Dodaj do ulubionych

Sunrise El Palacio

13.11.06, 11:22
Witam!!!
Interesują mnie opinie na temat hotelu Sunrise El Palacio. Jeśli ktoś
chciałby się podzielić swoimi wrażeniami byłabym bardzo wdzieczna. Mile
widziane fotki zrobione w hotelu. Mój mail to:wikik2@wp.pl. Z góry dziękuje!
Obserwuj wątek
    • fuzzy69 Re: Sunrise El Palacio 13.11.06, 12:48
      Wyszukiwarka nie gryzie :-)
      Opinie -> tiny.pl/r4l8
      Ranking -> tiny.pl/r4l6
      Zdjęcia -> tiny.pl/r4lv
      Strona domowa -> www.sunrisehotels-egypt.com/
      Pozdrawiam
      F
    • derduch Re: Sunrise El Palacio 13.11.06, 15:37
      Najgorszy hotel w jakim miałem nieszczęście byc.
      • fuzzy69 Re: Sunrise El Palacio 13.11.06, 15:50
        derduch napisał:

> Najgorszy hotel w jakim miałem nieszczęście byc.
        >
        Ja byłem zadowolony, ale to było prawie 3 lata temu. Nie wiem jak jest teraz. Na
        pewno lepszy jest Sunrise Select Garden.
        F
        • derduch Re: Sunrise El Palacio 13.11.06, 17:21
          Byłem w tej "hurtowni" w lata temu, syf, brud, ręczników plazowych albo brak
          albo brudne i dziurawe, lezaki połamane, jedzenia brak ciagle, na kilkaset osób
          jedna restauracja, brak plazy jedynie ok 15 metrów usypanego sztucznie zejście.
          Wszędzie daleko. Jak dla mnie słabiutkie 3 egipskie gwiazdki, zdecydowanie
          przereklamowany hotel.
          • izunias Re: Sunrise El Palacio 14.11.06, 11:13
            Jak zawsze ile ludzi tyle opini.
            Ja bylam w tym hotelu w lutym tego roku.
            Zlego slowa nie moge powiedziec/ a troche juz podrozowalam po tym swiecie /
            Fakt ze jest jedna restauracja ale za to bardzo duza, jest jeszcze bar przy
            basenie gdzie serwowane sa przekaski.
            Jedzenie w duzych ilosciach i duzy wybor - uwazam ze kazdy cos dla siebie
            znajdzie
            Nie mialam rowniez zlego doswiadczenia z lezakami czy z recznikami plazowymi.
            Jedno z czym sie zgodzic to fakt ze dosyc daleko do centrum ale spokojnie za
            kilka funtow egipskich mozna dojechac busikiem lub taksowka.
            Jak wczesniej zaznaczylam bylam w tym hotelu w lutym - nie bylo wiec tloku a
            hotel jest sopry wiec moze dlatego wszystko bylo jak najbardziej OK
            Bylam z corkami - bardzo wybredna mlodziez, ktora byla rowniez super zadowolona.
            Ja osobiscie goraco polecam ten hotel.
            • susanitta Re: Sunrise El Palacio 14.11.06, 12:01
              opinii na tym forum znajdziesz wiele - zadaj więc sobie trud i poszukaj. Z
              ważnych info lewe skrzydło jest lepsze, jeśli masz małe dzieci będziesz mogła
              je wpuścić tylko do basenu, generalnie plaża w lagunie sztuczna, mała i stroma
              a od strony morza kamienista i bardzo wieje co jednak rekompensują wspaniałe
              wisoki. Poza sezonem na stołówce nie ma tłoku a jedzenia nie brakuje. Ogólnie
              miły hotel wart polecenia
              • wikik2 Re: Sunrise El Palacio 14.11.06, 14:28
                zadałam sobie trud i znam już wszystkie pozostałe opinie..a wiadomosć była
                zaadresowana do pozostałych, którzy mieli by czas i ochotę opowiedzieć mi coś
                więcej..jak też napisałam mile widziane fotki hotelu.
                • susanitta Re: Sunrise El Palacio 14.11.06, 14:36
                  o tym hotelu powiedziano właściwie wszystko. Zdjęcia w folderach nie
                  przekłamują tam jest naprawdę ładnie. Moim zdaniem hotel ma najwspanialsze
                  położenie w całej okolicy. Znajdź w google earth mapę satelitarną, na północ od
                  Hurghady najbardziej wysuniete miejsce w kształcie smukłej litery U przy
                  zielonych rafach to SRP.
                  • ewano2 Re: Sunrise El Palacio 14.11.06, 15:21
                    Hotel sam w sobie może i ładny, ale to straszny moloch, w holu jak na lotnisku,
                    plaża maleńka, tłok, hałas, moim zdaniem straszny sposób na spedzanie
                    wakacji....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka