mati820 31.08.06, 09:02 Lecę jutro do Hurghady z Triady z Fischer Air i jestem ciekawy czy dają jakiś ciepły posiłek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seatac Raczej nie 31.08.06, 09:12 www.bertur.pl/deska.doc Zabierzesz kanapki lub zjesz na miejscu Pozdrowienia "cieplutkie" Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
georg22 Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 09:22 Niestety w Fisher Air nie ma na pokładzie samolotu cateringu.Dowiadywałem się ponieważ też lecę z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
alikatena Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 09:25 Lecialam ostatnio tymi liniami (wprawdzie do Sharm, ale mysle, ze jest podobnie) i na pokladnie informuja, ze w zwiazku z zyczeniem biur podrozy (w celu obnizenia kosztow wycieczki) nie podaja ''gratisowych'' posilkow na pokladzie. Istnieje mozliwosc zakupu kanapek (chyba 7 zl. dwie) kawa, herbata, slodycze. Mozna placic w zl, dolarach, euro i funtach brytyjskich. Jesli leci sie do Egiptu egipskimi liniami lotniczymi posilek oczywiscie jest. (ja mialam rok temu jednakowy w dwie strony, ale byl;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bent21 Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 10:31 Też leciałam,i brak.Lepiej z domku jakieś kanapeczki i piciu,taniej wyjdzie niż na pokładzie samolotu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
daga_ivett Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 10:33 Kanapka i to jedna kosztuje chyba 10 zl, oprocz tego sprzedawane sa np sluchawki do filmow wyswietlanych podczas lotu (5 zl za szt). Niestety zwykle sluchawki nie dzialaja, przerywaja lub szumia. Naszczescie nie ma problemu ze zwrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 10:54 leciałam do Sharm i posiłku w cenie nie było, o czym Triada informowaja już wcześniej. natomiast słuchawki z mojego mp3 działały bez zarzutu i nie musiałam kupować i ch od linii Odpowiedz Link Zgłoś
bent21 Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 11:06 u mnie i tak bajka leciała tom i jerry wiec nic nie mowili hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszgr Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 11:27 Na pokladzie jest mozliwosc zakupu czegos do jedzenia, ale ceny sa bardzo wysokie.Np zestaw: kanapka+picie 15 zł, chipsy salami 7 lub 8 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
al_fik Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 13:07 hehe ficherowskie słuchawki tez szumią, zreszta nie ma czego słuchac 5 przebojów na # w kóko powtarzaja ;) kanapki płatne ale smaczne, sa tez gorące kubki kora ;) za 5zł, wg mnie to zenada z tym kateringiem zwlascz jak masz miedzyladowanie to podroz juz prawie 6godz wychodzi wszystkiego + odprawy, Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Posiłek w Fischer Air? 31.08.06, 13:08 tak , trzydaniowy obiad z deserem......bosh.... Odpowiedz Link Zgłoś