bobowa59
18.10.06, 20:09
Witam wszystkich.Jak w temacie z taką uwagą że najbardziej interesuje mnie nurkowanie, a pienążków mało. Z tego co przeczytałem to najlepiej do Sharm El Sheik. Jaka jest możliwość ponurkowania z brzegu na obcej plaży, zakładam że wykupię hotel bez rafy koralowej.Ile kosztuje wypożyczenie butli z powietrzem.
ile kosztuje wypżyczenie pianki. Zastanawiam się czy brać z domu piankę, a wyjazd planuję na listopad. Cały sprzęt do nurkowania mam ,a pianka zajmuje najwięcej miejsca
W ofertach hoteli jest zapis - płatne sporty wodne - ile to kosztuje i czy się płaci za każde wejście do wody z pomostu? Rozpisuję się o nurkowaniu z brzegu,bo chciałbym pofotografować ryby i rafę w oświetleniu słonecznym-to jest na głębokości 0,5 - 1 metra.Czy na takiej głębokości spotkam ryby?
Teraz co do hoteli. Jak jest z kradzieżami w hotelach.Jadę sam i mam zabrać obok sprzętu do nurkowania , sprzęt fotograficzny podwodny i"normalny",obiektywy,lampy błyskowe, kamerę-Jak będę poza hotelem to może ktoś się włamać .Słyszeliście o takich zdarzeniach?
Czy warto kupować wyjazd w opcjiFORTUNA 3 Jest to najtańsza opcja wyjazdu do Egiptu,i może ktoś już to kupował,to niech podzieli się wrażeniami.
To wszystko. Z góry dziękuję i życzę wszystkim spełnienia bajkowych snów.