matanzas 27.01.07, 17:27 Witam kto ma już zaplanowane wakacje w Hurghadzie w hotelu La Pacha w czerwcu z b/p sun&fun ja lecę 15.06 wylot z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojakarolinka La pacha w czerwcu - zmień hotel!!!!! 31.01.07, 18:49 Witaj, pisałam już poniżej, więc się nie będę powtarzać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=56307038&a=56498841 Byłam z s&f , hotel i obsługa koszmarna. Pobyt skrócony o jeden dzień - standardowa zagrywka tego biura. Podają wylot np. o 18 ostatniego dnia pobytu a dzień przed powrotem okazuje się, że pobudka jest np.o 1 nad ranem a wylot około 3 :( Radzę z ręką na sercu - zmień hotel. Osobiście polecam Alladyn, AliBaba, Jasmin Village - daleko od centrum ale fantastycznie. Zresztą dojazd do centrum o każdej porze dnia i nocy, tanio. pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś
dzurga Re: La pacha w czerwcu - zmień hotel!!!!! 31.01.07, 20:14 Bylam w tym hotelu zima 2005 z Sun&Fun. Juz na Okeciu okazalo sie, ze samolot powrotny mamy dzien pozniej niz bylo w planie (bylismy zachwyceni). Sam hotel wg mnie nie jest az taki tragiczny. Fakt - jak trafisz pokoj nad scena to trudno zasnac, obsluga srednia (zwlaszcza nachalni i bezczelni kelnerzy i barmani, nawet jak masz all incl. strasznie sa niezadowoleni jak maja ci zrobic drinka ;). Duza zaleta tego hotelu jest to, ze jest w miescie. W tym roku bylam w Sharm, hotel byl wypasiony ale na mega zadupiu i tesknilismy do Hurgady gdzie wszedzie bylo blisko i nie trzeba sie bylo tluc smierdzaca taksowka Odpowiedz Link Zgłoś