Dodaj do ulubionych

Hotel Sunrise w Sharm El Sheikh

10.08.06, 13:40
Właśnie wróciłam z Sharm El Sheikh, hotel Sunrise Island Viev 5*. Miejsce
naprawdę godne polecenia, jedzonko mniam, mniam, obsługa rewelacyjna
wyszkolona do dopieszczania swoich gości. 4 baseny, salon odnowy
biologicznej, własna plaża.
Jeżeli ktoś się tam wybiera i ma jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem.
PS. Było tak cudownie, że na pewno tam wróce, kto wie może zaszaleję na ferie
zimowe.
Obserwuj wątek
    • layout2 Re: Hotel Sunrise w Sharm El Sheikh 10.08.06, 13:42
      W "dopieszczaniu" turystek to oni sa szkoleni,oj są...:)
      • truskawka.sw Re: Hotel Sunrise w Sharm El Sheikh 10.08.06, 13:54
        Nie wiem czy myślimy o tym samym dopieszczaniu, bo ja miałam na myśli ich
        kulturę i sposób bycia. Ale co prawda to prawda gotowi są dopieszczać pod
        każdym względem ale ostatecznie europejki same wyrobiły sobie markę lekkich,
        łatwych i przyjemnych...
    • dlaczegodlatego Hotel Sunrise Island View 10.08.06, 17:12
      Hej, a może wpisz swoją opinię na forum o hotelach - tu oczywiście też.
      Na pewno wielu osobom przydadzą się świeże informacje, których nie ma
      w katalogach.

Mnie osobiście interesuje, jak jest z
      - animacjami,
      - ceną busa do Naama,
      - czy w hotelu są dyskoteki,
      - są dystrybutory (cola, sprite) samoobsługowe, czy raczej podają.
      • truskawka.sw Re: Hotel Sunrise Island View 11.08.06, 11:51
        Witam, dzięki za wskazówkę dotyczącą wpisu na forum o hotelach. Z forum
        zaczęłam korzystać dopiero przed wyjazdem więc jeszcze nie wiem gdzie i co
        wpisywać.
        Z hotelu wyjeżdżają dość często busy do Naama Bay, bilet w dwie strony kosztuje
        3 dolce od osoby ale rano są dwa kursy gratis. Taksówki są pod hotelem więc
        można skorzystać i bardziej się opłaca jeżeli będą dwie i więcej osób. Jeżeli
        chodzi o dyskoteki to owszem jest ale na pewno się na niej nie zabawisz bo
        przychodzi tam kilka osób a średnia wieku jest dość niska. Jeżeli jedziesz w
        większym towarzystwie to wspólnie możecie się pobawić ale w dwókę raczej nie
        będzie klimatu. Obok jest hotel Concorde... i tam mają imprezki na plaży i
        świetnie się bawią więc można próbować się tam wkręcić albo wybrać się na
        dyskotekę do Naama Bay.
        Jeżeli chodzi o napoje to samoobsługa obejmuje soki owocowe, kawę i herbatę.
        Pozostałe napoje podają. Przy każdym basenie jest bar gdzie wszystko wchodzi w
        all (z wyjątkiem napoi w butelkach lub puszkach)i możesz pić do woli. Robią
        super drinki, nie mają żadnych miarek więc zazwyczaj proporcje są 3/4 wódki i
        1/4 czegoś z czym tą wódke chce się wypić. Piwko mają słabiutkie ale z racji
        tego, że tam nie powinno się pić napoi z lodem to piwko jest najlepsze bo
        najzimniejsze. Wieczorami przy głównym basenie podśpiewuje Pan z Ukrainy (z
        racji tego, że najwięcej jest tam turystów z Rosji). Za dnia jakieś tam
        aerobiki w wodzie, piłka, konkursy ale nie wypowiadam się na ten temat bo nie
        brałam udziału w tych zabawach. W Egipcie byłam pierwszy raz więc raczej
        nastawiłam się na wycieczki, Kair, piramidy w Gizie, Góra Mojżesza i
        obowiązkowo nurkowanie. Jak wracałam do hotelu to raczej korzystałam ze
        słoneczka i basenu. Po plaży śmigają różni tacy co przedstawiają ofertę zajęć
        dodatkowych więc na pewno nic Ci nie umknie. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka