Dodaj do ulubionych

Ktory wybrac?

27.07.06, 08:19
Ktory z hoteli jest lepszy: Alibaba czy Hilton Long Beach? Kto byl w obu i
moze porwoanc, podac wady i zalety? interesuje mnie sam hotel, nie czy jest
gdzies daleko czy nie.... bede na miejscu w hotelu i wycieczek nie bede
brac.... (jade z amlym dzieckiem).
Obserwuj wątek
    • wiki110 Re: Ktory wybrac? 27.07.06, 12:54
      Jeżeli jedziesz z dziećmi to zdecydowanie Ali Baba. W Hiltonie mają za to
      lepsze jedzenie (chociaż w Ali Babie też można było się najeść).Generalnie
      jeżeli chcesz spędzić dużo czasu w hotelu to polecam Ali Babę- ponieważ to
      resort, który składa się z 3 hoteli i z wszystkich możesz korzystać (3x basen,
      3x plaża itp.).
      Życzę miłego wypoczynku!
    • corrina_f1 Wybrać FORUM HOTELE 27.07.06, 13:18
      Jak grochem o ścianę.... :-/
      • adudi Re: Wybrać 27.07.06, 14:07
        dno..... na tym forum nie mozna zlaozyc watku dotyczacego 2 hoteli!!!!
        i nie dasie zapytac kogos kto byl w obu!!!!!!!!!!! ale Ty jestes widac tez nie
        reformowalny, tylko ograniczony!
        • kruszynka301 Re: Wybrać 27.07.06, 14:27
          nie wiem, w jakim wieku masz dzieci, i czy lubisz snorkling, ale za Hiltonem
          przemawia jeszcze piękna rafa (dla mnie i dziewczynek to by przesądziło sprawę).
          • adudi Re: Wybrać 27.07.06, 14:32
            20 miesiecy ma moja corka.... raczej nurkowac nie bede......
        • corrina_f1 Re: Wybrać 27.07.06, 14:33
          adudi napisała:

> dno..... na tym forum nie mozna zlaozyc watku dotyczacego 2 hoteli!!!!
          > i nie dasie zapytac kogos kto byl w obu!!!!!!!!!!! ale Ty jestes widac tez
          nie reformowalny, tylko ograniczony!

1) A co zrobisz jak się okaże, że nikt nie był w obu ??

2) Czytaj ze zrozumieniem - ja jestem kobietą. I naprawdę krzyk nie specjalnie
          w czymkolwiek pomaga....

3) Oto, co można znaleźć na właściwy temat we właściwym miejscu :

Alibaba :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8408402
          Hilton Long Beach:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=11223688

Nie dziękuj, zawsze chętnie pomagam ;)
          • adudi Re: Wybrać 27.07.06, 20:36
            widze ze masz mnie za kretyna.... ale niezle sie mylisz! nie zakladaj, ze masz
            doczynienia z kims kto nie zna forum. jesli myslisz, ze wiekszosc jest
            ograniczona to sie mylisz! juz dawno przjzalam wszytko co jest na forum Hotele-
            Egipt i Egipt-Hotele opinie turystow. na prawe umiesz szukac i znam internet.
            skoro zakladam taki watek to w jakims celu! szukam osob, ktore byly w obu
            hotelach i moga je porownac. nie interesuja mnie inne osoby!
            i co to za pytanie: co zrobie jak nie znajde nikogo kto byl w obu?
            bez sens.... po to sie szuka i zadaje pytania, zeby znalezc... po to jest
            forum! powinnas o tym wiedziec. a sadze, ze sa takie osoby.. a jak nie znajde
            to moj problem a nie Twoj.
            zalezy Ci tylko na pokazaniu swojej wyzszosci.....
            i racji....
            wtracasz sie choc nie masz nic do powiedzenia!
            i nie rozmawiasz ze mna na zywo, wiec nie wiesz czy krzycze....... wykrzykniki
            maja Ci dac do zrozumienia, zebys sluchala :)
            • corrina_f1 Re: Wybrać 28.07.06, 10:23
              Chyba jednak nie zauważyłaś, że miałam dobre intencje i podając linki chciałam
              pomóc. Poświęciłam swój czas i znalazłam informacje, które Cię interesują, ale
              w zamian za to jedynie potrafiłaś naubliżać.
              Resztę pozostawiam bez komentarza...
              • adudi Re: Wybrać 28.07.06, 12:28
                ja CI nie ublizalam. to Ty zrobilas...
                wzielas mnie za kretyna i tyle.
                jesli ktos zaklada watek to nei w celu czytania nie na temat...
                watek byl na temat porownania hoteli, w ktorych ktos byl: w tym i w tym.
                ja na prawde nie jestem ograniczona i wiem, ze jest forum o hotelach, gdzie
                kazdy hotel jest opisany. dawno przeczytalam to co tam jest napisane, mam
                skroty do tych for i sledze nowe wpisay, choc na temat tych hoteli nic nie ma
                nowego......
                na tych forach nie ma porownan hoteli... dlatego zalozylam watek dotyczacy
                porownania obu, interesuja mnie zdanie tylko osob, ktore byly w obu. zostalo to
                jasno napisane i tyle. nie prosilam o szukanie opisow poszczegolnych hoteli i
                nie musialas tracic swojego cennego czasu....
                i tyle na temat.
                • corrina_f1 Re: Wybrać 28.07.06, 13:32
                  Mysle ze jestes troche przewrazliwiona.
                  Skonczmy ta dyskusje, bo jest bez sensu. Nie umiesz docenic pomocy, to juz nie
                  moj problem. Za kretyna czy raczej kertynke tez Cie w zazdnym momencie nie
                  bralam
                  Z mojej strony EOT.
                  • adudi Re: Wybrać 28.07.06, 13:40
                    to Ty zaczelas........... i nie od pomocy niestety:(
                    • oliwka_33 Re: Wybrać 28.07.06, 14:40
                      Dziewczyno, czy ty masz jakiś problem ???

Corrina zaczęła od pomocy - skierowała Cię na właściwy adres. Przestań odgrywać
                      urażoną paniusię bo właśnie przez takie osoby to forum wygląda coraz bardziej
                      żenująco, aż się czytać odechciewa...
                      • adudi Re: Wybrać 28.07.06, 14:57
                        skierowala ale na forum na ktorym nie ma odpwoeidiz na moje pytanie... wiec to
                        nie pomoc. i czy zawsze trzeba zakladac, ze nikt nie wchodzi na te fora o
                        hotelach? wchodza, przeczytaja o hotelu i koniec... a konktrety zadaje sie na
                        tym forum. zeby porownac 2 hotele trzeba byc w obu a nie opisywac kazdy z
                        osobna..... ja nie wiem czemu macie z tym taki problem????? znam opisy obu, ale
                        co z tego, chce zdecydowac ktory lepszy, a to moze poweidizec tylkoktos kto byl
                        w obu i je porowna! a takie pytanie mozna zadac tylko tu. i czemu sie tak
                        burzycie? przeszkadza Wam tak bardzo, ze ktos o to pyta? normalnie
                        receopadaj... dla samej ideii chyba byscie sobie dali niewiem co obciac:(
                        • oliwka_33 Re: Wybrać 28.07.06, 15:10
                          To chyba ty masz jakiś problem !!!
                          Jeszcze nakrzycz na wszystkich, że nikt nie był w tych hotelach jednocześnie i
                          nie chce ci pomóc !!

Jesteś bardzo nieuprzejma. Corrina podała ci informacje o miejscu, gdzie
                          powinnaś szukać odpowiedzi na twoje pytania,i to BYŁA pomoc, zamiast jej
                          podziękować, jeszcze na nią naskakujesz, że TAM NIE MA POTRZEBNYCH CI
                          INFORMACJI !!
                          To jej wina na pewno. I moja. I wszystkich uczestników forum, no nikt nie
                          napisał swoich postów tak, ŻEBY TOBIE PASOWAŁO.

Piszesz, że znasz opisy obu hoteli - zrób sobie listę wszystkich za i przeciw ,
                          zrób tabelkę porównawczą, nie wiem co jeszcze, po prostu wyciągnij wnioski z
                          informacji, które przeczytałaś, czy może jeszcze oczekujesz, że ktoś podejmie
                          za ciebie decyzję w wyborze hotelu ???

A co z google ? Szukałaś ? Oglądałaś zdjęcia ? Czytałaś relacje innych osób na
                          innych stronach ? Polskich ? Zagranicznych ? Jest cała masa stron tego typu,
                          trzeba tylko trochę wysiłku, żeby znaleźć to czego się szuka. Ale ty chcesz
                          mieć wszystko gotowe podane na srebrnej tacy. Forum Egipt nie jest jedynym i
                          nieomylnym źródłem informacji, poszukaj w innych miejscach, a na pewno coś
                          znajdziesz.
                          Trzeba odrobinę własnej inwencji włożyć a skutki mogą być pozytywnie
                          zaskakujące.
                          To tyle ode mnie.

I ciesz się raczej z lata i nadchodzącego urlopu, wiele osób nie spędzi go w
                          ogóle. Pomyśl o pakowaniu i nie wylewaj już swoich żali, frustracji i złości
                          (być może spowodowanych upałem - całkowicie rozumiem) na forum.

pozdrawiam
                          • adudi Re: Wybrać 01.08.06, 09:46
                            a ja Ciebie nie rozumiem... chcialam tylko poznac opinie osob, ktore byly w obu
                            hotelach... i tyle... jak nikt by ni enapisal, to trudno. a zostalam tylko za
                            to opieoprz:( w ogole nei warto pisac na tym forum, nic innego Cie nie
                            spotka... tylko wyzwizka... :(
    • pabblo19 Re: Ktory wybrac?Empire Beach czy Empire 28.07.06, 09:20
      Hej! Mam podobny dylemat nad wzborem hotelu Empire Beach czy Empire.Kto byl w
      obu i moze porwoanc, podac wady i zalety.A moye ktos zna leszy hotelik w
      centrum miasta.
      • monka_c Empire Beach... 01.08.06, 21:18
      • monka_c Re: Ktory wybrac?Empire Beach czy Empire 01.08.06, 21:21
        Byłam w Empire,korzystalismy z plazy hotelu Empire Beach i wybrałabym ten
        drugi:ładny ogrod,przy plazy(nie miałbys problemu ze znalezieniem
        miejsca).Jesli miałabym wybierac,wybrałabym Empire Beach.
        • amat1 Re: Ktory wybrac?Empire Beach czy Empire 01.08.06, 22:03
          Wrzuć pytanie na „Wakacjach”. Inkwizycja tam jeszcze nie dotarła. O wszystko można pytać
          Ciekawe czy zdążysz przeczytać czy szybciej skasują??
      • pabblo19 Re: Ktory wybrac?Empire Beach czy Empire 02.08.06, 09:22
        Dzieki za info!napewno mi to pomoze w wyborze hotelu.
        • li1210 Re: Ktory wybrac?Empire Beach czy Empire 09.08.06, 23:10
          Czy już o nic nie można pytać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka