Dodaj do ulubionych

SEA CLUB *****

09.10.06, 14:58
W tamtym tyg wróciłem sharmu z hotelu sea club... jednym słowem - było zajebiście, pod każdym względem :] jak ktos ma pytania to odpowiem
Obserwuj wątek
    • li1210 Re: SEA CLUB ***** 10.10.06, 23:16
      Opisz na forum-dzięki
      • lolek9619 Re: SEA CLUB ***** 11.10.06, 13:43
        nie mam czasu na wielostronicowe wywody (taka praca)ale chce ten hotel polecić jak sie ktoś wybiera do Sharmu :

1. Lokalizacja - dla mnie super jakieś 10 km w lini prostej do Naama Bay a objerzdżając lotnisko to pewnie z 15km... w każdym bądź razie odległość spora od zawracaczy dupy (po 2 wizytach w Nama juz miałem dośc zaczepek i wysłuchiwania where you from ?? - Poland - och Poland , siak sie masz ? :|)wspaniała diskoteka PASZA też mi do gustu nie przypadła :/ (jeszcze wjazd 60 zeta ) więc naprawde im dalej od tego przybytku tym lepiej...
        2.jak ktos chce to z hotelu 3 razy dziennie kursują busiki bezpłatne czyste i wmiare nowe :]
        3. Hotel: Piękna recepcja, jadalnia , super basen , pokoje hotelowe bardzo przyzwoite i wysprzątane za 1$ co dziń na błysk ale w Polsce to boje się że nie miałyby nawet 3 gwiazdek niestety , sam hotel jak najbardziej na 5* ale pokoje na 3 max (wszystko było ale jednak..), widok z balkonu miałem na Tiran (wyspa)i na bardzo ładny ogród... wogóle jesli o to chodzi to jest tam bajkowo dużo zieleni i wszystko utrzymane na najwyższym poziomie
        4.plaża super , piasek tam gdzie leżaki no i piasek przy wejściu do moża z piaskowcami , w czasie przypływu ok 30-40metrów wody conajwyżej po tyłek i jak ktos sie boi snurkować na klifie to tam może jakies ciekawe rybki zobaczyć..., na rafe wpuszczali raczej codziennie jak było wmiare spokojnie.. widoki - miazga - tego sie nie da opisać to trzeba zobaczyć.. :)
        5. wyżywienie : właściwie czego dusza zapragnie, wybór ogromny oprócz wędlin jasna sprawa, maja coprawda jakąs mortadele ale to czapi jak nic ;) reszta super... coprawda po 14 dniach chce sie cos innego ale niedziwota jak się ładuje na tależ codziennie wszystkie możliwości wyboru haha ale co dzień własciwie dochodzi jakaś inna potrawa której hjeszcze się nie jadło więc spoko
        6.bar przy plaży - spox, własciwie tam tylko driny i picia ale jak ktoś ma All to może tam jakiegos hamburgera wtłamsić :)
        7. bar przy basenie : j.w.
        8. obsługa - ok, wporządku tyle że nie czasem nie kumaja po angielsku co sie do nich mówi ale ja tez czasem więc looz :] jak sie woda epsuła to naprawili w godzinę ... , na jadalni skaczą koło ciebie wystarczająco..
        9. animacje : w jezyku włoskim i takie sobie ale po kilku drinach wydają się bardzo fajne ;), na dicho nie dotarłem ale jest ten junglebar i kilka razy w tygodniu błyskoteka..
        10. jak ktoś chce sporty uprawiac to można : ping pong, siłownia i piłka wodna i siatkowa za free...

i tyle ... nie chce mi sie więcej :) obiekt super , trudno się tam nudzic naprawde , jak ktoś sie znudzi widokami to zawsze może kożystać z sea life jadalnia/baseny / plaża .. w sea life jest troszke ładniej ale to subiektwna opinia bo znajomym bardziej sie w club podobało...

w przyszłym roku też tam jade :)
        pozdrawiam
        • lolek9619 Re: SEA CLUB ***** 11.10.06, 13:53
          yyyyy sorki z byki jak to przeczytałem na spokojnie to aż razi w oczy hahaha ale nie widze opcji "edytuj"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka