Dodaj do ulubionych

Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH

08.12.06, 09:12
Wybieram się tam z rodziną w lutym 2007, który z tych hoteli (pod wzgledem
infrastruktury i plaży) będzie lepszy dla 11 letniego dziecka? Na forum hotele
opinie są sprzeczne, może ktoś z Was, kto był tam ostatnio podzieli się opinią
na temat w/w hoteli? Jeżeli macie zdjęcia i możecie je podesłać to proszę o
przesyłkę na maila "gazetowego".
Pozdrawiam
F
Obserwuj wątek
    • 15tolka15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 10:53
      w c.faraana bylismy w lutym z dwoma naszymi chlopakami 5l i 10l.starszy byl
      zachwycony.w miare spory basen z podgrzewana woda,wysepka na klorej zrobili
      swoja baze z kolegami,plaza piaszczysta,syn do morza wchodzil po pas dalej nie
      ryzykowal ponoc widzial rekina...mial towarzystwo ,wieczorami grali w noge.
      • karrlos Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 11.12.06, 08:50
        Dremas Resort ma 2 małe baseny z podgrzewaną wodą, ale ciepła to ona w
        listopadzie nie była ;)

Co do plaży to jest , ale tylko do leżenia.
        Wejście do wody z 3 "pomostów". Głębokość wody to jakieś 7-10 metrów przy samej
        rafie do 35 dalej. Można pływac wzdłuż rafy, ale w głąb tylko około 15 metrów.

Jeśli dzieci nie pływają bardzo dobrze to raczej nie dla nich.
    • konstancja15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 12:48
      Rany...!!! Nie strasz tymi rekinami;-)))
      Byłam w styczniu tego roku w faraanie z 11 letnim synem, pływaliśym codziennie
      po kilka razy na rafach, było cudownie...rekinów niestety nie widzieliśmy;-))
      natomiast murenkę a i owszem... To dobry hotel dla rodzin z dziećmi, dużo
      atrakcjii i co ważne zejście do wody jest łagodne, można sobie popływać na
      płytszej wodzie(jesli ktoś się boi głębin).Dreams Beach ma przy brzegu płytką
      rafe, a dalej uskok i od razu głęboko.
      • 15tolka15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 13:43
        te rekiny to przenosnia.syn bal sie dalej wejsc wiec wymyslil rekiny.ale on
        twierdzi ze widzial i koniec.do dnia dzisiejszego opowiada o tym z
        przekonaniem.podejrzewamy ze wieksza ryba przeplynela obok niego i wzial ja za
        rekina.a dzieciaki maja fantazje...
      • 15tolka15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 13:48
        sprawdzilam my tez bylismy w styczniu od 14.01 moze sie znamy chociaz z
        widzenia.
        • konstancja15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 15:06
          ;-))))) bardzo możliwe.... mój synek ma na imię Ksawery... jesteśmy z W-wy,
          byłam z mamą...;-)))
    • nina104 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 15:27
      Z rodziną wybieramy się do Dream Vacation. Słyszałam b.dobre opinie, jak
      również czytałam na forum (wakacje.pl). Będziemy od 17.02.2007
      Pozdrawiam!
      • 15tolka15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 16:21
        o czyli bylismy razem w hotelu.nasz syn sebastian.byli z nami znajomi i mama z
        siostra.
        • konstancja15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 18:03
          Byłysmy;-))) ale się nie poznałysmy;-(( ale nasi synowie pewnie tak!
          pozdrawiam serdecznie
          ps.Może nastepnym razem????;-)))
          • 15tolka15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 18:59
            nie poznalysmy sie ale pare slow ze soba zamienilysmy.pozdrawiam.
            • konstancja15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 19:27
              15tolka15 napisała:

> nie poznalysmy sie ale pare slow ze soba zamienilysmy.pozdrawiam.
              O rany!!! a w jakich okolicznościach przyrody?;-)) Bo jakoś pamięc zawodzi.
    • 15tolka15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 08.12.06, 22:01
      mi chyba sie nie poplatalo a moze...byla pani z mama ,mama sporo palila.synowie
      zrobili sobie baze na wysepce moj byl( pudzianem)ksywka super.nas chodzila
      spora grupka.jak pisalam bylismy w 3rodziny.a w koncu takie ilosci osob tam sie
      przewijaja ze to mi sie cos poplalalo...............
      • konstancja15 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 09.12.06, 14:23
        Oczywiście! wszystko jasne, pamiętam doskonale;-)), pozdrowienia dla ciebie i
        rodzinki
    • agulera Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 14.12.06, 14:57
      w Faraanie plaza, woda i rafa są ok, dla dziecka również. Ale UWAGA niestety
      KRADNĄ. Wrocilam przedwczoraj bez okularów - markowych:( zniknely z pokoju!
      • li1210 Re: Dreams Beach Vacation vs. Club Faraana SSH 14.12.06, 21:42
        byłam w obu hotelach El Faraana o wiele lepsza -dobre jedzenie ,podgrzewany
        basen ,super plaża /jak na Sharm/.Każdy może tam pływać ,dzieci też.Byliśmy w
        styczniu ,bardzo ,bardzo polecam.Dreams taki sobie ,dzieci raczej nie mają
        dostępu do morza,głębia wejście tylko z pomostów.Jedzonko takie sobie.Polecam
        tylko El Faraane.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka