Dodaj do ulubionych

poradzcie jaki hotel w Hurghadzie

19.09.06, 17:25
Zamierzam jechać jesienią zimą do Hurghardy. Singiel dojrzaly ( wiekiem , ale
bez przesady ). Doradzcie jaki hotel . krezusem nie jestem, *** mi wystarczą.
mile widziana rafa przy plaży. Jeżeli są pytania do al divan w sharm to pytać
bylem rok temu . aferts @wp.pl
Obserwuj wątek
    • magdalena.e Re: poradzcie jaki hotel w Hurghadzie 20.09.06, 18:38
      hmm... warto poczytać forum hotele - na pewno coś ciekawego się tam znajdzie. jest jeszcze fajna strona o hotelach - link do niej: www.ocenyhoteli.pl/index.php/hotele/regions/30
    • lukilukk Re: poradzcie jaki hotel w Hurghadzie 11.01.07, 19:50
      4* CORAL BEACH, dalej od centrum ale to akurat plus. Centrum Hurgady nie jest
      ciekawe. Głośno, tłoczno... brudno
    • el-mariachii Re: poradzcie jaki hotel w Hurghadzie 12.01.07, 13:19
      Ja byłem w shedwan Garden.Super kopleks duża plaża i cypel gdzie można popływać
    • agatka030 sieć Sunrise 14.01.07, 10:48
      Polecam!
      W Hurghadzie dwa hotele: Sunrise Palacio i Sunrise Garden Beach (najlepiej z
      opcją all inclusive - wtedy nie martwisz się juz o nic). Piękne, rozległe
      hotele z basenami i plażami (pierwszy z laguną); wspaniałe jedzenie.
      • spienionynadwudziestke Polecam Sunrise Palcio 15.01.07, 10:21
        Miły hotel, ale tylko latem, zimą od x do III bywają przeprowadzane remonty.
        Opcja all inc. wychodzi czasami taniej niz wycieczka hb + koszty dodatkowe typu
        napoje i podejrzane fast foody na mieście. Klima, polska tv, baseny, siatkówka,
        i takie tam inne pierdoły. a z leżakami najlepiej opłacic chłopca plażowego i
        gotowe za 10$ masz dwa tygodnie spokoju i nie wstajesz o 8.00 żeby zaklepać coś
        uczciwego. Za drugie 10$ skorumpujesz sobie kelnera i dwa tygodnie bedzie kicał
        wokół ciebie na paluszkach.
      • derduch Nigdy nie Palacio! Najgorszy hotel w Hurghadzie. 15.01.07, 10:26
        Wspaniałe jedzenie? Tam ciągle żarcia brak, oczywiście jak juz dorwiesz stolik w
        jedynej restauracji na 2500 osób.

Polecam Sea Gull.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka