? W moich kregach i kregach moich przyjaciol geje sa traktowani z
            wrogoscia . A to w jakich kregach Ty sie obracacsz lub obracales to juz Twoja
            sprawa. Ja zawsze odpowiadam z MOJEGO punktu widzenia wiec Twoje chamskie
            docinki sa bardzo nie na miejscu.

Ode mnie EOT
            • nemomisr Re: Egipt dla gejow 27.07.06, 19:30

> A przepraszam bardzo jakim prawem mnie obrazasz?
              Czym Cię niby obrazam ?

>W moich kregach i kregach moich przyjaciol geje sa traktowani z
              > wrogoscia .
              Tym cię obrazaqm? Nie odzywaj się nawet jesli zadajesz się z prostakami
              Nie przyznawaj się ,ze obraczasz się w gronie prymitywów. Twój obrońca ,który
              twierdzi ,ze tam mieszkasz= wiesz . a w sumie......bawcie się dobrze. Ci którzy
              wiedzą o co chodzi dawno pouciekali, a turyści mogą dalej twierdzić ,ze
              mieszkasz= wiesz coś o tym kraju.

<Ja zawsze odpowiadam z MOJEGO punktu widzenia wiec Twoje chamskie
              > docinki sa bardzo nie na miejscu.
              >
              Napiszę Ci krótko, bo nie obchodzą mnie Twoi prymitywni znajomi i Twój
              prostacki światopoglad- każdy ma prawo zyc jak chce- a to co piszesz tylko
              potwierdza ,ze nie masz pojecia o egipcie- jesteś tylko białą zoną, i zawsze
              nią bedziesz, nie znaczy to ze poznasz egipt. Gardze ludźmi którzy piszą tak
              jak ta panieneczka wyzej- ze to nienormalne. Dla mnie nienormalny jest np brak
              inteligencji, ale nie obnoszę się z tym, tacy ludzie też żyją i to nie ich
              wina. Również żegnam to pseudoforum dla fakultetowców i zonek egipcjan, miłej
              zabawy we własnym pasujacym do siebie gronie.

• ewano2 Re: Egipt dla gejow 28.07.06, 14:40
                No i super!!!
                Na pewno na innych forach też znajdziesz mnóstwo osób do obrażania!
                • jurandpirat Re: Egipt dla gejow 28.07.06, 15:20
                  A ja uważam, że powinniście się leczyć lub siedzieć w więzieniu walić w dupe
                  faceta. Fe ohyda. A później co pedofilia i zoofilia. Poucinać wam siusiaki albo
                  na Madagaskar.
                  Fe fe Fe
                  Giertych wam pokaże :)
                  • magdalena.e Re: Egipt dla gejow 28.07.06, 20:30
                    widzisz sethus jaki dym "rozkręciłeś" (-łaś) swoim pytaniem.... pozdrawiam Wszystkich:)
                    • kkaminska Re: Egipt dla gejow 28.07.06, 22:46
                      Pytanie było zwykłe, bez emocji. Odpowiedzi równiez. Niestety jak zwykle
                      znalazł sie ktoś kto zawsze lepiej wie, bo wszystko wie i uważa ,że bezkarnie
                      może wszystkim pluć w twarz. Naprawde się odechciewa.
              • anuulka Re: Egipt dla gejow 28.07.06, 23:20
                Wiesz nemomisr.. jesli jestes taki tolerancyjny w stosunku do gejow itp.. to
                moze rowna tolerancja wykaz sie w stosunku do bialych zon Egipcjan i
                fakultetowcow. Krytykujesz innych gardzacych gejami a sam przy kazdej mozliwej
                okazji krytykujesz wszystkich ktorzy albo maja odmienne zdanie od Twojego albo
                jezdza na wycieczki fakultatywne. Nie jestem w stanie tego zrozumiec.. od
                dawna..
                Pozdrawiam
                • sethus Re: Egipt dla gejow 29.07.06, 16:08
                  Widze, ze wojna rozpetana na dobre. Chce tylko uzyskac informacje i nic wiecej.
                  Przykro tylko, ze ludzie reaguja z tak wielka nietolerancja!!!
                  • vargquorthon Re: Egipt dla gejow 30.07.06, 00:08
                    Znam kilku gejow i szczerze przyznaje ze nie lubie ich za to jakimi sa i jak
                    innych traktuja i za to ze w ich mniemaniu mam sie cieszyc ze nie ciskaja we
                    mnie butelkami bo cyt. 'przeciez oni maja kompleksy'.
                    Sa jacy sa ale niejaka kaminska po tym jak sie wypowiedziala to ciemnogrod i
                    buraczka do szescianu.
                    Facet tylko sie zapytal i g... go obchodzi co wy myslicie na ten temat tj. g...
                    go obchodzi jakie wyksztalcenie maja wasi egipscy lowelasi uahahahaha.
                    Sethus odpusc sobie i idz na jakies zachodnie forum bo krzyz ci na czole
                    wypala ;-).
                    pozdrawiam.
    • szpiro Re: Egipt dla gejow 30.07.06, 04:11
      ja tez tam jade do tego raju.Z kasa oczywiscie.
    • egipt-hotele Re: Egipt dla gejow 30.07.06, 08:02
      Ten wątek nie powinien znaleźć się na tym forum.
      Ale jak już jest to i ja się wypowiem.Mowi się o tolerancji.Że w Polsce jej nie
      ma dla homoseksualistów.Ci z koleji nie tylko podnoszą głowę do góry ale też
      podnoszą larum.Nie chce pisać ,że homoseksualizm jest niezgodny z naturą istoty
      myślącej jaka jest człowiek,ponoć.O zakazach religijnych nie wspomnę ,bo to
      mniej ważne.
      Ale dlaczego nie piszemy o tym,że homoseksualizm często jest źródłem
      patalogii.Ilu "pedałów' korzysta z usług młodych chlopaków ,często JESZCZE
      normalnych,pisze celowo NORMALNYCH,bo homoseksualizm jest rzeczą nienormalna.
      Ilu z nich zostaje potem "pedalami".O pedofili nie będę nawet pisał ,bo i
      u "normalnych"to się zdarza,ale jak statystyki pokazują dużo rzadziej.Ilu
      księży deprawuje ministrantów,zakonników.
      Jeżeli jesteś ":kochający inaczej" to siedz cicho.
      A teraz proszę ,niech sie odezwą wszyscy "tolerancyjni" i wieszaja na mnie psy.
      A swoją drogą "turystyka "seksualna i to nie ważne,czy hetero czy homo jest
      obrzydliwa.Jak pisałem wczesniej ,człowiek jest ponoć istotą myślącą ,umiejaca
      panowac nad róznymi emocjami.Nad tym też.O ryzyku zachorowania nie ma co nawwet
      pisac bo to oczywiste.
      • iberia30 Re: Egipt dla gejow 30.07.06, 11:08
        masz racje, podpisuje sie pod twoim postem.
      • vargquorthon Re: Egipt dla gejow 30.07.06, 14:44
        egipt-hotele napisał:

>homoseksualizm jest niezgodny z naturą istoty
        > myślącej jaka jest człowiek,ponoć.O zakazach religijnych nie wspomnę ,bo to
        > mniej ważne.

Ty za to jestes istota bardzo myslaca skoro takie glupoty na czlowieka
        wypisujesz.
        Zamiast takie dyrdymaly zmyslac ty istoto myslaca najdoskonalsza na swiecie lap
        za rozaniec i jazda ze swoja piatka szczeniakow na spowiedz bo od wczoraj znowu
        nagrzeszyles hahahaha !.
        Do pozostalych: zamiast osadzac kolejnego pedzia lepiej sami na siebie
        uwazajcie zeby corka z pielgrzymki w ciazy nie wrocila przypadkiem jak to
        zrobila kilka lat temu corka mojego moralnego sasiada.
        • szpiro Re: Egipt dla gejow 31.07.06, 00:35
          Jestem gejem.Wybieram sie do Egiptu.Mam nadzieje poznac przystojnego faceta.
          • szpiro Re: Egipt dla gejow 02.08.06, 04:52
            napiszcie cos nowego.
    • jurandpirat [...] 02.08.06, 13:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka